Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre chłopaki , polecam Cosanostre

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

inspekcja  - prawdopodobni teraz beda ogarniac problemu z lagami + kilka bugow o ktorych wspominali. No i kazdy ma miec 5 slotow w storage bo szykuje sie cos w zamian za "downtime" servera.

"Applying some server patches and fixing the server regarding server lag.

Shouldn't take long.

Thanks for understanding,""

BTW Co do cosanostry... Fredzio zapraszam na nasz ts pamietam ze czasami siedziales u nas jak jeszcze gralismy na skalidorze. Musimy cos obgadac :)

Opublikowano

Zróbcie cos na serverze i wtedy bedziemy mogli chwalic tą " Cosanostre "

Nie chodzi o bycie niewiadomo kim tylko o klimat w guildi z dala od debili i bezmuzgich graczy,tu nie chodzi o to zeby sie popisywac niewiadomo czym, tylko o fun z gry jaki mamy razem.

Chawalic sie na servie co nie ma nawet tygodnia (niewiem co masz na mysli raczej tego nieprzemyslales) guildiapoprostu sie zareklamowal na forum, mozna sie pochwalic sukcesami na innych servach ale tylko noby by to robily.

Pzd 600.

Opublikowano

Jeszcze jedno ktos mi pisał ze powinnismy dostac jedno dniowe zegarki w depo tylko ze ja nic nie mam ktos sie wypowie na ten temat?

Opublikowano

Ja też nie otrzymałem tego zegarka ale jakoś mnie to nie rusza :)

Nie polecam gildi RED, sama gimbaza!

Możesz uzasadnić ?

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

Jeszcze jedno ktos mi pisał ze powinnismy dostac jedno dniowe zegarki w depo tylko ze ja nic nie mam ktos sie wypowie na ten temat?

A czy skonczyla sie inspekcja, w ktorej mieli je dodac?

Opublikowano

Dobra, nie bede zaczynał kolejnej " wojny " bo zaraz mnie cała gildia zaatakuje :) "Pzd"

Spokojnie,poprostu 4 fun sobie walniemy GW z guildia Destrykt jak juz gracze lvl wbija:)

Opublikowano

Nie polecam gildi RED, sama gimbaza!

Dla Twojej wiedzy najmlodzszy czlonek naszej gildi ma obecnie 18 lat to po 1 a po 2 nie potrzebuje na tym forum zadnej reklamy swojej gildi mam full od startu i okolo 10 osob ktore zdazyly mi napisac o trzymanie miejsca dla nich jak sie zwolni (juz nie wspomne ze do innych czlonkow RED tez pisalo wiecej osob). 

Opublikowano

Rozumiem, że siła argumentów Cię przerosła?

Nie poprostu naprawde nie mam siły sie kłocić, z członkiem Twojej gildi bo wiem ze zaraz wszyscy by sie odezwali

Opublikowano

Nie poprostu naprawde nie mam siły sie kłocić, z członkiem Twojej gildi bo wiem ze zaraz wszyscy by sie odezwali

Z całym szacunkiem, ale kłócić? Prowadzimy zwykłą, konstruktywną rozmowę i jestem ciekaw jakie argumenty przemawiają za Tobą. pieruniasty zwięźle i prosto wyjaśnił Tobie idee naszej gildii. ;)

Opublikowano

A ja nie mam pojęcia dlaczego master gildi Dystrykt mnie wyrzucił... niestety pracuję od 8 do 18 i mogę grac tylko wieczorami... wiec jesli o to chodzi to pozdro.

Opublikowano

ile na ten moment kosztuje avatar / devil / premium itd ? bo widze reversy chodza paczkami po 69m ,7 m za sztuke .. , job jest od 100 lv tak ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jakich wymagań? Gram w Silka od czasów kiedy nie było jeszcze taklamakan i max lvl był 70. Mam 24 lata z tym ze jak mowilem predzej chodzę do pracy i nie moja wina ze muszę w niej siedziec 10h a czas na silka mam jedynie wieczorami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...