Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Ilości osób ok 1k + ( odpada Pandora - złodzieje  , virtual , invoria s1/s2 ) mało opartej gry na is , zaintersowanej administracji co rob coś z serwem , najlepiej nie "nowy serw " tylko taki co stoi miesiąc  lub trzy  , miłej atmosfery , nowe zbr / bronie itd . serw easy / medium (w maxie medium )
Dodatkowe Info: myślałem nad PL ale nie wiem który serw na PL'u więc możęcie doradzić na którym naj osob gra ,
Nagroda za pomoc: PLUSAŁKI

2rnaqtk.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ilości osób ok 1k + ( odpada Pandora - złodzieje  , virtual , invoria s1/s2 ) mało opartej gry na is , zaintersowanej administracji co rob coś z serwem , najlepiej nie "nowy serw " tylko taki co stoi miesiąc  lub trzy  , miłej atmosfery , nowe zbr / bronie itd . serw easy / medium (w maxie medium )

Dodatkowe Info: myślałem nad PL ale nie wiem który serw na PL'u więc możęcie doradzić na którym naj osob gra ,

Nagroda za pomoc: PLUSAŁKI

Temida.

PL - Samos.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy.Musi   być bardzo szybki exp mało ulepszaczy i dużo graczy tylko mi o to chodzi no i max kd+6
Dodatkowe Info: 
Nagroda za pomoc: +++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy.Musi   być bardzo szybki exp mało ulepszaczy i dużo graczy tylko mi o to chodzi no i max kd+6

Dodatkowe Info: 

Nagroda za pomoc: +++

Atre... startuje jutro ^_^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium z 1k+ graczy.

Dodatkowe Info: Duzo sklepów w m1 fajny exp w miare szybki.

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium z 1k+ graczy.

Dodatkowe Info: Duzo sklepów w m1 fajny exp w miare szybki.

Nagroda za pomoc: Lajk

iMetin

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Sporej ilości graczy ,  lvl max do 150 , można było się z kim pobić na 75/90lvl a nie ze musisz wbic max lvl aby cos zdziałać w pvp  zmianki dodania ku u npc
Dodatkowe Info:Typowy medium Coś jak avalonmt2 / diamondmt2
Nagroda za pomoc:lajki

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1k+ graczy, miła atmosfera, ogarnięta administracja, serwer bardzo urozmaicony lecz bez zbędnych bajerów, taki który stoi co najmniej MIESIĄC, ma przed sobą PRZYSZŁOŚĆ(postoi przynajmniej pół roku) oraz taki na którym często odbywają się WOJNY gildii. 
Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby był to HARD/MEDIUM ale rozpatrzę każdą propozycję, nawet easy, fajnie by było gdyby serwer choć trochę oddawał klimat tej grze taki jak był ponad 4 lata temu ale nie musi tak być.
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1k+ graczy, miła atmosfera, ogarnięta administracja, serwer bardzo urozmaicony lecz bez zbędnych bajerów, taki który stoi co najmniej MIESIĄC, ma przed sobą PRZYSZŁOŚĆ(postoi przynajmniej pół roku) oraz taki na którym często odbywają się WOJNY gildii.

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby był to HARD/MEDIUM ale rozpatrzę każdą propozycję, nawet easy, fajnie by było gdyby serwer choć trochę oddawał klimat tej grze taki jak był ponad 4 lata temu ale nie musi tak być.

Nagroda za pomoc: +

Hard; Ravia s2, Balmora s2.

Easy: Argentus, metlife

40k5thC.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze na dłużej, medium lub hard, ew. trudny easy. Duża ilość graczy, tani IS. Polski/zagraniczny. Byle nie globale (tym bardziej od GF)
Dodatkowe Info: sporo nowości ułatwiających grę, nie psującą przy tym klimat Metina. Fajnie, gdyby przy dużej liczbie graczy było więcej, niż 4 kanały (albo spora ilość miejsc z respem metinów/bossów). 
Nagroda za pomoc: like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo bardzo łatwym expie  :D , żeby grało dużo ludzi i bardzo łatwo zdobywać eq ( może być u handlarza ) :)

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV) szukam jakiegoś podobnego priva do NextMt2

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym aby grało dużo ludzi ,najlepiej easy,aby max lvl w tydzien  mozna bylo wbic :)

Dodatkowe Info: bronie 65/75 i stalki łatwo zdobyc KD max +6

Nagroda za pomoc:  Lajki  =D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze na dłużej, medium lub hard, ew. trudny easy. Duża ilość graczy, tani IS. Polski/zagraniczny. Byle nie globale (tym bardziej od GF)

Dodatkowe Info: sporo nowości ułatwiających grę, nie psującą przy tym klimat Metina. Fajnie, gdyby przy dużej liczbie graczy było więcej, niż 4 kanały (albo spora ilość miejsc z respem metinów/bossów).

Balmora s2, eternal - kingdom, Thoria.eu Ja osobiście czekam na Axerie

Zależy mi najbardziej na: tym aby grało dużo ludzi ,najlepiej easy,aby max lvl w tydzien mozna bylo wbic :)

Dodatkowe Info: bronie 65/75 i stalki łatwo zdobyc KD max +6

Nagroda za pomoc: Lajki =D

Argentus - 4 dni masz 253lvl (max to 265)

Zależy mi najbardziej na: tym aby grało dużo ludzi ,najlepiej easy,aby max lvl w tydzien mozna bylo wbic :)

Dodatkowe Info: bronie 65/75 i stalki łatwo zdobyc KD max +6

Nagroda za pomoc: Lajki =D

Argentus - 4 dni masz 253lvl (max to 265)

40k5thC.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, dużo ludzi, brak 6/7 klasowych, brak kostiumów dodająch bonusy.
Dodatkowe Info: Dużo dungeonów fajne eq, lvl przynajmniej 200.
Nagroda za pomoc: Lajk :D

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo bardzo łatwym expie  :D , żeby grało dużo ludzi i bardzo łatwo zdobywać eq ( może być u handlarza ) :)
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV) szukam jakiegoś podobnego priva do NextMt2
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu 

Temida, Karies, Morelis, Inari.

Zależy mi najbardziej na: tym aby grało dużo ludzi ,najlepiej easy,aby max lvl w tydzien  mozna bylo wbic :)
Dodatkowe Info: bronie 65/75 i stalki łatwo zdobyc KD max +6
Nagroda za pomoc:  Lajki  =D

Dreikon, Argentus

Zależy mi najbardziej na: Easy, dużo ludzi, brak 6/7 klasowych, brak kostiumów dodająch bonusy.

Dodatkowe Info: Dużo dungeonów fajne eq, lvl przynajmniej 200.

Nagroda za pomoc: Lajk :D

Karies, Inari.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

World of Metin2

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę swiezym hardzie.
Dodatkowe Info: Poszukuje jakiegos harda, najlepiej w miare nowego. Aby bylo chociaz te 700+ online w dzien i jakies eventy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę swiezym hardzie.

Dodatkowe Info: Poszukuje jakiegos harda, najlepiej w miare nowego. Aby bylo chociaz te 700+ online w dzien i jakies eventy.

Zobacz sobie Balmora s2 : )

Może nie świeży, ale stabilny + gra dużo osób :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnej rozgrywce, sporej ilości graczy 500+, serwer musi być stabilny, najlepiej aby stał już kilka dobrych miesięcy, fajne misje, brak 6/7b, w miarę łatwe do ogarięcia eq.
Dodatkowe Info: easy/medium,  (nie argentus)
Nagroda za pomoc: lajki, gwiazdki w profilu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnej rozgrywce, sporej ilości graczy 500+, serwer musi być stabilny, najlepiej aby stał już kilka dobrych miesięcy, fajne misje, brak 6/7b, w miarę łatwe do ogarięcia eq.

Laneris.pl lub Karies.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Atre(ya).eu Nie polecam Karies lub Leneris.

Opublikowano

Temida

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Gość TheMichal160316
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy , dużo osób , szybki exp
Dodatkowe Info: Nie argentus i invoria 
Nagroda za pomoc:lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy , dużo osób , szybki exp

Dodatkowe Info: Nie argentus i invoria 

Nagroda za pomoc:lajk

Temida

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...