Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Adamosking grałem tam nie podoba mi się

arianea

...................\/...................

Opublikowano

Jutro o 20:00 startuje serwer Alucard.pl. Zapowiada się naprawdę fajny serwer z dużą ilością graczy, medium/hard, max 120 lv, bardziej podchodzący pod medium do 80 lvl'a, wyżej zaczyna się hard. Powinien Ci się spodobać :)

za dużo zbędnego syfu ;/ i te sety 

Opublikowano

@MoHa15 nie chce żadnych jakiś temidek bóg wie co

Ale czemu? o.O to zwykly server easy z pokazna iloscia graczy, czyli wedle Twoich wymagan.

Arianea - ale tam zas 6/7 jest. Jak nie to oszukaj w starych serverach cos, typu pandora virtual imetin..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, brak 6/7, by grało duużo ludzi(masówka), i by nie było za łatwo z levelem/eq.

Dodatkowe Info: Zależy mi na tym by nie bylo miliona nowego eq, brak jakichś dziwnych wymyśleń typu pety które dają "x", ze z hita walne kogos za 1251251253dmg :)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo Graczy|Easy/Medium|Max lv 250|Łatwy exp|Dobry kontak z administracją musi być :)|Masa Eventów ^^|

Dodatkowe Info: Serwer musi mieć to coś ;) 

Nagroda za pomoc: 5 Like na twoim profilu ;) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard, dużo ludzi, częste pvp, wojny itp.
Dodatkowe Info: Brak modów, bs wbudowany, serwer nie pod is
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

MorieS, iedalny pod Ciebie ;]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Server, żeby się ponapierdzielać :D easy/medium,  sporej liczbie graczy na każdym lvl, aby nie musieć wbijać maxa, aby robić pvp.

Dodatkowe Info: jakiś nowy serwer nie dziadek typu virtual itd., serwer na 2-3 tygodnie max potem pewnie znudzi mi się więc, nie żadne hardy w zdobywaniu expa lub eq :)

Nagroda za pomoc: Lajk
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: WOJNACH GILDII TAKICH JAKICH BYŁY NA PANDORZE MT2 DO 2012 ROKU!

Zależy mi najbardziej na:  Server, żeby się ponapierdzielać :D easy/medium,  sporej liczbie graczy na każdym lvl, aby nie musieć wbijać maxa, aby robić pvp.
Dodatkowe Info: jakiś nowy serwer nie dziadek typu virtual itd., serwer na 2-3 tygodnie max potem pewnie znudzi mi się więc, nie żadne hardy w zdobywaniu expa lub eq :)

Arianea.eu

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard, dużo ludzi, częste pvp, wojny itp.

Mories.pl najlepszy wybór dla Ciebie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info: szukam czegoś do pogrania z ekipą, kowal może palić jak medium, bez kilku godzinnego limitu biologa, czy też przy wbijaniu skilli, exp w miarę szybki, brak monotonii i tyranii na mapie typu "130-150" na której jeden lvl wbijasz pół godziny. Bez dużego syfu z ulepszaczami, panel z tp, antyexpem itd. po lewej stronie ekwipunku. Fajnie grało mi się na Argentusie, potrzebuje czegoś na dłużej i bez męczenia się z poziomami.

Nagroda za pomoc: +++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium

Dodatkowe Info: szukam czegoś do pogrania z ekipą, kowal może palić jak medium, bez kilku godzinnego limitu biologa, czy też przy wbijaniu skilli, exp w miarę szybki, brak monotonii i tyranii na mapie typu "130-150" na której jeden lvl wbijasz pół godziny. Bez dużego syfu z ulepszaczami, panel z tp, antyexpem itd. po lewej stronie ekwipunku. Fajnie grało mi się na Argentusie, potrzebuje czegoś na dłużej i bez męczenia się z poziomami.

Nagroda za pomoc: +++

Arianea ;) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy EXP , EQ EASY/MEDIUM ,
Dodatkowe Info:Brak 6/7 bonu , dużo ludzi 300+, Najlepiej bez zbędnych rzeczy i bez bugów (a jeśli już to korzystne dla gracza :D ) Dungeony SOLO , smok, razador ... Miła administracja, dbająca o serwer :)
Nagroda za pomoc: +

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy EXP , EQ EASY/MEDIUM ,

Dodatkowe Info:Brak 6/7 bonu , dużo ludzi 300+, Najlepiej bez zbędnych rzeczy i bez bugów (a jeśli już to korzystne dla gracza :D ) Dungeony SOLO , smok, razador ... Miła administracja, dbająca o serwer :)

Nagroda za pomoc: +

Arianea

Opublikowano

Nie Wiem gdzie grac! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : serwer dobry medium lub hard. dużo wojenek

Dodatkowe Info: dobrze by było żeby na serwie był 6 skill do każdej postki  ludzi 900+. mało takich nowości zbrojek broni itp. więcej rzeczy podstawowych

Nagroda za pomoc : +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo bardzo łatwym expie :D , żeby grało dużo ludzi i bardzo łatwo zdobywać eq ( może być u handlarza )
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV) szukam jakiegoś podobnego priva do NextMt2

Polecam ci Serwer Glador.eu który wystartuje niedługo ! Więcej info na stronce na facebooku po wpisaniu New Glador : ) Moze i exp nie jest jakis tam rewelacyjny ale nie jest ciężki ,tak , że serdecznie polecam . Mam nadzieję , że zagrasz :)

Opublikowano

Ludzie nie podawajcie arianei jako serwera gdzie mozna sie ponapierdzielac, bo tam nie ma balansu postaci!

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/medium. Nie musi byc bardzo nowy, ale chce w max miesiac wyexpic postac i zrobic eq, zeby delektowac sie pvp. Chce zagrac healerem, postacie musza byc zbalansowane. Ludzi 500+, czeste wojenki.

Dodatkowe info:nie polecajcie vengarda i arianei.

Opublikowano

Siemka mam pytanie gdzie polecicie mi grać 

serwer medium lub easy 

Nie: Vengard, Arianea, Mories i Alucard6 czerwca startuje serwer medium Santeria.pl, tam polecam, bo stabilność gwarantowana :v

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Na serwerze hard/midium :) Który nie dawno wystartował. Klimacik dawnych hardów.
Dodatkowe Info: Duża ilość ludzi. Lvl max do 130-110-100-90.
Nagroda za pomoc: Like x20 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...