Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też nie możecie kliknąć "start" po wyborze postaci? 

Tez tak mam, po tym jak teleportnąłem sie wczoraj z Sarmakand do Jangan i dostałem dc, loguje sie wybieram postać i po kliknięciu start nic sie nie dzieje :/

29979.gif
Opublikowano

Gildia Cosanostra wznawia rekrutacje!

Wymagania:

- wiek 20+. Uważamy, że jest to dolna granica, aby przypuszczać, że dana osoba jest dorosła emocjonalnie.

- lvl 100. Serwer stoi na tyle długo, aby każdy spokojnie dobił wymagany poziom.

- aktywność na fortecy. Jesteśmy dobrzy, chcemy być najlepsi.

- korzystanie z serwera teamspeak. Tyczy się to głownie joba, fortecy i wszelakich eventów w grze.

Oferujemy:

- własny, prywatny serwer teamspeak,

- dorosłą, zgraną ekipe, którra rozumie, że każdy ma pracę, rodzinę, studia,

- dobrą zabawę i mile spędzony czas,

- pomoc przy konfiguracji wszelakich programów (bot, hg fuser etc.).

Rekrutacja odbywa się poprzez teamspeak'a, można również pisać do nas w grze: Tomciu, Morfinka, Grindi, Fredziooo.

Informacje o gildii i serwerze teamspeak można znaleźć na naszym blogu: http://cosanostra.vxm.pl/

Do zobaczenia na szlaku!

Opublikowano

Jak to jest z tym autoeq? teleportowalem sie juz pare razy i jedyne co dostalem to set, bron dalej ta sama :| 26

następną broń dostaniesz na 32 później 42, 52,64,76

Opublikowano

@Xandi2332 nie zawsze da sie wszystko przewidziec od tak... W Teamie jest pare osob a na serverze gra ponad 2tys...jak 5 osob moze przewidziec wszystkie pomysly tych pozostalych 2 tys. ?:) poprostu sie nie da... Ludzie kombinuja a team musi reagowac natychmiast jak ktos cos wymysli by sie latwo wzbogacic bo inaczej ekonomia padnie.

Opublikowano

@Xandi2332 nie zawsze da sie wszystko przewidziec od tak... W Teamie jest pare osob a na serverze gra ponad 2tys...jak 5 osob moze przewidziec wszystkie pomysly tych pozostalych 2 tys. ? :) poprostu sie nie da... Ludzie kombinuja a team musi reagowac natychmiast jak ktos cos wymysli by sie latwo wzbogacic bo inaczej ekonomia padnie.

Cheaty na BA i CTF byly od zawsze jesli nagrody byly wartosciowe

Opublikowano

@Xandi2332 Tu nie chodzi o cheaty. Poprostu grupa ludzi zgadala sie ze robia 24 lvl chary wbijaja na CTF. Na tak niskim lvl po 2 tygodniach tylko oni zostaja. No i prosta sprawa 1/2 reserow a reszta zabija nonstop. Podono dalo sie z 1 ctf wyciagnac 80 rewardow. Teraz okolo 10/15kk each wiec sam widzisz ile dalo sie zarobic w 20 min. Wiec nie dziwie sie ze zrobili takie ograniczenie bo tak naprawde ten CTF ma dzialac na rewardy a nie na exp.

Opublikowano

@spap23 to sprobuj 2 sposobu z epvp. W moim przypadku tylko wypakowalem te pliki odpalilem i dziala.

About RED. 
Mamy ciagle full gildie ale jest w tym momencie u nas okolo 5 graczy nie ze starej ekipy. Takze jesli ktos chce do nas to sprawdzac na bieżąco czy jakies miejsce sie zwalnia. Wymagania to tak jak pisalem na naszym fanpage na FB:
-Job:Thief (I nie obchodzi mnie ze ktos woli Trade bo wiecej kasy leci - w gildi chodzi o fun i teamwork a nie bedzie tego gdy bedziemy siebie na wzajem klepac)
-100 lvl (ponizej tego lvl nie ma nic do roboty wiec nie jestesmy w stanie zweryfikowac czy osoba jest aktywna czy nie)
-Aktywnosc job / FW / TS (i nie chodzi mi tu o siedzenie nonstop na TS ale wskazane by siedziec przy Jobie/FW itp - komunikacja musi isc sprawnie, tak samo nie wymagam by siedziec 24/7 na thiefce jednakze gdy sie juz zbieramy no to chcialbym by to 1 pt dalo rady ogarnac bez problemu, co do FW wiadomo jest raz w tygoniu wiec wymagam aktywnosci na tym evencie - tymbardziej ze nasza unia posiada JG.)
-Wiek: wiadomo 18+ (aczkolwiek zachowanie i sposob podchodzenia do pewnych spraw nie zalezy koniecznie od wieku wiec jesli ktos "nie poczuje klimatu" naszej gildi i tak dostanie bana)

W grze pm: Xaron lub Cristable. I zapraszam na nasz fanpage na FB (link w sygnaturze) gdzie umeiszczamy nasze Screeny, Video oraz infromacje na temat aktualnego stanu naszej gildi.

Opublikowano

Panowie mam problem z ciągle kasującym się plikiem przez mojego antywirusa to plik "guard" czy jakoś tak z clienta fix da się to jakoś obejść ??

Opublikowano

Bez kituuu :D Tydzien temu chcialem wbić na server po kilku tygodniach nieobecnosci, server OFFLINE. Dzisiaj ez chciałem sprawdzic jak tam server, server OFF. Cóż za niefart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...