Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu serwer nie działa ? z miejsca dc dostaje ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

czemu serwer nie działa ? z miejsca dc dostaje ?

W jakiej gildi jestes? i jaki nick masz?

Opublikowano

Komus jeszcze silki nie doszly?? -,- btw. jutro od 10 mozecie ostro pisac o gildie/unie. Dzis troche brak czasu i nie ogarnąłem.. :)

jz8ppx.png
Opublikowano

Komus jeszcze silki nie doszly?? -,- btw. jutro od 10 mozecie ostro pisac o gildie/unie. Dzis troche brak czasu i nie ogarnąłem.. :)

Ja kupiłem sms i mi po 5 minutkach doszły :D Nie wiedziałem , że sms takie tanie silki są :D

sialalalaa

Opublikowano

A ja mam oto taki problem. Dodam ze client fixa wypakowalem i nie mam zadnego antywira. Jakies pomysly?

@EDIT: wycofuję. Przeinstalowałem i pomogło. Wbijam do gry - nick : SenSei

post-946421-0-88806400-1409388016_thumb.png

Opublikowano

Wie może ktoś dlaczego jak naciskam START to nic się nie dzieje ? :( próbowałem wszystkich możliwych sposobów i dalej nic.. :/

Mialem ten sam problem, i pomoglo to ze client fixa wypakowalem do innego folderu i to co sie wypakowalo wkleilem do folderu z grą i działało

Opublikowano

Mam problem odnośnie tego ze po wciśnięciu w bocie start client nie odpala mi gry co może być przyczyna dodam ze fix został wypakowany poprawnie i normalnie odpalając przez launchera czasem odpali czasem nie 

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Jaka jest Polska gildia zrobiona? do kogo sie odezwać w tej sprawie oraz inne info? :)

DystrykT zaprasza : napisz do mnie ( Danusia ) albo do mastera LsD

Opublikowano

w red jeszcze miejsce jest?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

U nas sytuacja wyglada tak, ze mamy 5 miejsc wolnych w tym momencie aczkolwiek sa one zarezerwowane bo ludzie wbija dzis wieczorem / jutro . Mysle ze rekrutacje dopiero przeprowadzimy jak zacznie powoli aktywnosc spadac/komus cos wyskoczy w planach bo jak narazie mamy stala ekipe ludzi z ktorymi gram od 1-5 lat. I tak jest ciasno bo co chwile ktos pisze czy moze dojsc a juz poprosu nie mam gdzie wcisnac a niechce wyciulac ludzi ktorym oiecalem te miejsca :) Gdyby byl limit 50 wtedy bez problemu bym przyjmowal i na bierzaco od startu wywalal nieaktywnych a tak ograniczam sie do starej paczki ludzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...