Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun/easy/pvp/400 online+

Dodatkowe Info: Łatwy exp, żeby mieć 2-3 dni jakiś 150+, łatwy drop ulepek, aby można było na lajcie zrobić eq exp/pvp.

Nagroda za pomoc: Lajkiiiii

Argentus Mt2 , w 1 dzień 150 bez isa z eq na +130

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gram na Argentus Mt2 Sura WP pod nickiem : Legal , buff ma nick LastBuff  , Dropek ma nick DropieWeM

Argentus szamanka smok lvl 253 nick Fantastic0o

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze  medium , żeby nie padł po 3 miesiącach , Również szukam globala na którym znajde jakiegoś polskiego gracza

Dodatkowe Info: Nie chce najebanych 8 setów  i jakieś zjebane bronie max 4sety

Nagroda za pomoc: Minetka , lodzik

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze  medium , żeby nie padł po 3 miesiącach , Również szukam globala na którym znajde jakiegoś polskiego gracza
Dodatkowe Info: Nie chce najebanych 8 setów  i jakieś zjebane bronie max 4sety
Nagroda za pomoc: Minetka , lodzik

Global - WoM2 / SG

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, W 1 max 2 dni grania max lvl łatwo o ulepy ( żeby nie trzeba bylo dlugo dropic), 400+ online, stalki i bronie 65 i 75 u hanlarzy ( nie chce mi sie dropic), Jak najwięcej na ulepszenie,w miare ogarnięta administracja
Dodatkowe Info: Grałem na : Laneris ( nadal gram ale ludzi malo ciutke), Divine World( totalna porażka bug na bugu) Virtual, pandora, metek2, argentus, xenox, metinek2, temida.
Nagroda za pomoc:Dogadamy się na pw :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, W 1 max 2 dni grania max lvl łatwo o ulepy ( żeby nie trzeba bylo dlugo dropic), 400+ online, stalki i bronie 65 i 75 u hanlarzy ( nie chce mi sie dropic), Jak najwięcej na ulepszenie,w miare ogarnięta administracjaDodatkowe Info: Grałem na : Laneris ( nadal gram ale ludzi malo ciutke), Divine World( totalna porażka bug na bugu) Virtual, pandora, metek2, argentus, xenox, metinek2, temida.Nagroda za pomoc:Dogadamy się na pw :)

Troya

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrym expie, średnio z ulepkami

Dodatkowe Info: coś co wyszło do max 2 tyg temu, easy serwer.

Nagroda za pomoc: Plusik.

Opublikowano

Dodatkowe Info: coś co wyszło do max 2 tyg temu, easy serwer.

Terios

Opublikowano

Dodatkowe Info:  gdzie wlasnie trwają beta testy, a start jest za ok tydzień.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard z nutka medium

Dodatkowe Info: szukam jakiegoś przyjemnego hard/mediuma na wakacje, z nowościami (bez lykana !!!). Serwer w miarę swiezy lub taki, które za niedługo ma wyjsc, z dużą ilością graczu lub z dobra reklama. EQ najlepiej do runicznego, biżuteria 1 max 2 sety po łzach, jedynym slowam dobry typowy hardzik. Z góry dzięki.

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard z nutka medium

Dodatkowe Info: szukam jakiegoś przyjemnego hard/mediuma na wakacje, z nowościami (bez lykana !!!). Serwer w miarę swiezy lub taki, które za niedługo ma wyjsc, z dużą ilością graczu lub z dobra reklama. EQ najlepiej do runicznego, biżuteria 1 max 2 sety po łzach, jedynym slowam dobry typowy hardzik. Z góry dzięki.

Vesteris, start piatek.

Ewentualnie Santeria.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy, dużo nowości, serwer easy/medium, optymalna ilość setów - nie za dużo i nie za mało :p
Dodatkowe Info: najlepiej gdyby serwer był jak najnowszy. Może być jakiś zagraniczny..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy, dużo nowości, serwer easy/medium, optymalna ilość setów - nie za dużo i nie za mało :p

Dodatkowe Info: najlepiej gdyby serwer był jak najnowszy. Może być jakiś zagraniczny..

Idealnie do Twojego opisu pasuje divineworld.eu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy, dużo nowości, serwer easy/medium, optymalna ilość setów - nie za dużo i nie za mało :P

Oczywiście Terios.pl

201dzc.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy, dużo nowości, serwer easy/medium, optymalna ilość setów - nie za dużo i nie za mało :P

DiwineWorld ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Terios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy PvP bez IS
Dodatkowe Info: Chciałbym popykać na serwerze PvP, który jest serwerem easy. Nie chcę też, by znajdował się na nim IS. Taki, na którym wbija się jakieś eq klasy i bronie um/sr i nawalanka

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy PvP bez IS

Dodatkowe Info: Chciałbym popykać na serwerze PvP, który jest serwerem easy. Nie chcę też, by znajdował się na nim IS. Taki, na którym wbija się jakieś eq klasy i bronie um/sr i nawalanka

divineworld

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy z ew. domieszką medium, DUŻO DUNGEONÓW, "użyteczny" DT.

Dodatkowe Info: Najlepiej szybkie wbijanie levela, a większy problem z eq :P

Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy z ew. domieszką medium, DUŻO DUNGEONÓW, "użyteczny" DT.

Dodatkowe Info: Najlepiej szybkie wbijanie levela, a większy problem z eq :P

Nagroda za pomoc:Lajk

Diwineworld, z tym ze nie tyle DT jest uzyteczne co WW, ale to prawie to samo :) Dungow srednia ilosc.

Ewentualnie Invoria s2 - tam jest sporo dungow a dt bardzo przydatne.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer easy z ew. domieszką medium, DUŻO DUNGEONÓW, "użyteczny" DT.Dodatkowe Info: Najlepiej szybkie wbijanie levela, a większy problem z eq :PNagroda za pomoc:Lajk

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lv 99 i podstawowych epikach.

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby był to Polski prywatny serwer.
Nagroda za pomoc: LIKE! 

:)

­

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Jakis hardzik może być zagraniczny global

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby było sporo graczy; bez kosmicznych cen. I najlepiej niech ma ten stary klimat ;d.
Nagroda za pomoc: LIKE! 

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby było sporo graczy; bez kosmicznych cen. I najlepiej niech ma ten stary klimat ;d.

WoM2 / SG

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lv 99 i podstawowych epikach.

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby był to Polski prywatny serwer.

Nagroda za pomoc: LIKE! 

:)

­

To chyba tylko Ravia :)

WoM2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Typ easy i żeby ugrac dagerem :)
Dodatkowe Info:grałem na divine,glador,xenox itp 6/7mile widziane epiki tak samo i nie jakiś serwer co pada :)
Nagroda za pomoc: LIKE ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...