Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

1. Wysoka stabilność serwera
  2. Liczba graczy co najmniej 1000 w godzinach południowych / 100+ w godzinach nocnych ( po 00:00 )
  3. KLIMAT SERWERA - PRIORYTET ! szczegóły w dodatkowym info poniżej, serwer nie musi być nowy może mieć nawet kilka lat ważne żeby był zadbany i ogarnięta administracja tzn. eventy, stabilność ...
  4. Typ : RAVIA S1 (nie mogę napisać medium, bo większość medium opiera się na 10 KU do G, biologu co 15 min, braku ulepszaczy do +7 itd..., znowu hard to jedynie dla mnie globalny serwer).

Dodatkowe Info: 

Wymagania troche rozbudowane ale do rzeczy:

Grałem na ravii S1 gdzieś do października 2013 i serwer był kosa (od razu uprzedzam docinki, wbiłem 95 lvl co prawda od 80 lvl bo kupiłem puste konto ale dobiłem zrobiłem biologa, pełne EQ na smoka solo itp.) serwer był zaje**** ale miałem małe problemy i musiałem wszystko sprzedać... dziś wbijam na S1 bo mam około 150 zł do przeznaczenia na postac razem z EQ żeby sobie powspominać stare czasy, co mnie zdziwiło , zmienione WYRAJ (0 sklepów przed 1:00) , w jinno gdzieś ledwo 5-6 sklepików i 3-4 postacie AFK w kole ( CHANNEL 1 !!) szkoda, że tak się zmienił ten serwer, jeszcze pamiętam jak goniłem z znajomymi za generałami  <3    ...

Nagroda za pomoc: LIKE , 5 na profilu.

// podawajcie co najmniej 3-4 serwery które możecie polecić oraz na których kupię postać co najmniej 75 lvl z ładnym EQ do expa i skillami P/ G+ za PLN do 150 zł.

Dzięki za pomoc, pozdro  :) 

To jak lubisz tak klimat typu, Ravia.eu to :

- Balmora s2 (HARD) - POLECAM.

- CradosMT2 (Medium/Hard)

- Ravia S2 (HARD) - (Tyle że ravi już teraz nie polecam całkowicie, pełno dzieci a administracja serwer ma gdzieś).

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium/easy, max lvl 150-250, exp nie za szybki, serwer do roku, ludzi ok 1k, 
Dodatkowe Info:Może być serwer, który bd za jakis czas startowal. Grałem na : Dreikon,invoria s1, s2, shiva, castios, pandora,elite,virtual,crados.
Nagroda za pomoc:5*, liki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy ,easy/MEDIUM ,duzo osob,ogarnieta administracja

Dodatkowe Info:  Szukam takiego serwera,na ktory nie trzeba wydawac zl ( duze sumy)

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium/easy, max lvl 150-250, exp nie za szybki, serwer do roku, ludzi ok 1k, 

Dodatkowe Info:Może być serwer, który bd za jakis czas startowal. Grałem na : Dreikon,invoria s1, s2, shiva, castios, pandora,elite,virtual,crados.

Azuris.eu (Tylko osób troche mniej niż podałeś).

Zależy mi najbardziej na: serwer easy ,easy/MEDIUM ,duzo osob,ogarnieta administracja
Dodatkowe Info:  Szukam takiego serwera,na ktory nie trzeba wydawac zl ( duze sumy)

Dreikon (Tam nie musisz wydawać ''ZŁ'', jest sporo osób i aktywna administracja).

Opublikowano

Ardanis

Dreikon, Ardanis (wszystko kupisz i zdobędziesz w grze)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie grałem pare lat, i mam pytanie, gdzie teraz pykać? Chodzi mi głównie o jak największą populację. Jakiś priv? Nasłuchałem sie wiele dobrego o Metin 2 SG, nie wiem czy to priv, czy coś.

Co polecacie? Jak mówie, populacja sie liczy.

Może niech ktoś przypnie ten temat? Czy to tak specjalnie, by modzi mieli co robić?

Metin2.sg to global, ludzi tam malo nie jest, jak chcesz normalny metin to jak najbardziej tam mozesz grac. Jesli privy, to tez zalezy co lubisz. Najwiecej ludzi to teraz chyba gra na invorii s2, server medium, na dluzej. Z hardów to balmora s2 lub ravia s2 - oba ze spora iloscia graczy..

Zależy mi najbardziej na:

1. Wysoka stabilność serwera
  2. Liczba graczy co najmniej 1000 w godzinach południowych / 100+ w godzinach nocnych ( po 00:00 )
  3. KLIMAT SERWERA - PRIORYTET ! szczegóły w dodatkowym info poniżej, serwer nie musi być nowy może mieć nawet kilka lat ważne żeby był zadbany i ogarnięta administracja tzn. eventy, stabilność ...
  4. Typ : RAVIA S1 (nie mogę napisać medium, bo większość medium opiera się na 10 KU do G, biologu co 15 min, braku ulepszaczy do +7 itd..., znowu hard to jedynie dla mnie globalny serwer).

Dodatkowe Info: 

Wymagania troche rozbudowane ale do rzeczy:

Grałem na ravii S1 gdzieś do października 2013 i serwer był kosa (od razu uprzedzam docinki, wbiłem 95 lvl co prawda od 80 lvl bo kupiłem puste konto ale dobiłem zrobiłem biologa, pełne EQ na smoka solo itp.) serwer był zaje**** ale miałem małe problemy i musiałem wszystko sprzedać... dziś wbijam na S1 bo mam około 150 zł do przeznaczenia na postac razem z EQ żeby sobie powspominać stare czasy, co mnie zdziwiło , zmienione WYRAJ (0 sklepów przed 1:00) , w jinno gdzieś ledwo 5-6 sklepików i 3-4 postacie AFK w kole ( CHANNEL 1 !!) szkoda, że tak się zmienił ten serwer, jeszcze pamiętam jak goniłem z znajomymi za generałami  <3    ...

Nagroda za pomoc: LIKE , 5 na profilu.

// podawajcie co najmniej 3-4 serwery które możecie polecić oraz na których kupię postać co najmniej 75 lvl z ładnym EQ do expa i skillami P/ G+ za PLN do 150 zł.

Dzięki za pomoc, pozdro  :) 

Z Twojego opisu, to jedynie Balmora s2.. Nic wiecej takiego nie ma.

invo s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci osob, stabilnym serwerze, łatwo się dało eq sellnąć za zł

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer najlepiej medium/hard. Może być wieczna pelerynka. Balmorka odpada - zbyt Pl'a przypomina. Malestia - gram na niej, no ale powoli gracze odchodzą. Zdaję się na wasze doświadczenie. Mogą też być inne serwery medium/easy które nie są typowo pod PVP ... jadnakże najbardziej mi na hard/medium zależy

Nagroda za pomoc: ... wdzięczność xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnych nowych zbrojkach/mieczach oraz nowościach. Szybki exp, brak 6-7bonu oraz takiego syfu jak jest na Xenoxie. 
Dodatkowe Info: z 5-10 setów broni/zbroji 
Nagroda za pomoc: Like

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilosci osob, stabilnym serwerze, łatwo się dało eq sellnąć za zł
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer najlepiej medium/hard. Może być wieczna pelerynka. Balmorka odpada - zbyt Pl'a przypomina. Malestia - gram na niej, no ale powoli gracze odchodzą. Zdaję się na wasze doświadczenie. Mogą też być inne serwery medium/easy które nie są typowo pod PVP ... jadnakże najbardziej mi na hard/medium zależy

Cradosmt2

Zależy mi najbardziej na: Fajnych nowych zbrojkach/mieczach oraz nowościach. Szybki exp, brak 6-7bonu oraz takiego syfu jak jest na Xenoxie. 

Dodatkowe Info: z 5-10 setów broni/zbroji 

Nagroda za pomoc: Like

Invoria s2

image.png

Opublikowano

Invoria S2 odpada.. 

Żeby zdobyć trute muszę poświęcić z 3h na chodzenie na głupie DT..

Jakieś inne propozycje?

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Invoria S2 oczywiście :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym Zarobieniu zł .
Dodatkowe Info: Serwer medium/hard
Nagroda za pomoc: Lubie To .

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Na łatwym zarobieniu, to myślę, że Balmora.

JA tam sobie dorobiłem z 200zł :)

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

CradosMT2 (medium/hard).

Balmora s2 (hard) - POLECAM.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium +1000 ludzi 120-150 lvl i dużo nowych broni i zbroi
Dodatkowe Info: najlepiej serw z tego roku

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium +1000 ludzi 120-150 lvl i dużo nowych broni i zbroi

Dodatkowe Info: najlepiej serw z tego roku

Nagroda za pomoc:Like

Invoria s2, nie spelnia jedynie lvla, bo bodajze 220 jest max :)

Invoria S2 odpada.. 

Żeby zdobyć trute muszę poświęcić z 3h na chodzenie na głupie DT..

Jakieś inne propozycje?

No cos Ty, 3h na dt to nieduzo, poza tym truta teraz jest stosunkowo tania, wiec w 1,5h na ww na nia lajtowo zarobisz :) Polecam mimo wszystko.

moze ravia s2?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie i nowoczesnym eq
Dodatkowe Info: Fajnie gdyby grało sporo osób (Wykluczam odrazu XENOXMT2 ! )
Nagroda za pomoc: Lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie i nowoczesnym eq

Dodatkowe Info: Fajnie gdyby grało sporo osób (Wykluczam odrazu XENOXMT2 ! )

Nagroda za pomoc: Lajk :D

Rowniez: invo s2 / dreikon

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard, około 1k osob w dzień, bez 6/7, serwer powinien być stabilny, z normalną administracją i miłą atmosferą.
Dodatkowe Info: nie Balmora s2 bo mi nie działa (jakby ktoś wiedział czemu to może mi pomóc jest post na ten temat) malestia mi sie nie podoba
Nagroda za pomoc: oczywiście lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard, około 1k osob w dzień, bez 6/7, serwer powinien być stabilny, z normalną administracją i miłą atmosferą.

Dodatkowe Info: nie Balmora s2 bo mi nie działa (jakby ktoś wiedział czemu to może mi pomóc jest post na ten temat) malestia mi sie nie podoba

Myślę, że podobnym serwerem byłby CradosMT2.

Opublikowano

MarinerMT2.

Server niestety z 6/7, ale warto zagrac.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium, stojący 1/2 tygodnie max ilość graczy 600+ 
Dodatkowe Info: nie chce serwerów starszych / serwer który nie zamknie się po 2 tygodniach...  BEZ 6/7B 
Nagroda za pomoc: lajki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...