Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[color=#ffa07a][bNie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]
[color=#66ff66][bZależy mi najbardziej na: serwerze pvp/easy(może być lekko medium), bez nieudanych nowości, z przejrzystym systemem ulepszania (niewiele ulepszaczy, miejsca dropu jasno określone), exp szybki - max lv 200+. Ilość graczy + 400, najlepiej, aby był to serwer nowszy, odpadają: elite/pandora/castios/cavalos. [/b][/color]
[color=#ff6666][bDodatkowe Info: brak [/b][/color]
[color=#66ccff][bNagroda za pomoc: lajk oraz satysfakcja ;) [/b][/color]

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[color=#ffa07a][bNie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]

[color=#66ff66][bZależy mi najbardziej na: serwerze pvp/easy(może być lekko medium), bez nieudanych nowości, z przejrzystym systemem ulepszania (niewiele ulepszaczy, miejsca dropu jasno określone), exp szybki - max lv 200+. Ilość graczy + 400, najlepiej, aby był to serwer nowszy, odpadają: elite/pandora/castios/cavalos. [/b][/color]

[color=#ff6666][bDodatkowe Info: brak [/b][/color]

[color=#66ccff][bNagroda za pomoc: lajk oraz satysfakcja ;) [/b][/color]

TemidaMT2, graczy ~900-1100, brak syfów, określone miejsce dropu, max 200, szybko się wbija.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Typ serwera hard/medium,dużo ludzi online,doś. administracja, serwer też dobrze żeby trochę istniał,dużo nowości,serwer obchodzi administracje

Dodatkowe Info:Wykluczony Balmora s1/2, Ravia s1/2,Cradosmt2

Nagroda za pomoc:Like tutaj, i na 2 ostatnich postach lub tematach.

Pozdrawiam

Helios2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Max 200lvl, kilka porzadnych setow a nie pierdyliard co 5lvl, latwy drop ulepek. Sporo ludzi on-line, bronie od 75 i 65 u handlarzy.
Dodatkowe Info:  Cos jak Laneris
Nagroda za pomoc: Like tutaj, i na 2 ostatnich postach lub tematach.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Max 200lvl, kilka porzadnych setow a nie pierdyliard co 5lvl, latwy drop ulepek. Sporo ludzi on-line, bronie od 75 i 65 u handlarzy.

Dodatkowe Info:  Cos jak Laneris

Nagroda za pomoc: Like tutaj, i na 2 ostatnich postach lub tematach.

Może Karies.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy 800+, nie nawalone tysiąc zbroi, broni i ulepek (jeśli ulepek więcej to przynajmniej żeby było więcej stron w eq niż standard. administracja ogarniająca serwer, regularne eventy.
Dodatkowe Info: Serwer Easy/medium-> nie za łatwo, nie za trudno. Exp ma być przyjemny- nie, że maxa bd bił pół roku, ale też nie za szybki czyli też nie w tydzień :D I żeby można było zdobywać ulepki solo na dungach/ mapach lub max 2 osoby w pt.

Odpada Virtual, Invoria, Ardanis
Nagroda za pomoc: 10 "+"

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy 800+, nie nawalone tysiąc zbroi, broni i ulepek (jeśli ulepek więcej to przynajmniej żeby było więcej stron w eq niż standard. administracja ogarniająca serwer, regularne eventy.

Dodatkowe Info: Serwer Easy/medium-> nie za łatwo, nie za trudno. Exp ma być przyjemny- nie, że maxa bd bił pół roku, ale też nie za szybki czyli też nie w tydzień :D I żeby można było zdobywać ulepki solo na dungach/ mapach lub max 2 osoby w pt.

Castios (Będzie Rework), Altr... startuje 17 kwietnia i może Karies.

Opublikowano

Temida albo Helios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer medium/hard, z kilkoma nowosciami, dużą iloscią misjii.
Dodatkowe Info:Odpada thoria,vestris, helios2, balmora, ravia, armentis,
Nagroda za pomoc:Like

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Serwer medium/hard, z kilkoma nowosciami, dużą iloscią misjii.Dodatkowe Info:Odpada thoria,vestris, helios2, balmora, ravia, armentis,Nagroda za pomoc:Like

Ascarial, armentis, estavia.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/PvP, Szybkim wbiciu max lvla

Dodatkowe Info: Zeby nie za dlugo wbijac eq perf. Nie Laneris, Karies

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Castios (Będzie Rework), Altr... startuje 17 kwietnia i może Karies.

Karies i tamte 2 odpadają

Temida albo Helios

Helios odpada, temida za mało graczy.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer medium/hard, z kilkoma nowosciami, dużą iloscią misjii.

Dodatkowe Info:Odpada thoria,vestris, helios2, balmora, ravia, armentis,

Nagroda za pomoc:Like

Crados sprawdź

54169037467327365173.png

Opublikowano

­Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Max lvl ( 180 - 250 - 255 ); łatwo z eq, exp obojetnie, fajne zbroje, bronie ( nowe, nie stare, lubie przepych ), serwer nowy ( lub jeden z nowszych )
Dodatkowe Info: nie chce żadnego virtuala, czy xenoxa itd. to sa stare serwery, chociaż zbroje na nich występujące mogą byc.. 
Nagroda za pomoc: Ljaki

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Argentus.­

Zależy mi najbardziej na: Max lvl ( 180 - 250 - 255 ); łatwo z eq, exp obojetnie, fajne zbroje, bronie ( nowe, nie stare, lubie przepych ), serwer nowy ( lub jeden z nowszych )

Dodatkowe Info: nie chce żadnego virtuala, czy xenoxa itd. to sa stare serwery, chociaż zbroje na nich występujące mogą byc.. 

­Invoria s2. Serwer ma te 3,5 miesiąca, ale jest sporo graczy i łatwo zarobić.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Easy W chu chu ludzi, żeby byli wszędzie każde m1/m2 itd. Aby klasy były równe w pvp.

Dodatkowe Info: Zeby nie za dlugo wbijac eq perf. Nie chce  Invorii s2/ Dreikona

Pasjonat
Opublikowano

Temida, Castios.

Invoria, Karies, Temida, Dark Light.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Easy W chu chu ludzi, żeby byli wszędzie każde m1/m2 itd. Aby klasy były równe w pvp.
Dodatkowe Info: Zeby nie za dlugo wbijac eq perf. Nie chce  Invorii s2/ Dreikona

Argentus, Temida, Karies.

Opublikowano

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

virtualmt2.pl

Wolę coś nowszego wszedłem zobaczyłem, że szkoda nawet zaczynać wszyscy biegają w full eq itd. w sklepach w jakiś bryłkach handel przebiega :D

Temida, Castios.

Invoria, Karies, Temida, Dark Light.

Argentus, Temida, Karies.

Tu też nie bardzo chcę serwer, gdzie syrek i stalka+9 będą już dobre do pvp, i będzie z kim ich użyć w pvp, nie szukam serwera, gdzie są wszyscy prawie na maxie jak w przykładzie virtuala.

Pasjonat
Opublikowano

Wolę coś nowszego wszedłem zobaczyłem, że szkoda nawet zaczynać wszyscy biegają w full eq itd. w sklepach w jakiś bryłkach handel przebiega :D

Tu też nie bardzo chcę serwer, gdzie syrek i stalka+9 będą już dobre do pvp, i będzie z kim ich użyć w pvp, nie szukam serwera, gdzie są wszyscy prawie na maxie jak w przykładzie virtuala.

To musisz zaczynać na świeżym serwerze, który ma dopiero zapowiedzi.

Będzie startował Morelis http://www.mpcforum.pl/topic/1398710-zapowied%C5%BA-morelis/

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy ! 

Zależy mi najbardziej aby był to 4fun

Dodatkowe info:4fun moze być is .

Nagroda : +

­

­

Opublikowano

TemidaMT2 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium/easy gdzies do 150 max lvl. Nie za szybki exp.

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby bonusy wchodziły maksymalne.

Nagroda za pomoc: Lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...