Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Affelay , no cóż dziecko nie zrozumie ale są też wyjątki bez obrazy innych. :)

up. napisz do supporta albo na epvp .. coś na to było.. , jakis error ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

moze bedzie on dzisiaj :)

bardzo bym sie cieszyl, bo jak otworza z rana jutro to bede w robocie i znowu w pecy z levelkami :)

a co do soskow, ja juz mam 2 party seta po jednym FGW, wiecnie ma zadnego problemu z zabijaniem unikatow.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

iSRO -źle bo kurw# trzeba kupować golda/silki na allegro do tego opłacać bota i płacz że pełno botów, turków i party 8/8 jednego ownera

vSRO -źle bo kurw# nie ma free silków, free sun +12 do 13dg, źle bo trzeba się starać o eq, silki, łazić na FGW i karawany dla golda

Typowa gadka graczy którzy grając w silka przez xx lat mieli 10 postaci po max 60lvl, stracili z 1k pln na silki/golda/bota.

Ta gra jedynie trzyma nas wszystkich przez sentyment do niej, nigdzie nie znajdziecie takiej gry F2P z taką rozbudowaną fabułą etc. 

Prawdziwi gracze czekają aż JOYMAX wygra w totka i wyjebi# trochę siana na silka żeby spowrotem SRO było most popular.

Aktualnie sam mam kilka charów 105-120lvl które stoją bezczynnie na takich serwerach jak np. Taurus, gdzie gra zaledwie 1300-1700max graczy z czego tak naprawdę jest 150 graczy po 8 charów do pt. Gdzie nie ma z kim pogadać, pograć, wyjść na pvp. Myślę, że nie jestem sam w takim gronie graczy którzy czekają na lepsze czasy silka.

Opublikowano

moze bedzie on dzisiaj :)

bardzo bym sie cieszyl, bo jak otworza z rana jutro to bede w robocie i znowu w pecy z levelkami :)

a co do soskow, ja juz mam 2 party seta po jednym FGW, wiecnie ma zadnego problemu z zabijaniem unikatow.

A mi FGW nie działał jak próbowałem. Nie teleportowało mnie. Chyba, że robiłem coś źle.

Opublikowano

jeszcze pliki blackrogue i podobne.. granie ręcznie to jest coś aż mi krew buzuje hehe , joby , fgw , ctf , forteca .. fulo było dobre , to dobrze że trzeba się starać żeby coś mieć i trzeba sie z tym pośpieszyć .. przynajmniej jak dla mnie bo jestem sporo w tyle.. , ale i tak upgradowanie devila i silki w formie wymiany są do bani.

Opublikowano

czytaj wyzej. probowalem... jak odpalam sro bezposrednio, bez launchera, przez ikone to 2 razy robi sie czarny ekran, tak jakby gra miala sie odpalic ale to nie skutkuje... pewnie nikt nie bedzie w stanie mi pomoc

Opublikowano

no i mają prawo na ten ból .. nie po to ludzie czekali pół roku żeby był off ponieważ nie mają odpowiedniej ochrony.. takie rzeczy się załatwia przed otwarciem.. zresztą od tego była beta . tak samo przekładanie otwarcia.. ludzie pracują mają swoje rzeczy do robienia itd. biorą wolne żeby sobie zagrać ale cóż tak to wychodzi.

i taka jest prawda.. serwer jest pay to win jak i play to win.. nikt nie każe robić donate itd .. bd grał bd miał. ale również może zapłacić i też bd miał. nie wiem czy specjalnie ta waluta w silkach ale głupotą jest zrobienie wymiany silków.. jak i upgradowanie devila , nie czytałem dokładnie prezentacji ale pewno można by sie przyczepić innych rzeczy.

up. próbowałeś fixa? odpalanie za pomoca xp , admin

Sytuacja moze irytowac... Ale popatrz na to tak: Gm pisze notice - sytuacja taka ze jakiemus arabowi sciska dupe z zazdrosci, ze jego server nie wypail a elamidas po 1 dniu 2k online i ddosuje. Caly server wie ze do poniedzialku bedzie niestabilnie z tego powodu. Protekcja bedzie kupiona w pon bo teraz jest weekend i ciezko cos ogarnac. Mimo to jak wywali to ludzie maja bol dupy "ze niby jakim prawem server moglo wywalic?" Zamiast poprostu wylaczyc ta gre wyjsc z domu albo poprostu zajac sie w tym czasie czyms innym ludzie wchodza na forum i wylewaja swoj smutek, jakzewielki bol i cierpienie z tego powodu. Prosta rada: nie podoba sie to nara - poszukaj inny server albo zrob wlasny i pokaz ze potrafisz zgromadzic 2k online i utrzymac stabilnosc na dlugi czas.

Ludzie biora wolne zeby sobie pograc?... sory ale to juz jest cios ponizej pasa... Jezeli ktos bierze specialnie np tydzien wolnego zeby pograc sobie w gre ktora w pierwszej fazie ogranicza sie do puszczenia bota i dobicia max lvl to musi byc znim cos nie tak... Jeszcze pewnie specialnie na wakacje nie chcial wolnego tracic byle by bylo pare dni do wybrania na open... Paranoja. 

BTW pisali ze moze nawet dzis wyrobia z openem.

Opublikowano

open będzie do 4 godzin .. , mieli protect tylko musieli kupić hypera bo by ich ddosowali nonstop albo coś w tym stylu , co ma weekend do kupienia protecta przez internet ? serio nie chce kolejnego warna dostawać bo jakiś dzieciaczek się pluje do mnie. pisze fakty jak jest , to jest moja opinia i gowno ciebie to powinno interesować .. jak masz problemy ze swoją osobą to idź złożyć reklamacje. Pozdrawiam. :)

ps. Tak ludzie biorą wolne żeby specjalnie pograć sobie w tą o to grę jak i zająć się swoimi sprawami. przeczytał byś kawałek tematu z epvp. myślisz że z dupy to wziełem ? myślisz że każdy człek jest taki sam ? chce sobie wziąść wolne żeby pograć z kumplami to sobie bierze.. nie chce użwać bota nie używa.. nie robić donate to nie robi i proste a ty mi jakieś herezje piszesz. ja pisałem o upgradowaniu devila , wymianie silków i o to ze dropia soxy z low uniqow. i o tym że walutą serwera sa silki. i napisze to jeszcze raz że to jest do bani. a 2 jak sie tworzy serwer pół roku i wiecznie przekłada po czym dzień po otwarciu pada przez ddos.. z upewnianiem że na 10000% jest dobrze.

tak napisz cos na mnie teraz aż czekam na to .. jak chcesz nie spamuj mi tu tylko pisz na PW a jak masz nadal bóle dupy to przykro mi.

1. wejdz na forum

2. zaloguj sie

3. znajdz temat

4. pisz byle co

5. badz fajny na siłe B)

We have bought HPP and set it up and currently setting up our server with it, which may take a few hours to get everything up, running and stable. We'll go online today.

Opublikowano

open będzie do 4 godzin .. , mieli protect tylko musieli kupić hypera bo by ich ddosowali nonstop albo coś w tym stylu , co ma weekend do kupienia protecta przez internet ? serio nie chce kolejnego warna dostawać bo jakiś dzieciaczek się pluje do mnie. pisze fakty jak jest , to jest moja opinia i gowno ciebie to powinno interesować .. jak masz problemy ze swoją osobą to idź złożyć reklamacje. Pozdrawiam. :)

ps. Tak ludzie biorą wolne żeby specjalnie pograć sobie w tą o to grę jak i zająć się swoimi sprawami. przeczytał byś kawałek tematu z epvp. myślisz że z dupy to wziełem ? myślisz że każdy człek jest taki sam ? chce sobie wziąść wolne żeby pograć z kumplami to sobie bierze.. nie chce użwać bota nie używa.. nie robić donate to nie robi i proste a ty mi jakieś herezje piszesz. ja pisałem o upgradowaniu devila , wymianie silków i o to ze dropia soxy z low uniqow. i o tym że walutą serwera sa silki. i napisze to jeszcze raz że to jest do bani. a 2 jak sie tworzy serwer pół roku i wiecznie przekłada po czym dzień po otwarciu pada przez ddos.. z upewnianiem że na 10000% jest dobrze.

tak napisz cos na mnie teraz aż czekam na to .. jak chcesz nie spamuj mi tu tylko pisz na PW a jak masz nadal bóle dupy to przykro mi.

1. wejdz na forum

2. zaloguj sie

3. znajdz temat

4. pisz byle co

5. badz fajny na siłe B)

Dobra widze kolego za bardzo bierzesz sobie do serca niektore rzeczy... moglbym teraz pokolei ZNOWU prostowac 80% bzdur ktore wlasnie napisales ale juz poprostu nie mam sily ^^:) 

zapytam tylko...  skoro podobno byles u mnie w gildi to dlaczego zaczynasz mnie obrazac nazywajac mnie dzieciakiem ? W moich wypowiedziach nie zamiescilem ani grama hejtu w Twoja strone tylko wlasne zdanie na dany temat. A pisalem bardzo ogolnie nie majac na mysli konkretnej osoby. Wiec Twoje zdanie jest swiete i niepodwazalne ?

No sory ale z Twojej wypowiedzi teraz zajechalo dzieciakiem troszeczke.

Ale juz trudno zostawmy to ... Chcialem napisac ogolnie troche o osobach spinajacych o server ale ktos sie poczul chyba obrazony przez to wiec postaraam sie juz pisac tylko OGOLNIE nie cytujac Twoich postow.

TOPIC:

Everything works. Yes, it works. 

Why aren't we opening right now?
Simple; Our bot is currently not compatible with the setup, so we're going to re-write the networking and make it compatible.
This takes quite a lot of testing, therefore, we need the server for ourselves to make it work with this setup. A test server is not sufficient. Our current setup is built for DDoS Protection + Exploit filtering. That's entirely different and already took a great amount of time. Sorry for the delay but this is necessary. If we allow you to login, we cannot test properly and things will become delayed a lot.
We'd like to put the server online when this is done. 
Just so you know, we went to sleep at 7-8AM last "night". Woke up at 11AM. Now its 10.15PM again. Guess what, the day before that wasn't any better. Sleeping 3-4 hours and working 20 hours isn't what you'd call fun.
However, we're doing this for you guys, Thus, appreciate it instead of flameing.

Thanks for understading,

A tutaj troche info.

Opublikowano

ale wy jestescie niedojebani xD

no w sumie troche :rolleyes: , ps jakie lvle?

Opublikowano

up. pewno update ci sie robi .. tego nie widać ale musisz poczekac

Opublikowano

Hey,chcielismy zaprosic okolo 5 osob do Polskiej guild Cosanostra,jesli chodzio o nas to mamy okolo 20 graczy od nas z ekipy i pare osob jeszcze dobijana.

Wiekszosc z nas ma 20 lat + i takich graczy szukamy, ale jak ktos jest troche mlodszy a ogar to zapraszam.

Wymagania to ts3, bez tego raczej ciezko na jobie,FW,GW. 

Jak ktos jest zainteresowany to zapraszam na ts namiary -http://cosanostra.vxm.pl/

lub pm Grindi,Tomciu,Morfinka,Fredziooo,Masiulla.

Pzd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...