Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Chciałbym trochę przybliżyć wam serwer Elamidas, który już od dłuższego czasu czeka na swoją "premierę". W końcu się doczekał! Na epvp pojawiła się jego publikacja z której wynika, że ma wyjść 23.08.14 lub 29.08.14.. Podali dwie daty, ponieważ wychodzą z założenia, że coś może wymagać poprawek i dają sobie jeszcze trochę czasu.. Server stoi na plikach vsro.

Trochę info! :

Strona głównahttp://www.elamidas.com/

Facebookhttps://www.facebook.com/Elamidas

Epvp Elamidashttp://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/3390230-elamidas-earnest-innovation-enter-ecstatic-imagination-explore-experience.html

Exp/sp: "Będzie w sam raz" (na stronie podali x30/pt x35)

Gold/Drop: x0,3

PC limit: 2

Auto Eq Dg1-Dg9

Silki za Eventy!

Web stall - Itemy wystawione na stallu w grze wyświetlane będą na stronie :)

W gildii max członków to 32, a w unii mogą znajdować się 4 gildie

Publikacja ma na celu zachęcić większą grupę osób do wspólnej gry na dobrze zapowiadającym się serwerze. Więcej informacji znajdziecie na epvp (link podany wyżej). Jeśli postanowicie wbić na serwer to zapraszam do gildii DystrykT(mamy ts'a), która zostanie założona jak najszybciej będzie to możliwe.  :) Nie będę podawał nicku, bo ktoś złośliwie może to wykorzystać a na pewno damy o sobie znać :) Forumhttp://dystryktsro.fora.pl/

jz8ppx.png
  • Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagrał bym.. ale przecie to jest to samo co skalidor.. cap 100 only ch itd.. duzo to oni nie zrobili przez te kila miesięcy

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

nic mi nie wiadomo na ten temat .. raczej radził bym zalatwic win7

Opublikowano

mozna grac na win xp zfixowali tego buga. nie bojta sie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

a My znowu zapraszamy do Cosanostra jeden warunek (Trzeba mieć TS 3), dużo starych graczy wkracza na serwer , no i ogólnie to miłej gry jak wystartuje . 

Opublikowano

Nie jestem hejterem nie mam nic do was ale ze swojego doswiadczenia wiem ze gildia rozpadnie sie po tygodniu :) (juz nie odpisze na nic zwiazanego z tym postem) Pozdrawam.. i zycze udanej gry :)

Opublikowano

Nie jestem hejterem nie mam nic do was ale ze swojego doswiadczenia wiem ze gildia rozpadnie sie po tygodniu :) (juz nie odpisze na nic zwiazanego z tym postem) Pozdrawam.. i zycze udanej gry :)

Nie wydaje mnie sie,gramy juz dosc dlugo razem na ostanim dobrym serie gralismy 6 miechow (Conflict)i mielismy fortece w czasie kiedy bylo 1 k graczy.Nie wydaje mnie sie tez zeby ktos musial grac na servie na ktorym mu sie niepodoba, badz byl fajny ale sie zjebal,gramy bo lubimy nie bo musimy, bo tak wypada, bo ulica tego wymaga.Pzd 600.

Opublikowano

powiem wam ze tam bd z milion ogarnietych gildii + do tego polskie.. ReD i reszta .. duza ilosc znanych i ogarnietych ludzi .. żeby sie wybić to trzeba być szybko zorientowanym co i jak.. dużo modyfikacji i duzo czytania. powodzenia.. pewno dołacze do serwera ale na dzien nastepny

Opublikowano

Zagram. Jutro pobiorę  nick jak założę to podam. Bd grał Nukiem.

duzo to tu nie ma co wybierac xDDD same żółtki tylko hehe hehe , ja pewno str bow albo ss nuk

ps wpadamy na jakis serwer pvp wytestowac chary? przygotowac sie na ortalion całego silka ?

Opublikowano

Gram w silka 6 lat, nie musze niczego juz testowac :) Gram 4fun ;)

no to niezły kozak z cb pewno..skoro grasz 4fun.., możesz grac 10 lat.

Opublikowano

A więc mam nadzieję że na długo tu zagościmy. Stworzymy dobrą gildię?!..>.

W silkroada gram patrzyłem jak inni grali przez 11 lat dalej wszystkiego nie kumam :P. Wiem to co mi potrzebne.

Opublikowano

Okeeeey ludzieee.. Ode mnie tez parę osób powinno wbić choć liczę również na nowych(dlatego tak chamsko zamieściłem inf o gildii w publikacji :P )! Ostatnimi czasy znacznie ciężej jest namówić ludzi do gry.. A to dzieci narobili, zawaleni robotą, Putin jabłek nie bierze etc. Mam nadzieję na napływ większej ilości ludzi do naszej społeczności z tego priva :) Serwer zapowiada się na coś "większego" więc powinno udać nam się skleić ogarniętą ekipę. Wydaje mi się że te 4x32 to spokojnie :) Najprawdopodobniej mój główny char będzie miał nick LsD, w razie pytań o gildie/unie. "Pomożecie? Pomożemy!" Liczę na was! :) Do zobaczenia na jedwabnym szlaku!    

Jeszcze jedno.. Gildyjny Ts3 bd więc lepiej ogarniać mikro bo gra staje sie o wiele prostsza ! :)

jz8ppx.png
Opublikowano

I TAK padnie za 2 miechy

i gratulacje dla pana ktory gra 11 lat w silkroad.

wiesz w ogole  kiedy ta gra miala premiere xD?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

I TAK padnie za 2 miechy

i gratulacje dla pana ktory gra 11 lat w silkroad.

wiesz w ogole  kiedy ta gra miala premiere xD?

silkroad ma wiecej niz 9 lat :P , 9lat ma isro albo cos mi sie pokielbasiło .. zreszta silkroad byl juz w 2000 moze i w 99

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...