Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM/Moderator JohnyBaton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

Mistrz gry, Moderator­

Imie:Bartosz.

Doświadczenie:Swoją przygode z Metinem zacząłem jakieś 6lat temu na Polskim Serwerze Fenix gdzie udało mi się wbić 93level. Jakieś 4lata temu postanowiłem się przenieść na serwer prywatny AvalonMT2 na którym grałem jakieś 8miesięcy. Pierwszy raz GameMasterem zostałem w 2013roku na serwerze QueenMT2, który zbyt długo się nie utrzymał.

Po pewnym czasie zacząłem współprace z SurMistrzem z którym stworzyłem serwery tj.

*Metrox.

*Arisia.

*Argonas.

*AlineMt2

*Maneris.

Nasza współpraca zakończyła się przez jego podejście do serwerów, serwer przestawał zarabiać to odrazu go offał.

Coś o Sobie: Tak jak już wyżej napisałem Mam na imie Bartek mam 19lat mieszkam w Sycowie, jest to miejscowość położona 40Km od Wrocławia.

Kształcę się w zawodzie tapicera.

Interesuję się Motoryzacją a szczególnie marka BMW.

Wolny czas poświęcam Swojej pasji oraz znajomym.

Cechy: Miły, opanowany, pomocny, ambitny, sumienny i przede wszystkim UCZCIWY.

Co mogę wnieść do Teamu? Wiele pomysłów dotyczących serwera, oraz pomocną ręke w różnych pracach.

Kontakt:GG:802822.

Opublikowano

Polecam tego użytkownika. Miałem okazję z nim pracować przez jakiś okres czasu, a po około miesiącu jego umiejętności zauważyli inni i zaczął współpracę z większą ilością serwerów i było widać, że na to zasłużył, bo zawsze wykonywał swoją pracę rzetelnie :) Przy okazji dawno nie rozmawialiśmy, ale może mnie pamiętasz :) Pozdrawiam i do usłyszenia.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Tego twojego podania nawet zbytnio nie chce sie czytac, wszystko jednym kolorem co daje brzydki efekt.

Widze troche poprafiles lecz i tak wyglada na amatorskie- Na nie.

Opublikowano

Czyli funkcję GameMastera pełniłeś tylko na serwerach SurMistrza, który dawał Ci ową posadę za doładowanie hajsu? xD

No sory, ale nie polecam.

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem "Tworzyliśmy serwery wspólnie" a nie kupowałem posady, posade można było w tamtym czasie kupić na np ProMT2 :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...