Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy gdzies do 150 max lvl. Nie za szybki exp.
Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby bonusy wchodziły maksymalne.
Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria

Nie wiem gdzie grać! Pomocy ! 

Zależy mi najbardziej aby był to 4fun

Dodatkowe info:4fun moze być is .

Nagroda : +

­

Dobrych 4funów to mało, lecz może Inari, Karies.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalnym lvl'em powyżej 240 lvl'ego. Dużo itemsów, z " wklejonym " w sobie BS ( BonusSwitcher ). Na start skille P bądź z fajnym ulepszaniem skilli bez książek i kamień duchownych. Urozmaicone PVP. Żeby grało dużo ludzi, ogólnie fajnie by było jakby waluta była propocjonalna z serwerem ( Np. Diamenty czy Bryłki bądź inne tego typu rzeczy )

Dodatkowe Info:  Żadnego Virtualna, Xenox'a, Argentusa, KarieS'a, TemidaMT2

Nagroda za pomoc: Lajki :3

Opublikowano

Nie wiem czy taki istnieje ale nie musi to byc oldschool. Easy ew. Medium/Easy ew. Medium
 Lvl to tak do 130 to max jako sety to stalki bojowce niebianka syrek i ew cos po nich. Skile od razu p albo g1 i latwo wbic. Exp tez tak zeby ok. 90 lvl  latwo sie wbijalo a potem to juz bez znaczenia bo szukam serwa do zababwy. Pvp ogarniete.
 Nie chce serwow typu crados malestia thoria itp. Fajnie by bylo cos w stylu dawnego avalona ale bony i eq i exp ogolnie wszystko latwiejsze taka  zabawka pod pvp.
 Co chcecie w sumie moge dac poprostu zapas likow :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Maksymalnym lvl'em powyżej 240 lvl'ego. Dużo itemsów, z " wklejonym " w sobie BS ( BonusSwitcher ). Na start skille P bądź z fajnym ulepszaniem skilli bez książek i kamień duchownych. Urozmaicone PVP. Żeby grało dużo ludzi, ogólnie fajnie by było jakby waluta była propocjonalna z serwerem ( Np. Diamenty czy Bryłki bądź inne tego typu rzeczy )

Laneris.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To musisz zaczynać na świeżym serwerze, który ma dopiero zapowiedzi.

Będzie startował Morelis http://www.mpcforum.pl/topic/1398710-zapowied%C5%BA-morelis/

Wolę coś co już jest:D

TemidaMT2 

Chodzi mi o server w stylu elitemt2/csyt2(easy/med lub sam easy), żeby miało to trochę setow eq np. miecze na 80>90>100>115>130 coś takiego:D I żeby była różnorodność lvl'owa, aby np. na 90 lvl mieć się z kim bić o podobnym lvl i oczywiście z 1k+/- luda online.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, Medium/Easy

Dodatkowe Info: W miare szybki exp i dużo ludzi na serwerze.

Nagroda za pomoc: Lajki

Pasjonat
Opublikowano

Invoria

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer medium/hard, z kilkoma nowosciami, dużą iloscią misjii.
Dodatkowe Info:Odpada thoria,vestris, helios2, balmora, ravia, armentis,
Nagroda za pomoc:Like

Crados @1373230489-U611928.pngBiter.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/PvP, Szybkim wbiciu max lvla
Dodatkowe Info: Zeby nie za dlugo wbijac eq perf. Nie Laneris, Karies

Invoria S2 @darek0925

Zależy mi najbardziej na: Max lvl ( 180 - 250 - 255 ); łatwo z eq, exp obojetnie, fajne zbroje, bronie ( nowe, nie stare, lubie przepych ), serwer nowy ( lub jeden z nowszych )
Dodatkowe Info: nie chce żadnego virtuala, czy xenoxa itd. to sa stare serwery, chociaż zbroje na nich występujące mogą byc..  
Nagroda za pomoc: Ljaki

Invoria S2 @Majdan12

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Easy W chu chu ludzi, żeby byli wszędzie każde m1/m2 itd. Aby klasy były równe w pvp.
Dodatkowe Info: Zeby nie za dlugo wbijac eq perf. Nie chce  Invorii s2/ Dreikona

Temida / Castios Rework @kubatoja

Nie wiem gdzie grać! Pomocy ! 

Zależy mi najbardziej aby był to 4fun

Dodatkowe info:4fun moze być is .

Nagroda : +

4Death @MichallxBAJU

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy gdzies do 150 max lvl. Nie za szybki exp.
Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby bonusy wchodziły maksymalne.

Invoria S2 @squidek

Laneris / Invoria @1361622928-U485574.pngPolniscH

Wolę coś co już jest:D

Chodzi mi o server w stylu elitemt2/csyt2(easy/med lub sam easy), żeby miało to trochę setow eq np. miecze na 80>90>100>115>130 coś takiego:D I żeby była różnorodność lvl'owa, aby np. na 90 lvl mieć się z kim bić o podobnym lvl i oczywiście z 1k+/- luda online.

Virtual @kubatoja

Invoria @Disrect

Opublikowano

Nadal nie znalazłem tego co szukałem kolegom z góry dzięki za propozycje, lecz to nie to;/ ktoś by znał serwer Easy z  spora liczba graczy i różnorodnością lvl(chodzi tu głownie o PVP)   z każdego przedziału nie same max lvl i wyrównane klasy to niech napisze :D Te serwery NIE wchodzą w rachubę:

• Virtual
  • Temida
  • Argentus
  • Karies
  • Invoria s2
  • Dreikon
Opublikowano

Nadal nie znalazłem tego co szukałem kolegom z góry dzięki za propozycje, lecz to nie to;/ ktoś by znał serwer Easy z  spora liczba graczy i różnorodnością lvl(chodzi tu głownie o PVP)   z każdego przedziału nie same max lvl i wyrównane klasy to niech napisze :D Te serwery NIE wchodzą w rachubę:

• Virtual
  • Temida
  • Argentus
  • Karies
  • Invoria s2
  • Dreikon

InariMT2, Laneris.

Opublikowano

InariMT2, Laneris.

Zią Nein Nein Nein!  u góry napisałem, że serwer z około 1k ludzi, a tu jeden ma 300+, a drugi pod Is na wstępie ludzie pod prezentacja piszą, że dung się przejść nie da bez money :) Może jakiś konkret, gdzie jest duże zainteresowanie?! i na serio ma te 1k luda/easy/wyrównane klasy/i nie wszyscy mają full :D

Opublikowano

Zią Nein Nein Nein!  u góry napisałem, że serwer z około 1k ludzi, a tu jeden ma 300+, a drugi pod Is na wstępie ludzie pod prezentacja piszą, że dung się przejść nie da bez money :) Może jakiś konkret, gdzie jest duże zainteresowanie?! i na serio ma te 1k luda/easy/wyrównane klasy/i nie wszyscy mają full :D

No stary odrzucasz wszystkie servery spelniajace te wymogi, to czego ty oczekujesz? Nie ma takiego servera, nie liczac powyzszych, szczegolnie zwazajac na oczekiwana przez ciebe liczbe graczy... 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No stary odrzucasz wszystkie servery spelniajace te wymogi, to czego ty oczekujesz? Nie ma takiego servera, nie liczac powyzszych, szczegolnie zwazajac na oczekiwana przez ciebe liczbe graczy... 

Niby pełno tych serwerów, a jednak nie mogę wybrać najbardziej mi zależy na tych graczach bo co to za sens grać na easy i nie robić pvp? bo nie ma z kim.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie dominuje sura WP w PVP

Dodatkowe Info: serwer bardziej bez petow z bonami 6/7 i co najwazniejsze gdzie jest malowymagajacy is bo nie mamz amiaru inwestować :D , i oczywiście coś dla gracza z 7 letnim doswiadczeniem :D

Nagroda za pomoc: ogronma satysfakcja

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać, pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/pvp (może być lekko medium) w old-schoolowym klimacie, niewiele nowości (nie chcę systemów energii, alchemii), max 3 nowe sery biżuterii ( broni i zbroi może być więcej). Oczekuję bardzo małej ilości ulepszaczy oraz tego, by każdy wartościowy itemek z IS był dostępny w grze ( lub aby is był bardzo tani). Po prostu - saukqm takiego serwera, na którym przez kilka dni-tygodni robimy eq, a później tylko pvp wojny :)

Dod kowe infoirmacjie: odpadają: elite/pandora/cavalos/castios/temida.

Nagroda: like oraz wielkq satysfakcja.

Opublikowano

Dodatkowe Info: serwer bardziej bez petow z bonami 6/7 i co najwazniejsze gdzie jest malowymagajacy is bo nie mamz amiaru inwestować :D , i oczywiście coś dla gracza z 7 letnim doswiadczeniem :D

Linaresmt2.pl

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/pvp (może być lekko medium) w old-schoolowym klimacie, niewiele nowości (nie chcę systemów energii, alchemii), max 3 nowe sery biżuterii ( broni i zbroi może być więcej). Oczekuję bardzo małej ilości ulepszaczy oraz tego, by każdy wartościowy itemek z IS był dostępny w grze ( lub aby is był bardzo tani). Po prostu - saukqm takiego serwera, na którym przez kilka dni-tygodni robimy eq, a później tylko pvp wojny :)

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym metinie najlepiej max 99-105 lvl bez zadnych zbednych rzeczy typu piorka pety nowe bronie i zbroje 
Dodatkowe Info: serwer medium/easy 

Nagroda za pomoc: lajki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to nie graj jak żaden Ci nie pasuje, bo innych nie znajdziesz. 

Linares

Zależy mi najbardziej na: Starym metinie najlepiej max 99-105 lvl bez zadnych zbednych rzeczy typu piorka pety nowe bronie i zbroje 

Dodatkowe Info: serwer medium/easy 

Nagroda za pomoc: lajki

Nie znajdziesz easy do 105 lvla, pomyśl.

Opublikowano

No to nie graj jak żaden Ci nie pasuje, bo innych nie znajdziesz. 

Linares

Nie znajdziesz easy do 105 lvla, pomyśl.

Moja sprawa czy będę grał! znajdę odpowiedni to zagram.

Opublikowano

Laneris, tam wp jedzie każdą klasę nawet bez taktyki hitowania (iż tam dużo bloku). Dmg ma największe na serwie :)

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard/medium

Dodatkowe Info: Na serwerze ma grac whuy osób, 5-10k nie ważne. Najlepiej zeby to był zagraniczny serwer. Oraz żeby nie był bardzo uzalezniony od IS'u.

Nagroda za pomoc: Obsypie złoetm i lajkami:p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Hard/medium

Dodatkowe Info: Na serwerze ma grac whuy osób, 5-10k nie ważne. Najlepiej zeby to był zagraniczny serwer. Oraz żeby nie był bardzo uzalezniony od IS'u.

Nagroda za pomoc: Obsypie złoetm i lajkami:p

WOM2 (ZAGRANICZNY).

Vesteris (POLSKI).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer był znany jak Virtualmt2 i żywotny /Tylko easy/medium
Dodatkowe Info:Aktualnie gram na Vardeamt2 serwer jest nowy i już pada... dla tego szukam czegoś do 250Lv/Epiki/ 6/7bon mile widziane  :) i ważne ! tanie robienie eq  :)
Nagroda za pomoc:Like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...