Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Tanie eq,tanie kdki,miła atmosfera 500-700 graczy,łatwo o ulepki

Dodatkowe Info:Grałem na argentusie,temidzie,teriosie

Nagroda za pomoc:10lajk ;p

Jeśli chodzi o priv, to dzisiaj o 20;00 startuje Santeria.pl , bedziesz miał okazje się wykazać bo nowo zrobiony serwerek,

a jesli chodzi Ci o PL'a to polecam WETAR/TORTUGA

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Fringe chce privy a ten santeria to medium/easy?

Medium, dużą reklamę posiada i juz 1.5k lukę na fan page mimo ze jeszcze nie było startu . ponoć start ma być o 20 00 today , nic tylko czekać i keep calm

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@Fringe a jakiś serwer easy?

sembia to chyba easy , nie jestem pewny. Niestety santeria startuje jutro :( polecam santerie . liczne na like

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@Fringe a jakiś serwer easy?

Serwer easy powiadasz ? Mogę Ci z czystego serca polecić Teriosa(Terios.pl). Dobry serwer easy i dosyć sporo graczy. 6/7 bonus tylko do expa, średnie wchodzą maksymalnie do 85%.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   Serwer w miarę świeży; nie pay2win; medium (medium-hard może być); oldschool albo nowoczesny (byle nie pół to pół to); +/- 1k graczy online; serwer z potencjałem (aktywna administracja, jak najmniej bugów); nie nudny.  

Dodatkowe Info: Będę grał z kilkoma znajomymi, więc jak do gry potrzebna jest grupa to nie ma problemu.

Nagroda za pomoc: Kilka lajków i 5* dla konstruktywnej, uzasadnionej, najbardziej trafnej odpowiedzi.

Santeria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze mega EASY, gdzie jest łatwo praktycznie o wszystko

Dodatkowe Info: Miła atmosfera, mało dzieci

Nagroda za pomoc: Lajk

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze mega EASY, gdzie jest łatwo praktycznie o wszystko

Dodatkowe Info: Miła atmosfera, mało dzieci

Nagroda za pomoc: Lajk

arianea, terios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepszy EASY/MEDIUM 2/3 misiace stoi twardo i stac bedzie duża ilość graczy, BRAK EQ Z PAINTA, BRAK IS
Dodatkowe Info: nie może być mega prosto i dużo do roboty a nie same pvp   :)
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepszy EASY/MEDIUM 2/3 misiace stoi twardo i stac bedzie duża ilość graczy, BRAK EQ Z PAINTA, BRAK IS

Dodatkowe Info: nie może być mega prosto i dużo do roboty a nie same pvp   :)

Nagroda za pomoc:

To polecilbym Ci Invorie s2, ale stoi juz pol roku a nie 3 miesiace :P 

Natomiast patrzac na to, ze chcesz server BEZ IS -> od razu uprzedzam, ze takiego nie ma. Chyba, ze hamachi... ale to one nie stoja tak dlugo :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To polecilbym Ci Invorie s2, ale stoi juz pol roku a nie 3 miesiace :P

Natomiast patrzac na to, ze chcesz server BEZ IS -> od razu uprzedzam, ze takiego nie ma. Chyba, ze hamachi... ale to one nie stoja tak dlugo :)

stronka nie dziala, coś jeszcze podasz?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilny Hard na którym gra dużo ludzi i pewność że jeszcze będzie długo istniał
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stabilny Hard na którym gra dużo ludzi i pewność że jeszcze będzie długo istniał

Dodatkowe Info:

World of Metin2 jest to serwer zagraniczny, lecz z językiem Angielskim(jest lekko spolszczony client):D ale można go śmiało polecić. Serwer wystartował 5 kwietnia 2013 roku więc jest stabilny jak jasna cholera po 1,6+k ludzi online shopy offline, wszystko do osiągnięcia w grze, IS zdatny do handlu(tani jak barszcz) + to, jak kogoś stać na IS to nie ma przewagi na kimś kto w niego nie ładuje bo może wszystko kupić w grze za yangi:) Sam gram jest git. Jest to nasz Global za czasów dinozaurów lecz wszystko jest ułatwione. Prezka jest na mpc w dziale zagraniczne :) Polecam ^^

Opublikowano

Dodatkowe Info:

Tak jak kolega napisal, WoM - swietna rzecz.

Jesli wolisz z polskich serverow to takie stabilne hardy to Balmora i Ravia, choc przyznam szczerze, ze nie wiem jak tam z liczba online :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze nastawionym przede wszystkim na PvP
Dodatkowe Info: Poszukuje serwa pod PvP, z szybkim expem, dużą ilością broni jak zbroi (zależy mi na ich wyglądzie), dużą ilością graczy oraz z normalnym teamem tzn. brak eq z navi itd. no ogólnie serwer 4Fun/PvP :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze nastawionym przede wszystkim na PvP

Dodatkowe Info: Poszukuje serwa pod PvP, z szybkim expem, dużą ilością broni jak zbroi (zależy mi na ich wyglądzie), dużą ilością graczy oraz z normalnym teamem tzn. brak eq z navi itd. no ogólnie serwer 4Fun/PvP :D

ethanis, laneris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybki i łatwy dla każdej klasy exp, szybkie przejście do pvp, dużo ludzi
Dodatkowe Info: Proszę o niepodawanie pierwszych lepszych serwerów byleby zgarnąć lajk.. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aktywność + 700 osób online !!
Dodatkowe Info: najlepiej serwer easy, easy/medium. 6/7 mile widziane ale nie muszą być. max lev. 200-255 +  nie arianea/nie temida/nie terios
Nagroda za pomoc: Like !!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: aktywność + 700 osób online !!

Dodatkowe Info: najlepiej serwer easy, easy/medium. 6/7 mile widziane ale nie muszą być. max lev. 200-255 +  nie arianea/nie temida/nie terios

Invoria s2? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:500+ osób online,stabilny serwer,wbicie maxa w 2-4 dni [Easy],duża ilość broni i zbroi.

Dodatkowe Info:Nie temida,terios,invoria,arianea.Ma być prosto ale nie za trudno.

Nagroda za pomoc:Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Fajnym hardzie z dużą ilością graczy coś podobnego do ravi s2.
Dodatkowe Info:Od razu mówię  że nie intresuje mnie WoM,Ravia,Balmora, 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Fajnym hardzie z dużą ilością graczy coś podobnego do ravi s2.

Dodatkowe Info:Od razu mówię  że nie intresuje mnie WoM,Ravia,Balmora, 

Na ta chwile to chyba takiego nie ma, niestety :)

Mozesz spojrzec na MorieS, ale on jest wiele latwiejszy od ravii..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie , łatwym robieniu eq kucie itd [bonowanie] , taki trochę easy/4fun /
Dodatkowe Info: Nie ważny jest is w pvp . Brak 6/7 silny przeciwko .
Nagroda za pomoc: Tygodniowy max Like ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...