Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy ~1k online

Dodatkowe Info: najlepiej żeby był z 2k15 i żeby było dużo osób :)

Nagroda za pomoc: $$$$$$

Dziś wystartował DivineWorld.eu, typ Easy.

Ludzi +800, jutro będzie zapewne +1000.

Przyjemny serwer na wakacje, polecam zobaczyć.

denzel.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy ~1k online exp , ~900%exp najlepiej

Dodatkowe Info: Szukam również w miarę ciekawego systemu ulepszeń tzn. nowe zbroje bronie :P (żeby nie było ulepszeń 40%...) i z tego roku.

Nagroda za pomoc: Standardowo lajki ! :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy ~1k online exp , ~900%exp najlepiej

Dodatkowe Info: Szukam również w miarę ciekawego systemu ulepszeń tzn. nowe zbroje bronie :P (żeby nie było ulepszeń 40%...) i z tego roku.

Nagroda za pomoc: Standardowo lajki ! :P

Terios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium/easy
Dodatkowe Info: szukam servera z bardzo duza iloscia graczy! musi byc polski wymagam ludzi na wojny/klepanki w m1 pvp itp server musi byc stabilny moze byc stary moze byc nowy
Nagroda za pomoc: lajki lajki lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium/easy

Dodatkowe Info: szukam servera z bardzo duza iloscia graczy! musi byc polski wymagam ludzi na wojny/klepanki w m1 pvp itp server musi byc stabilny moze byc stary moze byc nowy

Nagroda za pomoc: lajki lajki lajki

Terios.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim dobiciu do 250 lvl . Dobrym expieniu i dropie Yang . Mało skomplikowane ulepszanie zbroi jak i mieczy . Serwer Easy
Dodatkowe Info: Obojętna liczba ludzi . 
Nagroda za pomoc: Lajk !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim dobiciu do 250 lvl . Dobrym expieniu i dropie Yang . Mało skomplikowane ulepszanie zbroi jak i mieczy . Serwer Easy

Dodatkowe Info: Obojętna liczba ludzi . 

Nagroda za pomoc: Lajk !

Niby teraz wystartował DivineWorld, bardzo łatwe wbijanie 250 lvl, drop yang elegancki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard ~500 osób online
Dodatkowe Info: najlepiej żeby był coś pokroju Tiverii,tzn że bronie ulepszać można max do bezduchów/syrków(wiadomo o co chodzi)
Nagroda za pomoc: dużo lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard ~500 osób online

Dodatkowe Info: najlepiej żeby był coś pokroju Tiverii,tzn że bronie ulepszać można max do bezduchów/syrków(wiadomo o co chodzi)

Nagroda za pomoc: dużo lajków

Santeria

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy i/lub hard, nie chce serwerów na source (nie pasują mi te nowości, więcej stron w eq, wielkie sklepy na pół ekranu etc)

Dodatkowe Info: Na serwerze easy przyjemny exp, nie za szybki nie za wolny, dobre spoty, drop również przyjemny eq w miare łatwe do zdobycia, jakieś dungi solo itp. Hard - wszystkie itemy z IS do zdobycia w grze, w miare łatwe do zdobycia pelerynki/dodania/zmianki, jakieś dropowiska może z metkami, dungi dla małych lvl, powiększone spoty mile widziane. najlepiej taki gdzie jest w miare łatwy zarobek żeby kupić/zrobić ogarnięte eq, boja też żeby nie trzeba było robić jakoś przesadnie długo. No i oczywiście na obydwu typach serwerów jak najmniej botów, ogarnięci ludzie, brak bugów no i najważniejsze, żeby Administracja interesowała się serwerem i był z nią łatwy kontakt, a nie tylko liczyli hajs. :)

Nagroda za pomoc: Lajki. ;p

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwer easy i/lub hard, nie chce serwerów na source (nie pasują mi te nowości, więcej stron w eq, wielkie sklepy na pół ekranu etc)Dodatkowe Info: Na serwerze easy przyjemny exp, nie za szybki nie za wolny, dobre spoty, drop również przyjemny eq w miare łatwe do zdobycia, jakieś dungi solo itp. Hard - wszystkie itemy z IS do zdobycia w grze, w miare łatwe do zdobycia pelerynki/dodania/zmianki, jakieś dropowiska może z metkami, dungi dla małych lvl, powiększone spoty mile widziane. najlepiej taki gdzie jest w miare łatwy zarobek żeby kupić/zrobić ogarnięte eq, boja też żeby nie trzeba było robić jakoś przesadnie długo. No i oczywiście na obydwu typach serwerów jak najmniej botów, ogarnięci ludzie, brak bugów no i najważniejsze, żeby Administracja interesowała się serwerem i był z nią łatwy kontakt, a nie tylko liczyli hajs. :)Nagroda za pomoc: Lajki. ;p

Easy - Terios a Hard - Axeria - niedługo startuje.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium/easyDodatkowe Info: szukam servera z bardzo duza iloscia graczy! musi byc polski wymagam ludzi na wojny/klepanki w m1 pvp itp server musi byc stabilny moze byc stary moze byc nowyNagroda za pomoc: lajki lajki lajki

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Poszukuję serwera MEDIUM/HARD z Lykanem(wilkiem). Najlepiej jakby był to polski serwer i żeby lykan był w 100% taki jak jest na globalu. Serwer 4fun nie wchodzi w rachubę. 

Za pomoc łapka.

Opublikowano

Poszukuję serwera MEDIUM/HARD z Lykanem(wilkiem). Najlepiej jakby był to polski serwer i żeby lykan był w 100% taki jak jest na globalu. Serwer 4fun nie wchodzi w rachubę. 

Za pomoc łapka.

Narazie polskiego nie ma - będzie Axeria. A bez likana to Santeria.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/easy/pvp/400 online+
Dodatkowe Info: Łatwy exp, żeby mieć 2-3 dni jakiś 150+, łatwy drop ulepek, aby można było na lajcie zrobić eq exp/pvp.
Nagroda za pomoc: Lajkiiiii

Opublikowano

Dodatkowe Info: Łatwy exp, żeby mieć 2-3 dni jakiś 150+, łatwy drop ulepek, aby można było na lajcie zrobić eq exp/pvp.

divineworld

Opublikowano

Tam faktycznie taki łatwy drop ulepek, że szkoda słów.

Ewentualnie chyba, że chcesz taki easy serwer to Temida.

ja tam w tydzień wbiłem maxa i zrobiłem klasowe eq.

Opublikowano

Możesz spróbować na Laneris.pl również. Exp bardzo przyjemny, drop również. Online +300/400, chyba że wolisz szukać czegoś nowego to poleciłbym DivineWorld, na dungeonach szybko się dropi. ;)

denzel.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: coś medium, hard jakoś tak. Żeby były klimaty ala stalki i bronie z 70 lv, bez zbędnych setów i jakiś nowszych map.
Dodatkowe Info: jakieś wojny gildii, aktywna administracja, mało cziterów, dużo ludzi i przyjemna atmosfera bez lagów ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby serwer nie miał wielu kombinacji typu: kamienie energii, zielarstwo, 6 skill itd. Max lvl okolo 180-250. Serwer Easy/Medium, najlepiej gdyby było sporo do ulepszania(np. bronie 90-105-120-135 itd). Na wejściu mogę powiedzieć, że bardzo podobał mi się Glador przed resetem kilka lat temu i czegoś takiego szukam :)
Dodatkowe Info: Serwer bez BS, aby były mounty(jedna z niewielu "nowości" która na prawdę mi się podoba) ulepy nie muszą być łatwe do dropnięcia, ale żeby też nie było tak że każdy biega w itemach +6/7, bo jest to aż tak trudne. Podstawowe itemy +9(biżu, riby, fmsy itd) u handlarzy. Na serwerze nie musi być wiele osób, ale miło by bylo gdyby serwer był stabilny
Nagroda za pomoc: +10 Like'ów jak to będzie serwer którego szukam ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby serwer nie miał wielu kombinacji typu: kamienie energii, zielarstwo, 6 skill itd. Max lvl okolo 180-250. Serwer Easy/Medium, najlepiej gdyby było sporo do ulepszania(np. bronie 90-105-120-135 itd). Na wejściu mogę powiedzieć, że bardzo podobał mi się Glador przed resetem kilka lat temu i czegoś takiego szukam :)

Dodatkowe Info: Serwer bez BS, aby były mounty(jedna z niewielu "nowości" która na prawdę mi się podoba) ulepy nie muszą być łatwe do dropnięcia, ale żeby też nie było tak że każdy biega w itemach +6/7, bo jest to aż tak trudne. Podstawowe itemy +9(biżu, riby, fmsy itd) u handlarzy. Na serwerze nie musi być wiele osób, ale miło by bylo gdyby serwer był stabilny

Nagroda za pomoc: +10 Like'ów jak to będzie serwer którego szukam ;)

Na podstawie gladora powstał nowy DivineWorld

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na typowym serwerze PvP (bez zbędnej ilości broni itp.) Najlepszym przykładem serwera, którego szukam może być stary PROMT2. Ewentualnie jakiś serwer typu medium bez is-ów i bajerów. Szukam już sporo czasu, ale nic takiego nie ma. Mogą być to serwery zagraniczne jak i polskie. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!Zależy mi najbardziej na typowym serwerze PvP (bez zbędnej ilości broni itp.) Najlepszym przykładem serwera, którego szukam może być stary PROMT2. Ewentualnie jakiś serwer typu medium bez is-ów i bajerów. Szukam już sporo czasu, ale nic takiego nie ma. Mogą być to serwery zagraniczne jak i polskie. Z góry dziękuję.

Divine World

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...