Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem serwer medium, nie easy. Poda ktoś inne?

To jedynie został alucard, ale tam wątpie w ilość graczy. Innych serwerów nie ma, aby spełnić twoje wymagania.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: MEDIUM! :ninja: , duża ilość osób online (700+) krótko stojący (ale nie taki co padnie za tydzień)wbijanie skili jak dropienie ku nie było monotonne i męcząceDUNGEONY: od niskiego lvl, dobry zarobek na nich
NIE IS I PAINT EQ, przemyślane nowości a nie nawalone niepotrzebnych rzeczy.

Dodatkowe Info: serwer ma być przyjemny, bez bugów i dziecinnej ADMINISTRACJI. 

!! TYLKO POWAŻNE PROPOZYCJE !!

BOJE SIE ZE TAKI SERWER NIE POWSTAŁ.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

podawac dalej :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM! :ninja: , duża ilość osób online (700+) krótko stojący (ale nie taki co padnie za tydzień)wbijanie skili jak dropienie ku nie było monotonne i męcząceDUNGEONY: od niskiego lvl, dobry zarobek na nich

Balmora/Ravia

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Masz racje, taki nie powstal ^_^ Zalezy tez co dla Ciebie jest "medium". Bo moim zdaniem np. taki MorieS jest serverem medum i wowczas spelnia wiekszosc z Twoich oczekiwan, ale z drugiej strony rowniez Invoria s2 jest dla mnie medium i tez spelnia wiekszosc Twoich oczekiwan, a oba servery sa diametralnie rozne.

Wiec reasumujac: polecam MorieSa, ArmeniusMT2 i Invorie s2 :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server medium Sklepy offline łatwe wbijanie skili na G lub odrazu z G i wbicie tylko na P

Dodatkowe Info: nie chcę by to był Alucard ale coś podobnego i by nie było bugów a jak coś bd to szybko naprawić

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server medium Sklepy offline łatwe wbijanie skili na G lub odrazu z G i wbicie tylko na P
Dodatkowe Info: nie chcę by to był Alucard ale coś podobnego i by nie było bugów a jak coś bd to szybko naprawić

został tylko Virtual z shopami offline

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/med(coś typu Wom2 lecz nie jego:P). Serwer zagraniczny( nie chce serwera Marka Jarka i ich kolegi Romka, który programuje w paincie), server który nie padnie po miesiącu i jest stabilny od dłuższego czasu np. jak WOM2. Wszystko do zdobycia w grze nie pod IS.
Dodatkowe Info: trochę ludzi na stanie. Mogą tam działać jakieś haxy:D np. fb^^
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera na którym gra dużo osób, nie potrzeba robić dungeonów żeby zdobyć ulepy, przyjemny i w miare szybki exp

Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś serwer easy/4fun

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Virtual ale nie jest to medium. Oraz WoM2 ale to jest zaś hard.. Wiec zaden nie spelnia Twoich oczekiwan :)

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera na którym gra dużo osób, nie potrzeba robić dungeonów żeby zdobyć ulepy, przyjemny i w miare szybki exp

Dodatkowe Info: Najlepiej jakiś serwer easy/4fun

Nagroda za pomoc: Like

Temida..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bronie max 80 (swiety tryton itp) zbroje 1 po stalce (niebianska czy jakos tak) sporo ludzi
Dodatkowe Info:najlepiej latwy dostep do zmianek (ciezej z exp latwiej z eq)
Nagroda za pomoc:like,+ co tam kto chce

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bronie max 80 (swiety tryton itp) zbroje 1 po stalce (niebianska czy jakos tak) sporo ludzi

już nie ma takich serwerów, jedynie to chyba ravia została z niebianką, ale jest tam broń na 95.

wszystkie serwery mają teraz runiczne sety z pl`a.

a jeśli takie też ci odpowiadają to polecam

mories

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium - itemki jak na PL'u albo jeszcze jak na starym PL'u, że tylko stalka i ew. później 1/2 zbroje, 5b max,
Dodatkowe Info: ---
Nagroda za pomoc: +

Take it easy my friend

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium - itemki jak na PL'u albo jeszcze jak na starym PL'u, że tylko stalka i ew. później 1/2 zbroje, 5b max,

Dodatkowe Info: ---

Nagroda za pomoc: +

Balmora s1 :) Swietny server, ale ludzi coraz mniej..

Ewentualnie Alucard / MorieS.

Tak jak Exile napisal - juz raczej takich nie ma.. Jesli "moga byc" zbroje i bronie jeszcze jedne po wymienionych przez Ciebie to juz sie lapie wiekszosc hardow, na pewno cos dla siebie wybierzesz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

siemanko, nie chce mi sie za bardzo szukać w zapowiedziach.

Startuje na dniach jakis serwer easy albo medium?? 

santeria jutro

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   Serwer w miarę świeży; nie pay2win; medium (medium-hard może być); oldschool albo nowoczesny (byle nie pół to pół to); +/- 1k graczy online; serwer z potencjałem (aktywna administracja, jak najmniej bugów); nie nudny.  
  Dodatkowe Info: Będę grał z kilkoma znajomymi, więc jak do gry potrzebna jest grupa to nie ma problemu.
Nagroda za pomoc: Kilka lajków i 5* dla konstruktywnej, uzasadnionej, najbardziej trafnej odpowiedzi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   Serwer w miarę świeży; nie pay2win; medium (medium-hard może być); oldschool albo nowoczesny (byle nie pół to pół to); +/- 1k graczy online; serwer z potencjałem (aktywna administracja, jak najmniej bugów); nie nudny.  

Dodatkowe Info: Będę grał z kilkoma znajomymi, więc jak do gry potrzebna jest grupa to nie ma problemu.

Nagroda za pomoc: Kilka lajków i 5* dla konstruktywnej, uzasadnionej, najbardziej trafnej odpowiedzi.

Moze WoM2? Nie swiezy, konkretny hard, na pewno nie pay2win bo IS da sie miec za free poswiecajac 2minuty dziennie, graczy 1,5k+ (i to faktycznie GRACZY a nie postaci), potncjal ma, administracja bardzo aktywna, bugow brak.

Jesli nie, to chyba takiego servera obecnie nie ma. MorieS - pod IS. Santeria - duzo mocnych ulatwien w IS (wiadom, dasz rade bez niego,ale jak zwykle u Azirpme niestety miedzy innymi zbroje azraela na 40 lvl ktore daja mega-kopa sa w IS i tego typu rzeczy..), dodatkowo startuje jutro dopiero. Alucard- bugi / IS. No kurcze, ciezko o taki :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Na WoM2 już chwilę grałem, ale tak jak napisałeś - to konkretny hard, jednak to nie to czego szukam. Poczekam jeszcze, może ktoś da jeszcze coś ciekawego.

Opublikowano

jeśli może być zagraniczny to polecam ci w 100% Shiro2

Opublikowano

@Exile

Shiro2 jest super i właśnie o nim myślałem. Grałem już tam i być może zagram od nowa. Odrzucałem go ze względu na to, że ja mam tam 94 i 90lvl a wszyscy, którzy by ze mną grali by zaczynali od 0.

Opublikowano

@Exile

Shiro2 jest super i właśnie o nim myślałem. Grałem już tam i być może zagram od nowa. Odrzucałem go ze względu na to, że ja mam tam 94 i 90lvl a wszyscy, którzy by ze mną grali by zaczynali od 0.

Zacznij od zera też, możesz grać wilkołakiem, bo dodany jest.

Ogółem każdemu z tego pokroju serwera będę poleciał Shiro2, kilka miesięcy spędzone na niemieckim serwerze - niezapomniane. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanie eq,tanie kdki,miła atmosfera 500-700 graczy,łatwo o ulepki
Dodatkowe Info:Grałem na argentusie,temidzie,teriosie
Nagroda za pomoc:10lajk ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...