Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dreikon (możliwe że 1k graczy już teraz nie ma, nie jestem pewien).

PandoraMT2 (Godziny szczytu nawet 2k osó B).

na dreikonie już tyle nie ma niestety i boję się ze liczba powoli dalej będzie spadać ;c

a Pandorka podobno jest serwerem na rozpro i hity ;c chyba że się mylę 

Poleciłbyś może coś jeszcze? Nie wiesz może czy nie szykuje się coś dużego w przeciągu najbliżysz 2/3 tygodni? bo z tego co patrzałem to same niewypały ;c

18438724560545478762_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Co do expa to w miare szybko,ulepy !

Dodatkowe Info: easy

Nagroda za pomoc: Like ?

Invoria S2 - Do któregoś poziomu postaci.

ArgentusMT2 - Do 250 poziomu + :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym expieniu.który jest bardzo przyjemny.Wmiare łatwo zdobycie eQ. ponad 400+ osób.
Dodatkowe Info: Szamanem smokiem bd grał więc tam gdzie fajnie się expi nim
Nagroda za pomoc: like?:)

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym expieniu.który jest bardzo przyjemny.Wmiare łatwo zdobycie eQ. ponad 400+ osób.

Nagroda za pomoc: like? :)

argentus

sembia

Opublikowano

Argentus

Karies

Laneris

Zależy mi najbardziej na:Co do expa to w miare szybko,ulepy !

Dodatkowe Info: easy

Ishya

Karies

Laneris

Opublikowano

Karies, Castios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwy exp, oplacalnosc w rybactwie

Dodatkowe Info: Easy

Nagroda za pomoc: Like

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: łatwym wmixowaniu w broniach na 30 i 75 lvl jak najwyższych średnich obrażeń (+70% w górę) i obrażeń umiejętności (+40% w górę), żeby łatwo można było zdobyć fms, antyczny dzwon, trute i żala i w miarę szybko i łatwo wbić 75 lvl, pozatym reszta to jak na PL
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę na priv.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- Łatwym i miłym expie,

- Małej ilości nowości ( pasy i wszelkie tego typu śmieci tylko pogorszają klimat [ z kostiumami jeszcze ujdzie :) lecz w małej ilości ] ),

- 100% szansy na ulepszenie,

- Fajnym systemem ulepszeń ( Bronie i zbroje nie odstraszające  :P )

- Easy !

Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby grało na nim dużo osób, lecz nie jest to konieczne.  :D 
Nagroda za pomoc: Like?

19467097221922474557.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Świeżości, dużej ilości graczy, łatwym expie, doświadczonej administracji, wielu nowościach.
Dodatkowe Info: Szukam serwera świeżego, nie takiego, który stoi już 2 lata i ma 300 graczy. Jednak jeżeli jest serwer, który już trochę stoi, ale mimo to jest godny polecenia i ma dużo graczy, to ok.

Grałem na: Laneris.pl, Invoria.pl, Ardanis.pl, VedisMT2, Ishya.pl, Argentus.pl
Nagroda za pomoc: LAJKIII

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

-Brak kd traumy/masakry/lud/um 

-Exp easy dostosowany do każdego lvl'a i płynność expa. (bez skoków typu 159>160 10min 160>161 1h..)

-Fajnie jak był by ekwipunek 4/5 sloowy, pokazany procent/ilosc hp mobow/mekow/bossow (Jak nie ma trudno)

-Wbudowany bs (najlepiej wielo slotoy) wchodzące max bony np 15 miecze 15 strzaly 5k hp (Bez bonow 6/7 klasowych ewentualnie do expa) I brak kosmosu z bonami hp typu 20k ... 

-Nieskonczone pelerynki, Nie zadrogie zmianki/dodania ewentualnie Nieskoczone 

-Max lvl 200-260

-Miła atmosfera 

-Przydało by się z kimś popisać więc 500ludzi on++

-Systemy petów mogą być, ale żeby dało się jakies też zdobyć w grze :)

Dodatkowe Info: 

-Skile P

-Łatwo dostępne bronie 75

-Gralem na: Alcatra,Xenox,dreikon,pandora,virtual,castios,invoria,Etanor,Ateros,Shiva,Verturi i wiele innych ! 

Nagroda za pomoc: SYPIE LAJKAMI :)  xD  xD  xD 

Obawiam się że takiego nie ma Sam szukam :(

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 400 graczy online minimum, jest w miarę nowy, i żeby mi się za szybko nie znudził, jedna z ważniejszych dla mnie rzeczy to możliwość robienia solo dungeonów. :P
Dodatkowe Info: Grałem na  Invorii, Ardanisie, VedisMT2, Argentus.pl
Nagroda za pomoc: ++++

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, brak p2w, hard.
Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby było łatwo się na nim ''wybić''

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: łatwym wmixowaniu w broniach na 30 i 75 lvl jak najwyższych średnich obrażeń (+70% w górę) i obrażeń umiejętności (+40% w górę), żeby łatwo można było zdobyć fms, antyczny dzwon, trute i żala i w miarę szybko i łatwo wbić 75 lvl, pozatym reszta to jak na PL

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę na priv.

Nagroda za pomoc: like

Helios2 powinien stanowic dla Ciebie idealny serwer.

http://www.mpcforum.pl/topic/1378296-zapowied%C5%BA-helios2/
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium z nutką harda
Dodatkowe Info:  Coś takiego jak ascarial s1, łatwy exp jak na hard/medium(Najlepiej żeby była WO), 700graczy +, może być zagraniczny

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do Divine World S2 , lub EruriS.
Dodatkowe Info: Dobry,prawdziwy serwer Easy
Nagroda za pomoc: Lajki oczywiście ;)

Podczas odpowiadania na ten post,dodaj @KneX ,abym wiedział,że odpowiedziałeś/aś i nie będę musiał szukać postu. ;)

Nie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy bądź easy z domieszką medium
Dodatkowe Info: Serwer 300+ graczy, bez 6/7 bonów ( chyba, że do expa ), maxymalne bony: np. na luda odrazu wchodzi 20, a nie 10,12 itp. Magiczne metale, zmianki, bony itp. u handlary, maxymalnie od 5-7 ulepszaczy z których robi się biżuterię, hełmy, zbroje, miecze itp. ( aby było 5,6,7 maksymalnie ulepszaczy do ulepszania na lepsze itemki ).
Nagroda za pomoc: + na profil ;)

Opublikowano

Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Cradosem a Balmorą. Balmora to hard i nie wiem czy coś tam osiągnę, ponieważ mam mało czasu i nie wiem czy to ma sens.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl (najlepiej jeden dzień) Łatwe do zdobycia ulepy, żeby dobrze się grało surą BM/archerem/daggerem/smokiem
Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP bez VIP'ów Najlepiej żeby w ok. dwa tygodnie zrobić sb eq PRO. Żeby hajsy dobrze leciały nie za dużo ulepszaczy
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Cradosem a Balmorą. Balmora to hard i nie wiem czy coś tam osiągnę, ponieważ mam mało czasu i nie wiem czy to ma sens.

crados, odradzam balmory, tym bardziej jak masz malo czasu

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expie - chcę wbić max. lvl i lecieć w pvp nie tracąc na to dużo czasu. Łatwym robieniu eq. Zależy mi też na wojnach gildii :) Serwer nie musi być nowy, ale graczy 500/1000 online powinno być.
Dodatkowe Info:Zrównoważone postaci.
Nagroda za pomoc.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Braku run, umiarkowanym expie, umiarkowanej ilości graczy
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer podobny do metin5 by pasował. Żadne xenoxy itd. Stare serwery mnie nie interesują.
Nagroda za pomoc: 15 Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Cześć! :)

Szukam serva na dłużej easy/medium :) Taki który na niedługo startuje, znacie coś fajnego? :) No i żeby grało z 800/1000 ludzi .. :D Ciężko to przewidzieć ale jeżeli ktoś ma jakieś info to wal.. Mogę dojść nawet do jakiejś ekipy, sam mam 22 lata i myślę, że nie będziecie się ze mną nudzić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...