Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium może być Medium/Hard gdzie gra przynajmniej 1000+ osób , w mieście są ludzie do robienia pvp i żeby serwer się szybko nie znudził.

Dodatkowe Info: Nie chce Dreikon, Arianea, Virtual , Pnadora, Alucard, iMetin

Dzisiaj startuje terios.pl obejrzyj prezentacje, bo to ciekawy projekt. No i zainteresowanie jest przednie :)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium może być Medium/Hard gdzie gra przynajmniej 1000+ osób , w mieście są ludzie do robienia pvp i żeby serwer się szybko nie znudził.

Dodatkowe Info: Nie chce Dreikon, Arianea, Virtual , Pnadora, Alucard, iMetin

Jesli hard/medium to MorieS, gra tam sporo ludzi. Server easy - Temida, gras ie bardzo przyjemnie, ludzi ok 800 ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp, serwer easy/4fun ludzi 300+, łatwo o eq
Dodatkowe Info: coś jak laneris ( stalki, bronie 65 i 75 u npc)
Nagroda za pomoc: coś tam sie znajdzie ;p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp, serwer easy/4fun ludzi 300+, łatwo o eq

Dodatkowe Info: coś jak laneris ( stalki, bronie 65 i 75 u npc)

Nagroda za pomoc: coś tam sie znajdzie ;p

Jutro startuje Troya

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogromna ilość ludzi ( ponad 1000 minimum) medium/hard
Dodatkowe Info: Jakies dugeony ,zależy mi żeby trudny loch małp był otwarty :D
Nagroda za pomoc: Do uzgodnienia

Opublikowano

Ravia, balmora?

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Na ravii nie wiem ile gra ludzi, ale na balmorze na pewno nie 1000 :P

MorieS spelnia Twoj oczekiwania zdaje sie. Z zagranicznyc - WoM, ciekawy projekt. Ew 12 czerwca startuje projekt od Azprime, tez wyglada fajnie a obstawiam, ze ludzi bedzie sporo :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zarobku
Dodatkowe Info: Nie ważne jaki rodzaj. Ma być zarobek, bo potrzebuje wymiań na konta w CS:GO itp. Mile widziane WO itp.
Nagroda za pomoc: Do uzgodnienia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był typu easy/4fun. Chciałbym zagrać na serwerze typu Glador, oczywiście serwer bez bugów, jakoś niedawno postawiony, na którym jest jakiś ruch i życie. Nowe, autorskie sety ekwipunku, lub jakiś ekstra ekwipunek złączony z setów kilku serwerów.

Dodatkowe Info: Zależy mi również, żeby administracja miała wiele szacunku do graczy jak i gracze do administracji. Chciałbym żeby serwer był naprawdę szałowy.
Nagroda za pomoc: patrząc na wszystkie wypowiedzi to chyba like wchodzi w grę.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był typu easy/4fun. Chciałbym zagrać na serwerze typu Glador, oczywiście serwer bez bugów, jakoś niedawno postawiony, na którym jest jakiś ruch i życie. Nowe, autorskie sety ekwipunku, lub jakiś ekstra ekwipunek złączony z setów kilku serwerów.

Dodatkowe Info: Zależy mi również, żeby administracja miała wiele szacunku do graczy jak i gracze do administracji. Chciałbym żeby serwer był naprawdę szałowy.

Nagroda za pomoc: patrząc na wszystkie wypowiedzi to chyba like wchodzi w grę.

Arianea (choc nie wiem jak z administracja) / Temida (ogarnieta administracja, to trzeba przyznac, jest i kontakt)

Zależy mi najbardziej na: Zarobku

Dodatkowe Info: Nie ważne jaki rodzaj. Ma być zarobek, bo potrzebuje wymiań na konta w CS:GO itp. Mile widziane WO itp.

Moze Pandora? Z tego co wiem tam dalej ludzie chetnie kupuja / wymieniaja walute z gry na realna kase itd.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak PL (99 lv max, nie ma jakis nowych broni ,petów itp) tylko raty +300% max  600. Dropienie eq i je robienie easy/medium, expienie medium. Najfaniej by było jakby nie trzeba było mieć żadnych ulepszaczy do robienia rzeczy, ale nie koniecznie (jak ulepszacze będą tanie albo bardzo łatwo będzie je wydropić to k). FMs czy RIB też muszą być raczej łatwo dostępne. Bodzio, zmianki itp. także  :)
Dodatkowe Info: Na serwerze nie musi grać dużo ludzi, tylko nie ma być botów, tanie przedmioty w sklepikach itp. Ważne też aby KU były tanie (35 lv i chce aure przynajmniej na m6). PELERYNKI MĘSTWA MUSZĄ BYĆ BAAARDZO ŁATWO DOSTĘPNE!!! Od 1 lv do 99 mam ich mieć zapas.
Nagroda za pomoc: Jesli serwer będzie taki o jaki prosiłem dam 10 likeów
tylko nie balmora/ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze jak PL (99 lv max, nie ma jakis nowych broni ,petów itp) tylko raty +300% max  600. Dropienie eq i je robienie easy/medium, expienie medium. Najfaniej by było jakby nie trzeba było mieć żadnych ulepszaczy do robienia rzeczy, ale nie koniecznie (jak ulepszacze będą tanie albo bardzo łatwo będzie je wydropić to k). FMs czy RIB też muszą być raczej łatwo dostępne. Bodzio, zmianki itp. także  :)

Dodatkowe Info: Na serwerze nie musi grać dużo ludzi, tylko nie ma być botów, tanie przedmioty w sklepikach itp. Ważne też aby KU były tanie (35 lv i chce aure przynajmniej na m6). PELERYNKI MĘSTWA MUSZĄ BYĆ BAAARDZO ŁATWO DOSTĘPNE!!! Od 1 lv do 99 mam ich mieć zapas.

Nagroda za pomoc: Jesli serwer będzie taki o jaki prosiłem dam 10 likeów

tylko nie balmora/ravia

Mysle, ze server ktory opisales najzwyczajniej NIE ISTNIEJE. Niestety, musisz z czegos zrezygnowac, to sprobujemy doradzic ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium / Hard  , max lvl 120 - 150 , zmianki , dodania , KU moga być w sklepikach ale tez mogą dropić.

Dodatkowe Info: Na serwerze musi być sporo osób On-Line: 750+

Nagroda za pomoc: 10 Like'ów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium / Hard  , max lvl 120 - 150 , zmianki , dodania , KU moga być w sklepikach ale tez mogą dropić.

Balmora / Ravia / MorieS (stosunkowo nowy i dosc popularny :P ), Alucard (tez nowy), 12 czerwca startuje server od Azprime (hard/med)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Santeria startuje 12 czerwca, ludzi będzie powyżej tych 750 ;>

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer mid/hard, exp gdzieś koło x3, yang koło x5, KU ma nie być trudne do zdobycia, ale tez nie banalne. Pelerynki maja byc za free (ew. yangi), bodzio tanie, ulepszacze do itemków i te zwoje co mieszaja buffy mają być srednio dostepne (np. wypadające z jakiś szkatułek serwerowych), zalezy mi na szkatulkach dropiacych w miare czesto na serwerze podczas grania. Taki mid/hard, zeby nie bylo duzo botow i przyzwoite ceny

Dodatkowe Info: Zależy mi na serwerze OLD SCHOOLOWYM (max 99 albo tam 105 lvl, normalne zbroje, meicze, nie z jakiś privów itp.). Serwer nie ma być pod IS. Mało botów

Nagroda za pomoc: 30 like na profilu

916741414680034286162.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer mid/hard, exp gdzieś koło x3, yang koło x5, KU ma nie być trudne do zdobycia, ale tez nie banalne. Pelerynki maja byc za free (ew. yangi), bodzio tanie, ulepszacze do itemków i te zwoje co mieszaja buffy mają być srednio dostepne (np. wypadające z jakiś szkatułek serwerowych), zalezy mi na szkatulkach dropiacych w miare czesto na serwerze podczas grania. Taki mid/hard, zeby nie bylo duzo botow i przyzwoite ceny
Dodatkowe Info: Zależy mi na serwerze OLD SCHOOLOWYM (max 99 albo tam 105 lvl, normalne zbroje, meicze, nie z jakiś privów itp.). Serwer nie ma być pod IS. Mało botów
Nagroda za pomoc: 30 like na profilu

Mories / Armenius

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer , który wystartuje z ogarniętą administracją oraz z duża ilością graczy .

Dodatkowe Info: administracja + dużo graczy
Nagroda za pomoc: lajki ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer , który wystartuje z ogarniętą administracją oraz z duża ilością graczy .

Laneris S2

Opublikowano

Santeria 12 czerwca :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium

Dodatkowe Info: Szukam serwera typowo na wakacje, żeby pograć sobie wieczorkiem. 800-1k ludzi online i najlepiej żeby był nowy lub żeby jeszcze nie wyszedł.

Nagroda za pomoc: Lajki

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium

Dodatkowe Info: Szukam serwera typowo na wakacje, żeby pograć sobie wieczorkiem. 800-1k ludzi online i najlepiej żeby był nowy lub żeby jeszcze nie wyszedł.

Nagroda za pomoc: Lajki

Arianea / Temida / Troya

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: mediun/hard. Ogarniety serwer, żeby były wojny gildii i nie nawalone setów itp. Nie pod IS!!!
Dodatkowe Info: coś z starych klimatów bez zbędnego gówna. Dużo ludzi +500

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: bardzo latwym expie, 6/7 bon, mapy exp/metin/boss, latwo z yang, nowe eq
Dodatkowe Info: cos typu xnenox/virtual/moyes
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

100/100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...