Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elamidas // cap 100 // 23.08.14 lub 29.08.14 // Skalidor 2

lsd508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowe mam problem z mbotem jak się loguję to nie mam nazw skilów i naz potworów , podobno trzeba zmienić lang z 0>9 w config ale jak tak zrobie to bot nie działa mi wcale >? ktoś ogarnia taki problem ? :D

Opublikowano

co chwile dc .. problem z logiem.. bot nie dodaje masterek.. a to najwiekszy problem -.- ktoś pomoze z tymi masterami ?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Co do gildii to zaraz wbijam LsD .. Sory ze tak dlugo ale miałem problemy z dootarciem do domu a teraz z gra... -,-

jz8ppx.png
Opublikowano

Jest na stronce 367 osob online a mi wyskakuje inspekcja.. -,- 

jz8ppx.png
Opublikowano

Co do gildii to zaraz wbijam LsD .. Sory ze tak dlugo ale miałem problemy z dootarciem do domu a teraz z gra... -,-

LsD wiesz moze co moze byc powodem mojego problemu a mianowicie, ze klikam 'start' i nic sie dalej nie dzieje

Aktualnie sciagam z innego ' zrodla ' moze to cos  pomoze

Opublikowano

LsD wiesz moze co moze byc powodem mojego problemu a mianowicie, ze klikam 'start' i nic sie dalej nie dzieje

Próbowałeś Client Fix?

Opublikowano

Teraz wgl nie da sie wejsc... Moze anty ch*jka miales włączonego ... nwm trzeba czekac az to poprawia ..

jz8ppx.png
Opublikowano

Próbowałeś Client Fix?

Ja probowalem ale  chyba za pozno ..

jz8ppx.png
Opublikowano

Tak proboalem client fixa, wylaczalem juz antywirusa, a pasow nie mam co zmieniac bo nawet mi sie gra nie wlaczac ;.; Za 30min mi sie sciagnie z innego zrodla to zobacze ...

Opublikowano

"Anyways. the 29th is the FINAL RELEASE DATE!" zarcik im się wyostrzył ^^

jz8ppx.png
Opublikowano

Nigdy nie zagrasz w spokoju w pierwszy dzień, zawsze pierdolone wyłączanie... trzeba zapalić panowie

btw. szukam gildii która będzie w sanie powalczyć o FW, chętnie siędzę na TSie i sporo ogarniam (8lat gry w silka bez przerw) pm tu albo Sin w grze ;)

Opublikowano

Wypakowalem od nowa wszystko, wrzucilem clienfixa i robi sie up .. 

jz8ppx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...