Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem, ze Red to najlepsza Polska gildia na serwerze? Poczekam sobie, jak cos to prosił bym o napisanie do mnie. Bądź podaj mi Twój nick. To bede pisać co jakiś czas w sprawie rekrutacji :) Mój nick to: Quealt. Póki co to 42lvl, ale zacząłem grać dopiero dziś rano :)

Opublikowano

@MakeMeHappy czyli co 5 PL gildia ? jakos nie widzialem tylu ludzi az na 5 gildi. macie tam 3 inne gildie nie pelne zapewne... dlaczego niechcecie zrobic 1 mniej a miec 3 inne full ? do 2 tygodni i tak wszystko sie zmieni ludzie odpadna na dluzsza meta zostana max 2 PL gildie.

Jedna Polska gildia jest full, druga z którą pisałem, mieściło w niej 5 osób. Nie wiem, jak jest z innymi.

2e30al1.jpg

Opublikowano

No moja jest full , Cosa to podobno tez jakas paczka ludzi wiec pewnie tez daja rady z liczba graczy i tutaj na forum 2 albo 3 gildie sie reklamowaly. Wiec tylko sugeruje by sie dogadac i nie robic nie potrzebnego smietnika 5 gildiami skoro mozna zrobic 3/4 silniejsze :) po za tym latwiej bedzie wam o jakas unie jesli bedziecie miec szybko komplet graczy.

Opublikowano

No moja jest full , Cosa to podobno tez jakas paczka ludzi wiec pewnie tez daja rady z liczba graczy i tutaj na forum 2 albo 3 gildie sie reklamowaly. Wiec tylko sugeruje by sie dogadac i nie robic nie potrzebnego smietnika 5 gildiami skoro mozna zrobic 3/4 silniejsze :) po za tym latwiej bedzie wam o jakas unie jesli bedziecie miec szybko komplet graczy.

Zgadzam się. Nie ma co robić niepotrzebnego syfu wśród gildi. Zbierzcie się do jednej bądź dwóch gildi. Wtedy jest większa szansa o Unię, a przedewszystkim startowaniu w FW. Dokładnie, tak jak napisałeś.

2e30al1.jpg

Opublikowano

W Dystrykcie mamy full. Jak zbijecie jeszcze jakąś to piszcie do mnie LsD.

jz8ppx.png
Opublikowano

Nie dziwię się mu. Miało być tak pięknie. Tyle czasu go robili. Tyle było mówione.. A teraz? Na tyle gadania słabo im to idzie :)

jz8ppx.png
Opublikowano

no dali dupy 

tak sie reklomawali ze super zabezpieczony bedzie, a tu bach bach ciagle ddosy ;p czy exploty czy co oni im tam robia

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja chce tylko bota puścić i tyle. Dwór to by wam się przydał bo pewnie od otwarcia siedzicie przy PC cały czas ;)

Tak sie sklada ze praktycznie nie bylo mnie wczoraj w ogole w tej grze i zaczalem tez dopiero dzis :) takze bez pospiechu jakos nie spinam dupy by puscic bota na sile i miec jutro czy tam kiedy max lvl. Poleci lvl to poleci nie to nie. 

Nie dziwię się mu. Miało być tak pięknie. Tyle czasu go robili. Tyle było mówione.. A teraz? Na tyle gadania słabo im to idzie :)

Przeciez nikt was tam nie trzyma :) napisali ze DDOS i ze w poniedzialek zakupia lepszy sprzet :)

Opublikowano

Dobra rozbiłem swoja gildie bo rzeczywiscie nie ma sensu zakladac 5 nowych tylko trzymac sie razem w 1 czy 2...

Chetnie razem z kuzynem dojdziemy do jakiejs polskiej guild... Piszcie na PM MakeMeHappy jak ktos ma 2 sloty

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...