Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będziesz mi mówił jak mam żyć Tylko skoro tu grasz to odpowiedz na moje pierdolone pytanie to tak k***a trudno ? 

Tak trudno, poniewaz nie gram na tym serverze.

Grzeczniej kolego grzeczniej.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dorośniesz to wtedy porozmawiamy grzeczniej i nie jesteśmy kolegami 

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

RED rekrutuje

aktualnie najlepsza polska gildia na serverze

posiadamy fortece bandit

oferujemy pomoc na poczatku typu sos set etc :)

pm Paxin

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać mi plik Eguard.dll z clienta gry(czystego)?

Client fix z str niepobiera sie a antywirus wykrywa z clienta go jako trojana i automatycznie usuwa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakby ktos chcial ma do oddania konto full som

ale wszystko +0 :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem pewny czy jest sens zaczynać grę na tym serwerze, przypuszczam, że może być Ci ciężko teraz zdobyć full som seta z powodu małej ilości job pt. A alchemia jest dosyć ciężka, żeby powbijać wszystko na +9 trzeba sporo elixirów wrzucić^^.

Opublikowano

kij w elki

gorsze sa immo ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie wiecie jak zmodyfikować klienta tak żeby można było się zalogować na serwer ? 

Po wciśnięciu połącz i wpisaniu kodu wyświetla się informacja że :

aby zalogować się na serwer musisz naprawić klienta ( na oficjalnej stronie wyskakuję błąd ) lub też umieścić folder elamidas do wyjątków programu antywirusowego . 

Antywirusa wyłączyłem i dalej to samo . Ktoś ma jakiś pomysł ? Może brakuje mi jakiś plików? 

Na chwile obecna wersje jaka mam  1.342 i pliki ważą 5,38 GB i  ( 24 pliki i 3 foldery ) 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

no chyba nie bo z pl to juz nikt pewnie tu nie gra, juz chyba za pozno zeby tu zaczynac kariere :)

Opublikowano

z jakiej paki 1 w rankingu ma 1400 pkt ++ ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...