Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde 20 dc wciagu paru minut .. no wkurzyc sie idzie..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

@2up nic nie padlo jeszcze i dlugo nie padnie.
Jak sie nie podoba po co wogole siedzicie jest przeciez tyle innych serverow...
Pisalem tu juz 2 razy... GM napisal ze dzis bedzie server niestabily bo jutro dopiero bedzie zakupiona lepsza protekcja. Co za tym idzie skoro juz wiecie ze do jutra tak bedzie to jak wam sie to nie podoba to zajmnijcie sie czyms innym... ale nie bo musicie siedziec i patrzec jak bot nawala ? Przeciez ten bot automatycznie sie przeloguje gdy tylko server jest back online wiec nie musicie nawet siedziec i sie wkurzac...

Opublikowano

mnie ciekawi ile osob ma po 15 charów w grze xD , ten serwer to jest paytowin ale i tez playtowin co jest straszne.. kolejne isro w wersji hard bot mode on i tyle

Opublikowano

Raczej bardziej play2win... wiekszosc smieci potrzebnych do ogarniecia soxow zbiera sie wlasnie poprzez aktywne granie. Jedynie co to zakupienie silkow zalicza sie pod "pay" ale to przeciez na kazdym serverze tak dziala. wazne ze nie da sie kupic itemow bezposrednio a nawet w duzej mierze posrednio za kase.

Opublikowano

szczególnie jak waluta na serwerze sa silki.. a złoto nic nie znaczy , ulepszania devila.. , i wypadajace soxy 90+ z uniqow typu tg.. , to jest najbardziej zabawne .. , wczesniej jeszcze nikt nie mial 60 lvla a w hotanie juz sprzedawaja sieldy 98lv sosy za silki itd..

Opublikowano

w ogóle ten elamidas to jest najwiekszy szwindel od poczatku prywatnych serwerów , zgarną taki hajs że sie w głowie nie mieści.. , przełożyli otwarcie .. zeby zrobić filmik i plakacik.. mowili ze bd cacy od poczatku.. i właśnie widać od otwarcia gracze maja same problemy..

ps. job jest standardowo od 20 ? czy to zmienili ?

wypadajace soxy z uniqow myślisz że to jest fer? bo chyba nie .. , 2k ludzi na serwerze 60 % to bowy , a reszta to nuki glavierki i hybrydy .. najmniej bladerow.. , nie ma silkow na h zadnego vote.. nic .. a dużo rzeczy jest za silki.. , bogaty gosc sobie po prostu weznie palnie od tak 2tys silkow.. a drugi bd musiał tyrac kilka dni na karawanie zeby cos kupic.. , taki turek walnie sobie calego seta w pare minut .. premki devile +7 itd

i potem rób karawane.. nie ma szans jak thiefki sie zbiorą .. dlatego trzeba sprezac tyłki i cos ogarnac.. ale no nie mam gildii ..

Opublikowano

@masKarx w 100% sie nie zgadzam. Nawet niechce mi sie juz tlumaczyc moich pogladow 5 raz na ten temat bo to i tak do nikogo nie dociera. Zaczalbym od tego ze jak na obecna sytuacje sro to server ktory oferuje 2k online przebija na starcie kazdy inny bo co to za fun grac na servie z 100 online nawet gdyby mial lepsze features to po 2 tygodniach niemasz sie z kim bic a o jobie mozesz zapomniec.
Co do plakatu i filmu:  Przeciez nie przelozyli z  tego powodu. Od robienia grafiki maja ludzi, a co do samego filmu to mial byc szybciej ale bylem na wakaciach a Akasch chcial go kilka dni przed startem.

wypadajace soxy z uniqow myślisz że to jest fer? bo chyba nie .. 

A niby dlaczego nie jest fair? Moze by to bylo cos nie fair jakby wylatywaly somy czy suny ale wylatuja tylko zwykle SOSY wiec nie rozumiem problemu...
Co do tego jaki kto ma build to GM akurat ma najmniejszy wplyw... nie ukrywajmy Blader to najmniej popularna postac.. ani to na uniq ani na pvp bo nuda i nikogo nie zabijasz... jedynie na jobie jestes tanky... po za tym balance buildow tez byl robiony wiec kazdy do tygodnia dostanie Skil edity by zmienic build jakby cos nie pasowalo... 

nie ma silkow na h zadnego vote.. nic .. a dużo rzeczy jest za silki.. , bogaty gosc sobie po prostu weznie palnie od tak 2tys silkow.. a drugi bd musiał tyrac kilka dni na karawanie zeby cos kupic.. , taki turek walnie sobie calego seta w pare minut .. premki devile +7 itd

i potem rób karawane.

Przeciez tak zawsze bylo po to sa silki by byc lepszy od kogos. Jak Cie stac kupujesz nie to grasz bez. Nie rozumiem to jestes tutaj za kare mowiac ze "TRZEBA TYRAC karawany"? na tym ta gra polega i najwiekszy fun jest wlasnie z joba. System Elamidas jest oparty o poprzednie servery czyli velestia i skalidor... Na obu nie kupilem silkow jedynie chodzilem na joba a jakos zawsze mialem dobre itemy i biegalem z tym somem ktory wymienilem za coiny z joba.

Jak dla mnie to tutaj niektorzy maja nieziemskie problemy co do rozgrywki najlepiej jak by im dac 100k silkow na start za free bo turasow stac a was nie...Sory no ale taka jest prawda w PL gildiach zawsze to tak wyglada. 
Jak nie potraficie sobie poradzic z rozgrywka to poszukajcie servera gdzie macie wszystko podane na tacy i bedziecie najlepsi na serverze gdzie gra 50 ludzi. Nikt was przeciez nie trzyma na tym "nie fair" serverze.
Tyle odemnie mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi na te kilka slow prawdy.

Opublikowano

Nie rozumiem czego się czepiasz mnie .. wyraziłem swoją opinie żartobliwą ale również poniekąd to prawda. a ty mi wywalasz mase tekstu do czytania. @Firez

ps. byłem w redach na  nie 1 serwerze. nie spinaj.

Opublikowano

@masKarx odnioslem sie do Twojej opini ale tez mialem na mysli innych uzytkownikow ktorzy tutaj wbijaja i maja bol dupy ze server off jak dobrze wiedzieli ze dzis tak bedzie bo GM pisal to nie raz.
Nie chodzi Czy byles u nas czy nie i nie spinam. Spinaczami mozesz nazwac ludzi ktorzy mimo to ze zostali uprzedzeni o sytuacji servera to mimo to wchodza tutaj i wylewaja swoj bol dupy ze server nie dziala.

Opublikowano

no i mają prawo na ten ból .. nie po to ludzie czekali pół roku żeby był off ponieważ nie mają odpowiedniej ochrony.. takie rzeczy się załatwia przed otwarciem.. zresztą od tego była beta . tak samo przekładanie otwarcia.. ludzie pracują mają swoje rzeczy do robienia itd. biorą wolne żeby sobie zagrać ale cóż tak to wychodzi.

i taka jest prawda.. serwer jest pay to win jak i play to win.. nikt nie każe robić donate itd .. bd grał bd miał. ale również może zapłacić i też bd miał. nie wiem czy specjalnie ta waluta w silkach ale głupotą jest zrobienie wymiany silków.. jak i upgradowanie devila , nie czytałem dokładnie prezentacji ale pewno można by sie przyczepić innych rzeczy.

up. próbowałeś fixa? odpalanie za pomoca xp , admin

Opublikowano

Stary jak masz taki problem , to nie graj znajdź inny i się już nie udzielaj . A jeżeli masz jakiś problem z silkami , to idź zaproponuj im opłate serwera na 1 rok i wtedy mogą walnąć 100000 silków każdemu. Nawet to głupie 30 zł sms wystarczy , aby mieć devila , premke i avatar dress. Nie rozumiem kto normalny brałby wolne , tylko po to , żeby pograć w grę... Dla mnie głupota , ale cóz :)

sialalalaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...