Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard lub HARD z przynajmniej 1k graczy. Może być tez serwer ktory jeszcze nie wyszedł, ale bedzie mial na starcie duza reklame na 100%

Dodatkowe Info:  jakieś nowsze mapki, ale nie za dużo. np wo, jakas mapka do zarobku na wyzszy lv.  Ale ogólnie chcialbym abyscie wypisali mi wiekszosc medium /hard  lub hard ktore juz wyszly/wyjda i beda mialy duzo graczy.

Nagroda za pomoc: Nagroda za pomoc: like i wpis w profilu

Santeria - Stoi / Axeria - Wyjdzie

...................\/...................

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Santeria - Stoi / Axeria - Wyjdzie

Tak jak kolega wyżej polecam santerie. Na forum nagatywna opinia przez kilku gimbusow, którzy nie lubią Azprime i ze wszelka cena chcą go oczernić. Jest 15 w grze jest okolo 1.5K graczy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard lub HARD z przynajmniej 1k graczy. Może być tez serwer ktory jeszcze nie wyszedł, ale bedzie mial na starcie duza reklame na 100%

Dodatkowe Info:  jakieś nowsze mapki, ale nie za dużo. np wo, jakas mapka do zarobku na wyzszy lv.  Ale ogólnie chcialbym abyscie wypisali mi wiekszosc medium /hard  lub hard ktore juz wyszly/wyjda i beda mialy duzo graczy.

WoM - chyba najwiekszy hard (miedzynarodowy)

MorieS - chociaz liczba graczy spada

Klasyki jak Balmora / Ravia

Santeria - calkiem spoko liczba graczy

Alucard

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

WoM - chyba najwiekszy hard (miedzynarodowy)

MorieS - chociaz liczba graczy spada

Klasyki jak Balmora / Ravia

Santeria - calkiem spoko liczba graczy

Alucard

Odniosę się tylko do kilku zaproponowanych serwerów. Na ravii słyszałem, że ilość graczy bardzo mocno spadła, na balmorze zarówno s1 jak i s2 grałem i ilość graczy naprawdę pozostawia wiele do życzenia, co do santerii i alucarda - bo biorę je do jednego koszyka, jeśli ktoś chce dla zabawy sobie pograć to może, ale jak szuka serwera, na którym warto poświęcić swój czas to ja szukałbym dalej ;)

Opublikowano
Nie chcę grać na : żadnych mediumach, które mają elementy z easy typu vesteris czy santeria, nie chce tez : ravia s1 s2, balmora s1, s2, na moriesie przeciez nie ma 1k, jest 600 max graczy. wom jest spoko, ale chyba nie ma tam w ogole nowosci..
Opublikowano

Nie chcę grać na : żadnych mediumach, które mają elementy z easy typu vesteris czy santeria, nie chce tez : ravia s1 s2, balmora s1, s2, na moriesie przeciez nie ma 1k, jest 600 max graczy. wom jest spoko, ale chyba nie ma tam w ogole nowosci..

Santeria / Axeria ( wkrótce )

Opublikowano

@Adamosking

Opublikowano

Generalnie do Twojego opisu to chyba tylko WoM pasuje.. ;) Czy nie ma nowosci? Ma, calkiem sporo, choc nie typu wo czy milion dungow a w systemach i usprawnieniach, jest tam wiele rzeczy z ktorymi wczesniej sie nie spotkalem. Polecam Ci zagrac, spelni Twoje oczekiwania ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Serwer Easy/Medium. Graczy tak chociaz z 700. 

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Nowe mapki, sporo dungeonow. Nie podawać serwerów które maja z rok. Na teriosie gram, a arianea (jakoś tak) nie przypadła mi do gustu.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze HARD
Dodatkowe Info: Najlepiej aby serwer nie był za stary i grało na nim dość sporo ludzi. Może być zagraniczny.
Nagroda za pomoc: Limit

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Dodatkowe Info: Najlepiej aby serwer nie był za stary i grało na nim dość sporo ludzi. Może być zagraniczny.

Z polskich to hard to tak jakby została balmora i thoria, ale są dość stare.

Ja wstrzymałbym się na twoim miejscu i poczekał do lipca na Tiverię.

Opublikowano

Z polskich to hard to tak jakby została balmora i thoria, ale są dość stare.

Ja wstrzymałbym się na twoim miejscu i poczekał do lipca na Tiverię.

Co wiesz o tiverii? Moze tez sie skusze

Opublikowano

Tyle co ty w sumie, na ich fanpage jest zaplanowany start na lipiec, a jednak tiviera to był jeden znajlepszych serwerów metina.

Opublikowano

Napisali tyle, ze bedzie to "stara tiveria", start w lipcu. Niewiadomo de facto nic :D

Hm. Moze WoM2?

Jesli nie to z polskich Santeria, MorieS, Thoria.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy, bonusy 1-5 w maksymalnych wartościach, brak 6-7. Maks Lvl nie większy niż 150
Dodatkowe Info: Im więcej ludzi tym lepiej, szybkie zdobywanie ulepszaczy/kasy, najlepiej jeśli nie będzie Bóg wie ile broni/zbroi itd, 3-4 po stalce zupełnie wystarczą. Wbudowany Bonus Switcher mile widziany.

Opublikowano

Mories.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najwięszkej ilości graczy ONLINE

Dodatkowe Info: Serwer ma być Medium, do tego zagraniczny, aby byli ludzie z całego świata. Nie podawać serwerów PL

Nagroda za pomoc: 10 Lajków

tylko hard jest, a jest nim wom2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najwięszkej ilości graczy ONLINE

Dodatkowe Info: Serwer ma być Medium, do tego zagraniczny, aby byli ludzie z całego świata. Nie podawać serwerów PL

Nagroda za pomoc: 10 Lajków

Shiro2 bedzie ok :)

@Exíle WoM to prawie jak global, gdzie temu do mediuma.. :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy serwer (najlepiej max lvl w 1-2 dni) (Łatwe robienie eq).
Dodatkowe Info: Ważne aby serwer nie był stary.
Nagroda za pomoc: Lajk i wpis w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy serwer (najlepiej max lvl w 1-2 dni) (Łatwe robienie eq).

Dodatkowe Info: Ważne aby serwer nie był stary.

Nagroda za pomoc: Lajk i wpis w profilu.

Ateron2

(zalezy tez co masz na mysli mowiac 1-2 dni, czy gre faktycznie 24-48h, czy gre po godzine dziennie przez dwa dni.. ;) Ale ogolnie server latwy i szybko sie wszystko zdobywa)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Easy, chinski serwer pvp, w dolinie metki i moze byc nawet z yangbugiem :D
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium, medium lub medium/hard, który jeszcze nie wystartował, najlepiej w fazie beta lub jeszcze przed nią. Po prostu serwer, który dopiero powstaje, z zaufaną administracją, nie żadnym cannzasem lub asfenem.

Dodatkowe Info: Serwer na source. Chętnie pomogę w becie, pomysły, dużo czasu do testowania. Nie vesteris.

Nagroda za pomoc:2/3 limity blacka (1 limit = 20 like'ów) oraz 1 gracz więcej.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium, medium lub medium/hard, który jeszcze nie wystartował, najlepiej w fazie beta lub jeszcze przed nią. Po prostu serwer, który dopiero powstaje, z zaufaną administracją, nie żadnym cannzasem lub asfenem.

Dodatkowe Info: Serwer na source. Chętnie pomogę w becie, pomysły, dużo czasu do testowania. Nie vesteris.

Nagroda za pomoc:2/3 limity blacka (1 limit = 20 like'ów) oraz 1 gracz więcej.

Tandoria.pl jeszcze nie wystartowal a fajny serwerek sie zapowiada

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy ~1k online

Dodatkowe Info: najlepiej żeby był z 2k15 i żeby było dużo osób :)

Nagroda za pomoc: $$$$$$

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer hard/medium/easy
Dodatkowe Info: szukam servera z bardzo duza iloscia graczy! musi byc polski wymagam ludzi na wojny/klepanki w m1 pvp itp server musi byc stabilny moze byc stary moze byc nowy
Nagroda za pomoc: lajki lajki lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...