Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś priv z lykanem?

ascarial s1 zdaje sie, ma tez zostac wprowadzony na balmore s1.

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:ilosci graczy minimum 1.5k+

Dodatkowe Info:szukam serwera podobnego do ravia s2 z jej poczatkow, z czego slyszalem to ascarial ma ponad 2k+ graczy online.

Nagroda za pomoc:like

Ascarial s1 nie zyje a na s2 nie ma nawet 400 osob :P Balmora s2 jest podobna do ravii, ma sporo ludzi. Ew, jesli chcesz harda lvl mordor to polecam World of metin (metin2.co.nz), z tym ze jest to anglojezyczny server.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium, medium. Nie invoria s2, crados, Castios. Tanie zmianki, nieskończona pele (nie musi być), fajnie lecące yangi. Nie jakoś super dużo setów (opcjonalne)

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer najlepiej z dużą ilością graczy. Możliwa sprzedaż konto.

Nagroda za pomoc: Wdzięczność/lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium, medium. Nie invoria s2, crados, Castios. Tanie zmianki, nieskończona pele (nie musi być), fajnie lecące yangi. Nie jakoś super dużo setów (opcjonalne)
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer najlepiej z dużą ilością graczy. Możliwa sprzedaż konto.

Hmm Dreikon ? 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Derikon odpada trochę. :<. A jest jakiś serwer z wieczną zmianką? Albo jakiś w style lanerisa ;D

Może Karies? :P 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy (full easy tak jak Argentus/Xenox tylko nie one ;) ) Bądź easy/medium (elitemt2 :* )

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa.

Czy Pandora to dobry wybór?

­

Pasjonat
Opublikowano

@KarciaElite całkiem dobry, serwer można powiedzieć stary, ale jary, do dziś jest po 1k graczy. Możesz też spojrzeć na Dreikona, Crados.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium w stylu Ethana, bez 6-7bonow zeby bony nie wchodzily od razu max, zeby zrobic jakies eq zeby trzeba bylo poswiecic troszke czasu, najlepiej zeby na takim serwie gralo chociaz z 500 osob.

Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lajki w sumie nic ciekawszego zaoferowac nie moge ;x

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium w stylu Ethana, bez 6-7bonow zeby bony nie wchodzily od razu max, zeby zrobic jakies eq zeby trzeba bylo poswiecic troszke czasu, najlepiej zeby na takim serwie gralo chociaz z 500 osob.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Lajki w sumie nic ciekawszego zaoferowac nie moge ;x

Invoria jest taka, jak opisujesz. Sprobuj, moze Ci sie spodoba.

Z nowszych mediumów to tez Helios2 i vesteris (hard/medium)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Invoria jest taka, jak opisujesz. Sprobuj, moze Ci sie spodoba.

Z nowszych mediumów to tez Helios2 i vesteris (hard/medium)

Chłooopie, z której strony invoria przypomina Ci Ethane ?

Kiedy na invorii kupujesz jedną zmiane i lotasz przez pół wieku, a na Ethanie 200 zmianek to minimum 10 min roboty, ponadto na invorii jest chyba z 1000 ulepszaczy, kiedy na ethanie kilka, może kilkanaście.

Nowak, w tej chwili najprawdopodobniej nie ma serwa jakiego szukasz, sam czekam na coś podobnego - ale nic ciekawego nie ma, a już na pewno nie z ilością pięciuset graczy ;)

Opublikowano

Chłooopie, z której strony invoria przypomina Ci Ethane ?

Kiedy na invorii kupujesz jedną zmiane i lotasz przez pół wieku, a na Ethanie 200 zmianek to minimum 10 min roboty, ponadto na invorii jest chyba z 1000 ulepszaczy, kiedy na ethanie kilka, może kilkanaście.

Nowak, w tej chwili najprawdopodobniej nie ma serwa jakiego szukasz, sam czekam na coś podobnego - ale nic ciekawego nie ma, a już na pewno nie z ilością pięciuset graczy ;)

Nie gralem na ethanie, nie wiem co to za server ;) Odpisalem na reszte wymagan kolegi powyzej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy (nie chce easy/medium tylko czysty easy), brak 6/7, wbudowany BS, max. 200-250lvl, brak jakiś nie normalnych ulepszaczy typu: IPHONE, piwo, vodka i jakieś zwoje (czyt. xenox, argentus), normalna gospodarka serwera, szansa wybicia się bez ISa, normalne sety broni i kolejny poziom ulepszenia ~15-20lvl, a nie co 5lvli ;x dość nowy serwer, szybki exp (tzn. nie tak, że przy 150 lvlu 30min bije się next lvl). Na nowych mapach metiny, z których lecą ulepki (a nie, że po dungeonach trzeba latać).
Dodatkowe Info: Wszystko wyżej podane. Mój stan konto - 0zł więc nie ładuje w ISa + planuje grać szamanem
Nagroda za pomoc: Limit lików

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy (nie chce easy/medium tylko czysty easy), brak 6/7, wbudowany BS, max. 200-250lvl, brak jakiś nie normalnych ulepszaczy typu: IPHONE, piwo, vodka i jakieś zwoje (czyt. xenox, argentus), normalna gospodarka serwera, szansa wybicia się bez ISa, normalne sety broni i kolejny poziom ulepszenia ~15-20lvl, a nie co 5lvli ;x dość nowy serwer, szybki exp (tzn. nie tak, że przy 150 lvlu 30min bije się next lvl). Na nowych mapach metiny, z których lecą ulepki (a nie, że po dungeonach trzeba latać).

Dodatkowe Info: Wszystko wyżej podane. Mój stan konto - 0zł więc nie ładuje w ISa + planuje grać szamanem

Nagroda za pomoc: Limit lików

Mniej więcej będzie to np. TemidaMT2 (nie wszystko się zgadza).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, łatwe do zrobienia skille, bojowiec/wierzchowce, możliwość wybicia się bez IS, łatwe do zdobycia bronie na 30 najlepiej u handlarzy, zmianki dodania najlepiej u handlarzy, 600-1500 osób dziennie, bez 6/7, mało epików (2-3 formy po stali). Fajnie by było z jakimś nowym serwerem (start na przełomie 2014/2015)
Dodatkowe Info: Nie chcę Cradosa i kilku innych, jak coś to napiszę czy testowałem. :)

Nagroda za pomoc: Lajki i co tam sobie zażyczycie. :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, łatwe do zrobienia skille, bojowiec/wierzchowce, możliwość wybicia się bez IS, łatwe do zdobycia bronie na 30 najlepiej u handlarzy, zmianki dodania najlepiej u handlarzy, 600-1500 osób dziennie, bez 6/7, mało epików (2-3 formy po stali).

Dodatkowe Info: Nie chcę Cradosa.

Nagroda za pomoc: Lajki i co tam sobie zażyczycie. :)

Helios2, Vesteris. :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer który już trochę stoi. Medium/Hard.
Dodatkowe Info:  Najważniejsza ilość graczy i aktywność administracji. Najlepiej z 6/7 ale nie obowiązkowo.
Nagroda za pomoc: Plusy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4Fun dosłownie ! Aby wbic max lvl w 3-5h. Typowy dla zabawy, dla pvp i wojen! Może być na początku nawet max lvl jak taki serwer istnieje. Nie żeby siedzieć miesiącami robiąc eq i expiąc, a Nagle serw pada.. Żeby grało przynajmniej 250-300 osób :/
Dodatkowe Info: Nie mogę takiego serwera znaleźć, albo taki nie istnieje.. A właśnie fajnie by było się pobawić na takim serwerze ;) Mogą być zagraniczne jeśli ktoś taki zna..
Nagroda za pomoc: Lajki.

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium, stabilnym. Ładnej grafice, nowoczesnej, orginalnej, nowe bronie itp. Niech coś się dzieje ! Ludzi przynajmniej musi być 500+

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na serwerze prywatnym.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer który już trochę stoi. Medium/Hard.Dodatkowe Info: Najważniejsza ilość graczy i aktywność administracji. Najlepiej z 6/7 ale nie obowiązkowo.Nagroda za pomoc: Plusy.

Balmora, Vesteris, Crados

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4Fun dosłownie ! Aby wbic max lvl w 3-5h. Typowy dla zabawy, dla pvp i wojen! Może być na początku nawet max lvl jak taki serwer istnieje. Nie żeby siedzieć miesiącami robiąc eq i expiąc, a Nagle serw pada.. Żeby grało przynajmniej 250-300 osób :/Dodatkowe Info: Nie mogę takiego serwera znaleźć, albo taki nie istnieje.. A właśnie fajnie by było się pobawić na takim serwerze ;) Mogą być zagraniczne jeśli ktoś taki zna..Nagroda za pomoc: Lajki.

Argentus, Temida, Karies oraz możesz spróbować nightcore.

@1361622928-U485574.pngColdFle Dreikon, Virtual, Invoria.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/PvP<- Moze byc zagraniczny.
Dodatkowe Info: Maksymalne ulepszenia kd u handlarzy, łatwy exp, maksymanlne bonusy,
Nagroda za pomoc: limit;p

Opublikowano

Balmora, Vesteris

Argentus, Temida, Karies oraz możesz spróbować nightcore.

@1361622928-U485574.pngColdFle Dreikon, Virtual, Invoria.

Tam jest zwykła grafika, zależy mi na takie juz prawie wykraczającej z standardów metina, np. Shivamt2, tylko tam nikt nie gra :D

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer który już trochę stoi. Medium/Hard.Dodatkowe Info:  Najważniejsza ilość graczy i aktywność administracji. Najlepiej z 6/7 ale nie obowiązkowo.Nagroda za pomoc: Plusy.

Crados 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium, stabilnym. Ładnej grafice, nowoczesnej, orginalnej, nowe bronie itp. Niech coś się dzieje ! Ludzi przynajmniej musi być 500+

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na serwerze prywatnym.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Crados

tenor.gif

Opublikowano

]Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4Fun dosłownie ! Aby wbic max lvl w 3-5h. Typowy dla zabawy, dla pvp i wojen! Może być na początku nawet max lvl jak taki serwer istnieje. Nie żeby siedzieć miesiącami robiąc eq i expiąc, a Nagle serw pada.. Żeby grało przynajmniej 250-300 osób :/[/background]
Dodatkowe Info: Nie mogę takiego serwera znaleźć, Musi być bardzo eaassy.. 
Nagroda za pomoc: PLUSY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...