Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! :)

Szukam serva na dłużej easy/medium :) Taki który na niedługo startuje, znacie coś fajnego? :) No i żeby grało z 800/1000 ludzi .. :D Ciężko to przewidzieć ale jeżeli ktoś ma jakieś info to wal.. Mogę dojść nawet do jakiejś ekipy, sam mam 22 lata i myślę, że nie będziecie się ze mną nudzić :P

MPCforumMT2 ;)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Bardzo bardzo łatwym expie  :D , żeby grało dużo ludzi i bardzo łatwo zdobywać eq (cos w stylu Linaresa)

Dodatkowe Info: Po prostu jakies lajtowy serw gdzie sobie łatwo pogram

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expie - chcę wbić max. lvl i lecieć w pvp nie tracąc na to dużo czasu. Łatwym robieniu eq. Zależy mi też na wojnach gildii :) Serwer nie musi być nowy, ale graczy 500/1000 online powinno być.

Dodatkowe Info:Zrównoważone postaci.

Nagroda za pomoc.

amarenamt2, choc graczy nieco mniej.

Zależy mi najbardziej na: Braku run, umiarkowanym expie, umiarkowanej ilości graczy

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer podobny do metin5 by pasował. Żadne xenoxy itd. Stare serwery mnie nie interesują.

Nagroda za pomoc: 15 Lajk + 5* w profilu

moze balmora s2? Lub nieco latwiejsza - balmora s1.

Cześć! :)

Szukam serva na dłużej easy/medium :) Taki który na niedługo startuje, znacie coś fajnego? :) No i żeby grało z 800/1000 ludzi .. :D Ciężko to przewidzieć ale jeżeli ktoś ma jakieś info to wal.. Mogę dojść nawet do jakiejś ekipy, sam mam 22 lata i myślę, że nie będziecie się ze mną nudzić :P

Ciezko przewidywac, bylo juz kilka serverow ktore mialy byc "sztosami" po zapowiedzi, a wychodzilo gowno.. Nie ma sensu sie napalac na cos, co ma wystartowac :) A do opisu pasuje Invoria s2 - niby to easy/medium, ale dla mnie czysty medium :) Gram juz okolo 1,5 miesiaca, server sie nie nudzi a ludzi duzo.

Zależy mi najbardziej na: Bardzo bardzo łatwym expie  :D , żeby grało dużo ludzi i bardzo łatwo zdobywać eq (cos w stylu Linaresa)
Dodatkowe Info: Po prostu jakies lajtowy serw gdzie sobie łatwo pogram

Rowniez amarena ale ludzi zbyt wielu nie ma.. nie ma teraz chyba zadnego konkretnego easy z wieksza iloscia osob ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Zapomniałem dodać - easy/medium, bądź sam easy. Nie lubię hardów.

To moze spodobalaby Ci sie invoria s2? Co prawda jest tam system run, ale dosc ubogi (bo runy sie po prostu ulepsza z podstawowej na kolejne, nie sa one na okreslony czas, nie ma z nimi takiego pieprzenia jak na PLu czy wiekszosci privow). Proponuje ją, bo pozostale Twoje wymogi pasuja - exp umiarkowany, a na 200+ wrecz trudny ;) Ludzi stale sporo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

amarenamt2, choc graczy nieco mniej.

Rowniez amarena ale ludzi zbyt wielu nie ma.. nie ma teraz chyba zadnego konkretnego easy z wieksza iloscia osob ^_^

Może coś zagranicznego w takim razie? Ewentualnie dobre medium/easy z większą ilością graczy? ( Na Amarenie tylko 200 wieczorem :/)

Opublikowano

Może coś zagranicznego w takim razie? Ewentualnie dobre medium/easy z większą ilością graczy? ( Na Amarenie tylko 200 wieczorem :/)

Na zagranicznych nie gram, wiec ciezko mi Ci cos polecic ;)

z easy/medium z duza iloscia graczy to pandora, virtual, invoria.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

virtualmt2.pl

Virtual nie jest easy bez donate ;x , podchodzi pod hard/medium. Przykładowy crados czy dawniejsza malestia była łatwiejsza, a przynajmniej mniej męcząca

bez spamu, szykuje się jakiś NAPRAWDĘ dobry serwer?

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy, żeby dobrze się grało surą BM/archerem/daggerem/smokiem

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO. Żeby hajsy dobrze leciały nie za dużo ulepszaczy

Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy, żeby dobrze się grało surą BM/archerem/daggerem/smokiem

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO. Żeby hajsy dobrze leciały nie za dużo ulepszaczy

Nagroda za pomoc: Like :)

Może, VirtualMT2?, może w tydzień wszystkiego nie zrobisz no ale gwarantuje ci świetną zabawę na eventach, które są bardzo często na jak tak stary serwer.

Ulepek niestety jest sporo.

Ewentualnie ProMT2 s2 - nie ma dużo ulepek, a poziom wbijesz w jeden dzień.

ArgentusMT2 - Tylko z ekwipunkiem i poziomem jest problem od jakiegoś czasu gry, lecz niestety jest dużo ulepek.

Karies.pl jeszcze.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym wmixowaniu w broniach na 30 i 75 lvl jak najwyższych średnich obrażeń (+70% w górę) i obrażeń umiejętności (+40% w górę), żeby łatwo można było zdobyć fms, antyczny dzwon, trute i żala i w miarę szybko i łatwo wbić 75 lvl, pozatym reszta to jak na PL i najlepiej jakby serwer już był aktywny, bo trochę nie chce mi się czekać z zaczęciem gry
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę na priv.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym wmixowaniu w broniach na 30 i 75 lvl jak najwyższych średnich obrażeń (+70% w górę) i obrażeń umiejętności (+40% w górę), żeby łatwo można było zdobyć fms, antyczny dzwon, trute i żala i w miarę szybko i łatwo wbić 75 lvl, pozatym reszta to jak na PL i najlepiej jakby serwer już był aktywny, bo trochę nie chce mi się czekać z zaczęciem gry

Był takim serwer, chyba Ateros lub CradosMT2.

Ewentualnie zagraj na np. Kariesie.

(Nie wszystko pasuje do twojego opisu).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam jakiegoś servera Easy/4fun ewentualnie Medium/Hard

Dodatkowe Info:Szybki exp, niewielkie problemy z ulepszaniem EQ, server gdie nie będzie trzeba wydawać na IS.

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, łatwy i przyjemny exp +700graczy, stabilny
Dodatkowe Info: Polski

Karies/Castios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, łatwy i przyjemny exp +700graczy, stabilny
Dodatkowe Info: Polski

VirtualMT2 - Dosyć przyjemnie moim zdaniem się expi. Jest nieraz po 2k ludzi. (Tak wskazuje licznik, a na serwerze to widać). Serwer jest polski oraz stoi już jakiś czas.

Opublikowano

Nic takiego nie ma obecnie ;-)

Zależy mi najbardziej na: Szukam jakiegoś servera Easy/4fun ewentualnie Medium/Hard

Dodatkowe Info:Szybki exp, niewielkie problemy z ulepszaniem EQ, server gdie nie będzie trzeba wydawać na IS.

Nagroda za pomoc:Like

Ze skrajnosci w skrajnosc? :D Albo 4fun albo hard. Wiec w zasadzie moge Ci polecic kazdy server, jaki znam.. Ale polece ten, na ktorym gram - invoria s2, server medium, taki typowy, ludzi sporo, na IS nie trzeba wydawac bo jesli chces cos z isu bardzo latwo zarobisz na to w grze, exp do 170 (bo taki obecnie mam..) jest stosunkowo szybki, gorzej z eq. Z hardow polece Ci zas server, ktory od dluzszego czasu obserwuje, czyli balmore s2. Generalnie jesli nie mozesz sie zdecydowac na typ servera to po prostu poprzegladaj prezki i wybierz, co Ci sie spodoba, bo z tym co tutaj podales - moznaby Ci wypisac wszystkie servery, ktore sa online...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy ~1000
Dodatkowe InfoŻeby nie było odczucia że jestem sama na całej mapie czy w mieście..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/latwy exp/drop duzo osob

Dodatkowe Info: szukam serwera nie zaleznego pod IS ,gdzie gra +500 osob

Nagroda za pomoc: LIKE ! ! ! 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy ~1000

Dodatkowe InfoŻeby nie było odczucia że jestem sama na całej mapie czy w mieście..

VirtualMT2, PandoraMT2, CradosMT2, Balmora S2 ~~ :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: braku nudy na serwerze (easy/medium/hard)
Dodatkowe Info: duuuużo graczy(od 1000 osób w górę), stabilny, który cieszy się opinią oraz można poświęcić czas, pewność, że serwer nie padnie po iluś dniach.
Nagroda za pomoc: lajk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...