Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Podobny serv do xenoxmt2, argentus  czyli bardzo podobne lokacje  i eq
Dodatkowe Info: Jakiś nowy serv który wystartował nie dawno albo dopiero będzie.
Nagroda za pomoc:10 like

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy serwerze z dużą aktywnością i , że w obs jest jak np robie broń propozycje do broni na pve,pvp itp
Dodatkowe Info: priv serwerze
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:easy serwerze z dużą aktywnością i , że w obs jest jak np robie broń propozycje do broni na pve,pvp itp

Dodatkowe Info: priv serwerze

Nagroda za pomoc: lajk

Invoria s1/s2

Zależy mi najbardziej na: Podobny serv do xenoxmt2, argentus  czyli bardzo podobne lokacje  i eq

Dodatkowe Info: Jakiś nowy serv który wystartował nie dawno albo dopiero będzie.

Nagroda za pomoc:10 like

Castios - bardzo, bardzo latwy serwer, a przy tym ciekawy :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:easy serwerze z dużą aktywnością i , że w obs jest jak np robie broń propozycje do broni na pve,pvp itpDodatkowe Info: priv serwerzeNagroda za pomoc: lajk

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilności  / możliwość wbicia maksymalnego lvl w dzień - dwa
Dodatkowe Info: Może być podobny do Laneris
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Otóż poszukuje serwer, który nie będzie miał miliona zmyślonych zbroi/broni itp. i na który nie będę musiał wydawać pieniędzy (teoretycznie na żadnym nie muszę, wiem) żeby coś osiągnąć, albo żeby mieć jakieś "fajne zbroje" chodzi mi o to żeby był to serwer nie za trudny nie za łatwy po prostu dla przyjemności, pogadania z ludźmi i pvp. Nie żebym musiał "mulić" przy tym kilka godzin dziennie, żeby cokolwiek osiągnąć, ale też nie podane wszystko na tacy. A no i najważniejsze, muszą na nim grać ludzie i to tak w miarę, nie musi być nie wiadomo ile, ale chociaż tak żeby było z kim pogadać i z kim się pojedynkować.

Dodatkowe Info:  Najlepiej jakby był "Magiczny kamień"  i skille wbijane dosyć prosto. Aczkolwiek obejdzie się bez tego.
Nagroda za pomoc:  Lajk + 5* profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Co do expa to w miare szybko,ulepy i bony w miare mozliwości.
Dodatkowe Info: Servery medium / easy
Nagroda za pomoc: Zajade z Lajka :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Otóż poszukuje serwer, który nie będzie miał miliona zmyślonych zbroi/broni itp. i na który nie będę musiał wydawać pieniędzy (teoretycznie na żadnym nie muszę, wiem) żeby coś osiągnąć, albo żeby mieć jakieś "fajne zbroje" chodzi mi o to żeby był to serwer nie za trudny nie za łatwy po prostu dla przyjemności, pogadania z ludźmi i pvp. Nie żebym musiał "mulić" przy tym kilka godzin dziennie, żeby cokolwiek osiągnąć, ale też nie podane wszystko na tacy. A no i najważniejsze, muszą na nim grać ludzie i to tak w miarę, nie musi być nie wiadomo ile, ale chociaż tak żeby było z kim pogadać i z kim się pojedynkować.

Dodatkowe Info:  Najlepiej jakby był "Magiczny kamień"  i skille wbijane dosyć prosto. Aczkolwiek obejdzie się bez tego.

Nagroda za pomoc:  Lajk + 5* profilu

crados ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Co do expa to w miare szybko,ulepy i bony w miare mozliwości.

Dodatkowe Info: Servery medium / easy

Nagroda za pomoc: Zajade z Lajka :)

Karies.pl (Tylko po jakimś czasie, może ci nie odpowiadać).

Opublikowano

Refff

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi przynajmiej 550-800 w tygodniu w godzinach popołudnowych/wieczornych.Serwer medium mysle gdzieś 150lvl max  ew może być większy.Zależy mi też aby nie było dużo epickich itemów ,ale NIE ZNACZY ,że wgl ma nich nie być.
Dodatkowe Info: Ciekawy serwer szukam , gdzie fajnie się kase dropi xD.
Nagroda za pomoc: 10 lajk za konkretny serwer.

Crados klient mi nie działa

Opublikowano

Refff

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi przynajmiej 550-800 w tygodniu w godzinach popołudnowych/wieczornych.Serwer medium mysle gdzieś 150lvl max  ew może być większy.Zależy mi też aby nie było dużo epickich itemów ,ale NIE ZNACZY ,że wgl ma nich nie być.

Crados, jak ci client nie działa to musisz odpalić przez patcher, a jak wyskakuje jakiś błąd to napisz na PW postaram się Ci pomóc.

Opublikowano

Refff

Cradosmt2

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera podobnego do dawnego Belnusa lub dawnej starej pandory kiedy to jeszcze trudniejszy serwer był.
Dodatkowe Info: Dobrze by było jak by tam 500 + ludzi było.
Nagroda za pomoc:Lajki.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Cześć. Jaki serwer z tych nowszych mi polecacie do gry? Hard odpada bo mało czasu mam. Może jakiś medium lub easy gdzie magiczna klasy nie są pokrzywdzone bo chcę pograć smokiem. Duzo jest tych serwerów obecnie ale po prezentacjach ciężko ocenić.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera podobnego do dawnego Belnusa lub dawnej starej pandory kiedy to jeszcze trudniejszy serwer był.

Dodatkowe Info: Dobrze by było jak by tam 500 + ludzi było.

Nagroda za pomoc:Lajki.

Oj ciężko będzie, może bliźniak pandory, EliteMT2?, już chyba nie ma takich serwerów dobrych.

Cześć. Jaki serwer z tych nowszych mi polecacie do gry? Hard odpada bo mało czasu mam. Może jakiś medium lub easy gdzie magiczna klasy nie są pokrzywdzone bo chcę pograć smokiem. Duzo jest tych serwerów obecnie ale po prezentacjach ciężko ocenić.

CradosMT2 (Medium)

Karies (Easy)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

-Brak kd traumy/masakry/lud/um 

-Exp easy dostosowany do każdego lvl'a i płynność expa. (bez skoków typu 159>160 10min 160>161 1h..)

-Fajnie jak był by ekwipunek 4/5 sloowy, pokazany procent/ilosc hp mobow/mekow/bossow (Jak nie ma trudno)

-Wbudowany bs (najlepiej wielo slotoy) wchodzące max bony np 15 miecze 15 strzaly 5k hp (Bez bonow 6/7 klasowych ewentualnie do expa) I brak kosmosu z bonami hp typu 20k ... 

-Nieskonczone pelerynki, Nie zadrogie zmianki/dodania ewentualnie Nieskoczone 

-Max lvl 200-260

-Miła atmosfera 

-Przydało by się z kimś popisać więc 500ludzi on++

-Systemy petów mogą być, ale żeby dało się jakies też zdobyć w grze :)

Dodatkowe Info: 

-Skile P

-Łatwo dostępne bronie 75

-Gralem na: Alcatra,Xenox,dreikon,pandora,virtual,castios,invoria,Etanor,Ateros,Shiva,Verturi i wiele innych ! 

Nagroda za pomoc: SYPIE LAJKAMI :)  xD  xD  xD 

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] WILKOŁAK!!
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Szukam jakiegoś priva gdzie został wprowadzony wilkołak. Easy/medium/hard , jest to obojętne
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki i +

14takpv.gifjscyo2.png
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color][color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] WILKOŁAK!![color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Szukam jakiegoś priva gdzie został wprowadzony wilkołak. Easy/medium/hard , jest to obojętne[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki i +

Z zagranicznych hammermt2

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, lub easy/medium. Dużo nowości (eq, pety, wierzchowce itp.). Minimum 500 graczy. W miarę nowy.
Dodatkowe Info: Poza: TemidaMt2, Invoria (s1 i s2), PandoraMt2, XenoxMt2, Dreikon.pl, MetLifeMt2
Nagroda za pomoc: Lajki

Laneris mi się nie podoba, ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, lub easy/medium. Dużo nowości (eq, pety, wierzchowce itp.). Minimum 500 graczy. W miarę nowy.

Dodatkowe Info: Poza: TemidaMt2, Invoria (s1 i s2), PandoraMt2, XenoxMt2, Dreikon.pl, MetLifeMt2

Laneris ;)

Opublikowano

Oj ciężko będzie, może bliźniak pandory, EliteMT2?, już chyba nie ma takich serwerów dobrych.

CradosMT2 (Medium)

Karies (Easy)

no właśnie takich dobrych serwerów już nie robią, stawiają same syfy ;x

Laneris mi się nie podoba, ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

Karies

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: jak największy online. minimum 1k+. zależy mi tylko na tym
Dodatkowe Info: Poza: invoria, virtual, crados, ravia i balmora odpada.

mile widziane coś typu thespia ale nie koniecznie

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy z łatwym expem[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Oby było mało ulepszaczy[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:..... [/b][/color]

75c2377d0268a.png

Już wkrótce SystemowyMT2 Najlepszy Serwer Metin2 Jaki widziałeś !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: jak największy online. minimum 1k+. zależy mi tylko na tym

Dodatkowe Info: Poza: invoria, virtual, crados, ravia i balmora odpada.

mile widziane coś typu thespia ale nie koniecznie

Dreikon (możliwe że 1k graczy już teraz nie ma, nie jestem pewien).

PandoraMT2 (Godziny szczytu nawet 2k osóB).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...