Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy exp, miła atmosfera jak i gracze oraz GM, dobra ekonomia, dużo ludzi, stabilny serwer

Dodatkowe Info: Długo nie grałem w metina jakieś 3 lata, szukam serwera bez spiny, aby można było miło spędzić czas. Jeśli ktos poda mi serwer proszę o jego  krótki opis.

Nagroda za pomoc: 3 like

Dreikon.

Stary serwer, ale graczy bardzo dużo. Nawet o tej porze jest dużo sklepów, na każdym ch kogoś spotkasz :)

50820441831753823936.jpg

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera easy gdzie maksymalny level i dobre eq wbija dość szybko na przykład w granicy tygodnia przy 1-2h dziennie. Tak dla zabawy. Żeby były dungi.

Dodatkowe Info: kaires juz na dzień dobry mnie zrazil.

Nagroda za pomoc: a z pięć lajkow.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard - max lvl 105 - pele - dodania i zmianki w sklepie. - wszystko jak na PL'u
Dodatkowe Info: Dobrze gdyby server był jeden z nowszych.
Nagroda za pomoc: 8 like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam serwera easy gdzie maksymalny level i dobre eq wbija dość szybko na przykład w granicy tygodnia przy 1-2h dziennie. Tak dla zabawy. Żeby były dungi.

Dodatkowe Info: kaires juz na dzień dobry mnie zrazil.

Nagroda za pomoc: a z pięć lajkow.

ArgentusMT2 - Tyle że z EQ troszkę gorzej.

VirtualMT2 - Tyle że z EQ troszkę gorzej + serwer pod IS.

A tak to przekonywałbym cię jeszcze do Kariesa, bo naprawdę super serwer.

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard - max lvl 105 - pele - dodania i zmianki w sklepie. - wszystko jak na PL'u

Balmora s2 - Zmianki lecą z mobów, pele dosyć łatwo zdobyć. (RAVI NIE POLECAM).

Opublikowano

A jakieś inne servy? Serio tylko dwa pod to się podporządkowywują?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

A jakieś inne servy? Serio tylko dwa pod to się podporządkowywują?

Moda na mediumy i hardy, czystych 4funow prawie nie ma :D

Promt2, 4death, moyes -> ale zbyt wielu graczy nie maja.

Laneris, 400+ online.

Jak tak sie tylko chwile pobawic chcesz to moze warto byloby na hamachi jakis wbic? 

Balmora s2 - ale dodania i zmianki nie sa w sklepie, a w dropie :P Lub balmora s1, nieco latwiejszy.

Ew Cradosmt2.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moze dreikon? (z tym ze srednie i umki jakie napsiales widzialem do tej pory chyba na jednym serverze.. raczej na wiekszosci maxymalne srednie wynosza 60 / umki 30).

A co to był za serwer, ten dreikon czy na innym są te śr i um?

Opublikowano

Witam. Poszukuje dosyc nietypowego serwera.

Najlepiej zeby byl easy. Zeby mozna bylo na luzie zrobic dobre eq do pvp.

Bardzo wazna rzecz: na serwerze najlepszymi zbrojkami maja byc stalki. Jakos nie lubie tych setek dodatkowych zbroi.

Bede wdzieczny za pomoc.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

­

Niedługo startuje Helios2, tam są śr podwyższone do max. 80, a um do 40 ;)

Bardzo wazna rzecz: na serwerze najlepszymi zbrojkami maja byc stalki. Jakos nie lubie tych setek dodatkowych zbroi.
Bede wdzieczny za pomoc.

Obecnie chyba nie ma żadnego serwera, na którym nie ma epików.

tenor.gif

Opublikowano

Witam serdecznie! Proszę o pomoc.

Szukam serwera Medium, który byłby w starym klimacie yitian2 - jednak po wprowadzeniu tej łatki z bodajże 2010 (nowej, ładnej i jasnej zielonej trawy jak na PL). Takiego serwera, na którym byłyby maksymalnie hwangi (jak np. podstawowy, srebrny, złoty, królewski, czy czerwono-czarny) oraz bronie bez paint'a (lecz mogą być epiki, a nie tylko te z PL, jak np. miecz nieb. maga,  korzenny łuk ze średnimi, ziny czy tasak). Kto grał na yitian2, ten wie. Ktoś coś poleci? Yitian2 nie działa już, a obecnie wychodzące serwery mają pełno bugów, paint'a lub stoją chwilę i padają, jednym słowem - nuda. Normalnie kochałem Yitian2 i gdyby coś się trafiło takiego, to... mega. Może być nawet zagraniczny, stary serwer czy nowo-wychodzący.

Pamiętam jeszcze, jak był serwer Metin2 United (czyli chyba Elios), który również był bardzo fajnym serwerem, lecz to było dawno temu. Pamiętam Reinor, dawno temu, lecz fajny serwer - niestety postawiony pod IS. Może jeszcze coś w stylu któregoś z tych serwerów, gdyby nie było takiego, jak najlepszy yitian2? :)

Co do wzoru...

Zależy mi najbardziej na: epiki bez paint'a, klasyka

Dodatkowe Info: najlepszy taki, jak stary, upadły już yitian2

Nagroda za pomoc: zarzucę lajkami, jak każdy ;)

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Wiesz co to bylo dawno i w zapowiedziach, nie wiem czy w ogole taki server wystartowal..

Bede wdzieczny za pomoc.

Niestety nic takiego obecnie nie ma. Nawet na oldschoolach sa dodatkowe zbroje, bronie i czesto jeszcze jakies sety bizu etc ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi przynajmiej 550-800 w tygodniu w godzinach popołudnowych/wieczornych.Serwer medium mysle gdzieś 150lvl max  ew może być większy.Zależy mi też aby nie było dużo epickich itemów ,ale NIE ZNACZY ,że wgl ma nich nie być.
Dodatkowe Info: Ciekawy serwer szukam , gdzie fajnie się kase dropi xD.
Nagroda za pomoc: 10 lajk za konkretny serwer.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi przynajmiej 550-800 w tygodniu w godzinach popołudnowych/wieczornych.Serwer medium mysle gdzieś 150lvl max  ew może być większy.Zależy mi też aby nie było dużo epickich itemów ,ale NIE ZNACZY ,że wgl ma nich nie być.

Dodatkowe Info: Ciekawy serwer szukam , gdzie fajnie się kase dropi xD.

Nagroda za pomoc: 10 lajk za konkretny serwer.

CradosMT2 - Mniej więcej pasuje do twojego opisu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium z expem jak na thespi
Dodatkowe Info:w miarę ludu
Nagroda za pomoc: + i :*

Opublikowano

CradosMT2 - Mniej więcej pasuje do twojego opisu.

A ludzi jest tyle chociarz co pisałem??

Bo dla mnie to podstawa nie jaki był by to serwer to ludzie muszą być ,żeby nie było tak ,że jest tylko 10-20 sklepików na serwie i tylko psy wyły w m1.xD

Opublikowano

A ludzi jest tyle chociarz co pisałem??

Bo dla mnie to podstawa nie jaki był by to serwer to ludzie muszą być ,żeby nie było tak ,że jest tylko 10-20 sklepików na serwie i tylko psy wyły w m1. xD

Jest, na oko :-)

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium z expem jak na thespi

Dodatkowe Info:w miarę ludu

Nagroda za pomoc: + i :*

Na thespi byl mneijszy max lvl, ale na invorii s2 na wyzszych lvlach expi sie podobnie co na thespi (choc na thespi wbilem chyba 95 tylko..).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 5ta postać / prywatny / wolę zagraniczny / 800 + os.

Dodatkowe Info: Jak już hard to z naciskiem na medium. (gram na SG)

Nagroda za pomoc: Lajki

...................\/...................

Opublikowano

Szukam serwera !

Z tego co pamietam :

- Server EASY
- Jak wybierałem postać to tak jakby na sh była
- 4 strony w eq
- Dobry hajs na lochach pajaków
- Pierścień anty expa do kupienia u handlarza

TYLE ZAPAMIETAŁEM PROSZE O POMOC W SZUKANIU

JAK KTOŚ PODA DOKŁADNIE TEN SERWER O JAKI MI CHODZI DAM ALL LAJKI :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 5ta postać / prywatny / wolę zagraniczny / 800 + os.

Dodatkowe Info: Jak już hard to z naciskiem na medium. (gram na SG)

Nagroda za pomoc: Lajki

Hmm, na ascarialu s1 zdaje sie jest piata postac, ale nie gra tam az tyle osob.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard z dużą ilością graczy (+1000).
Dodatkowe Info: Chciałbym żeby panowała tam przyjemna atmosfera, mogą być to serwery zagraniczne.
Nagroda za pomoc: Rozdam cały swój limicik lajków za podesłanie serwera który spełniałby te kryteria.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard z dużą ilością graczy (+1000).Dodatkowe Info: Chciałbym żeby panowała tam przyjemna atmosfera, mogą być to serwery zagraniczne.Nagroda za pomoc: Rozdam cały swój limicik lajków za podesłanie serwera który spełniałby te kryteria.

Jak chcesz grać na prawdziwym hardzie to polecam Balmorę s2, jeśli może być trochę łatwiejszy, medium, to CradosMT2.

tenor.gif

Opublikowano

Witam serdecznie! Proszę o pomoc.

Szukam serwera Medium, który byłby w starym klimacie yitian2 - jednak po wprowadzeniu tej łatki z bodajże 2010 (nowej, ładnej i jasnej zielonej trawy jak na PL). Takiego serwera, na którym byłyby maksymalnie hwangi (jak np. podstawowy, srebrny, złoty, królewski, czy czerwono-czarny) oraz bronie bez paint'a (lecz mogą być epiki, a nie tylko te z PL, jak np. miecz nieb. maga,  korzenny łuk ze średnimi, ziny czy tasak). Kto grał na yitian2, ten wie. Ktoś coś poleci? Yitian2 nie działa już, a obecnie wychodzące serwery mają pełno bugów, paint'a lub stoją chwilę i padają, jednym słowem - nuda. Normalnie kochałem Yitian2 i gdyby coś się trafiło takiego, to... mega. Może być nawet zagraniczny, stary serwer czy nowo-wychodzący.

Pamiętam jeszcze, jak był serwer Metin2 United (czyli chyba Elios), który również był bardzo fajnym serwerem, lecz to było dawno temu. Pamiętam Reinor, dawno temu, lecz fajny serwer - niestety postawiony pod IS. Może jeszcze coś w stylu któregoś z tych serwerów, gdyby nie było takiego, jak najlepszy yitian2? :)

Co do wzoru...

Zależy mi najbardziej na: podstawowe epiki bez paint'a, klasyka medium

Dodatkowe Info: najlepszy taki, jak stary, upadły już yitian2

Nagroda za pomoc:  zarzucę lajkami, jak każdy ;)

Ponawiam prośbę i pytanie zarazem. W skrócie... coś jak dawny yitian2 po wprowadzeniu nowej, zielonej trawy z PL'a po 2010r. Epiki podstawowe, srebrne i złote hwangi, miecz maga, strumy etc. Mogą być inne. Najlepiej medium, nie szukam easy/hard.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy lub medium.
Dodatkowe Info:Coś podobne do MetLifeMt2, lecz z mniejszą ilością bugów oraz większą liczbą graczy online.
Nagroda za pomoc:!LIKE!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy lub medium.

Dodatkowe Info:Coś podobne do MetLifeMt2, lecz z mniejszą ilością bugów oraz większą liczbą graczy online.

Nagroda za pomoc:!LIKE!

Karies.pl, Azuris.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard z dużą ilością graczy (+1000).

Dodatkowe Info: Chciałbym żeby panowała tam przyjemna atmosfera, mogą być to serwery zagraniczne.

Nagroda za pomoc: Rozdam cały swój limicik lajków za podesłanie serwera który spełniałby te kryteria.

Z polskich typowe hardy z duza iloscia graczy to balmora s2 i ravia s2, z nieco latwiejszych to balmora s1 i crados (choc dla mnie oba te to juz mediumy, nie hardy). Z zagranicznych World of Metin.

Ponawiam prośbę i pytanie zarazem. W skrócie... coś jak dawny yitian2 po wprowadzeniu nowej, zielonej trawy z PL'a po 2010r. Epiki podstawowe, srebrne i złote hwangi, miecz maga, strumy etc. Mogą być inne. Najlepiej medium, nie szukam easy/hard.

gralem na yitianie, ciekawy byl server, ale obecnie nic takiego jak on nie ma, z tego co sie orientuje.. chyba, ze poszukasz w zagranicznych - bo tych nie sledze na biezaco ;)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...