Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

]Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4Fun dosłownie ! Aby wbic max lvl w 3-5h. Typowy dla zabawy, dla pvp i wojen! Może być na początku nawet max lvl jak taki serwer istnieje. Nie żeby siedzieć miesiącami robiąc eq i expiąc, a Nagle serw pada.. Żeby grało przynajmniej 250-300 osób :/[/background]

Dodatkowe Info: Nie mogę takiego serwera znaleźć, Musi być bardzo eaassy.. 

Nagroda za pomoc: PLUSY

Z osobami będzię ciężej, ale 4Death, Karies, Ishya, Linares, Nextmt2.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]: serwerze z nowszych, na którym można zarobić na sprzedaży itemów/yang za zł.

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Dawno nie grałem więc nie wiem gdzie warto.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Plusy

Dziękuje

imetin_logo.png

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color]: serwerze z nowszych, na którym można zarobić na sprzedaży itemów/yang za zł.

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Dawno nie grałem więc nie wiem gdzie warto.

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Plusy

Dziękuje

W sumie ciezko o taki.. Ale na vesteris jeszcze na pewno pewien czas bedzie na to popyt ;) Mozesz sprobowac na balmorze s2 / ravii s2 / invorii s2 -> choc tam juz coraz ciezej sprzedac cos za zlotowki.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer który już trochę stoi. Medium/easy.
Dodatkowe Info:  Najważniejsza ilość graczy , bez 6/7 , z bs, stabilny
Nagroda za pomoc: +++

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] + 1k osob serwer 4fun/easy ewentualnie medium
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Brak :D
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +++

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] + 1k osob serwer 4fun/easy ewentualnie medium

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Brak :D

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +++

Temida,Argentus,Invoria s2 :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp/drop (ale bez przesady), sporo nowości, +500 graczy, serwer w miarę świeży (max pół roku)
Dodatkowe Info: Grałem na Laneris, Dreikon, Argentus, Invoria, 4Fun, FunMt2. Zastanawiam się nad TemidaMt2 oraz InariMt2.
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color][color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] + 1k osob serwer 4fun/easy ewentualnie medium[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Brak :D[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +++

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp/drop (ale bez przesady), sporo nowości, +500 graczy, serwer w miarę świeży (max pół roku)

Dodatkowe Info: Grałem na Laneris, Dreikon, Argentus, Invoria, 4Fun, FunMt2. Zastanawiam się nad TemidaMt2 oraz InariMt2.

TemidaMT2 :) 

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża ilość graczy, serwer który już trochę stoi. Medium/easy.

Dodatkowe Info:  Najważniejsza ilość graczy , bez 6/7 , z bs, stabilny

Nagroda za pomoc: +++

Invoria będzie dobra ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp/drop (ale bez przesady), sporo nowości, +500 graczy, serwer w miarę świeży (max pół roku)Dodatkowe Info: Grałem na Laneris, Dreikon, Argentus, Invoria, 4Fun, FunMt2. Zastanawiam się nad TemidaMt2 oraz InariMt2.Nagroda za pomoc: Lajki

Inari, łatwo o IS w grze, graczy dużo, ale nie do przesytu, pominięty nudny początek gry (1-75). Wbijaj ;)

tenor.gif

Opublikowano

Witam, Szukam servera z duzą liczbą graczy, server w miarę nowy, zadbany przez administratorów, częste eventy konkursy. Jakis easy, easy/med z nowosciami

Invoria s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer medium max lv 110-150, ku do g najlepiej 10, zeby o eq bardzo ciezko nie bylo
Dodatkowe Info:cos w stylu thespi lub ascariala s1 
Nagroda za pomoc:liki 5*

Zależy mi najbardziej na:serwer easy lub medium/easy, max lv 150-250, duzo ludzi, exp nie za szybki(zeby nie wbic max lv w 1 dzien), ciekawe sety nie z painta :D
Dodatkowe Info:gralem na : Invorii, dreikon, virtual,xenox, pandora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, spora ilość graczy, stabilność serwera (żeby nie padł za 1 miesiąc), łatwe ulpeszanie, ładnie wyglądające eq.
Dodatkowe Info: Brak
Nagroda za pomoc: Lajki (Limit)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, spora ilość graczy, stabilność serwera (żeby nie padł za 1 miesiąc)
Dodatkowe Info: Proszę podawać serwery najlepiej co wyszły nie dawno, bo już prawie na każdym grałem. Zastanawiam się nad TemidaMT2.eu, póki co mi wyskakuje jakiś błąd przy wypakowaniu clien
Nagroda za pomoc: Lajk (Limit)

x

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać,pomcy!

Nqjbardziej zależy mi na: serwerze easy/medium, gdzie bardzo dobrym zarobkiem jest bonowanie itemów, odpadają: elitemt2, pandora i old-cavalos.

Dodatkowe info: max lv nieważny, chodzi mi głównie o zarobek.

Nagrody: satysfakcja i duma.

Opublikowano

Witam, Szukam servera z duzą liczbą graczy, server w miarę nowy, zadbany przez administratorów, częste eventy konkursy. Jakis easy, easy/med z nowosciami

Karies.pl lub Laneris.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer medium max lv 110-150, ku do g najlepiej 10, zeby o eq bardzo ciezko nie bylo

Zależy mi najbardziej na:serwer easy lub medium/easy, max lv 150-250, duzo ludzi, exp nie za szybki(zeby nie wbic max lv w 1 dzien), ciekawe sety nie z painta :D

Co do pierwszego - vesteris / balmora s1 / helios2

Co do drugiego - jesli grales na invo s1, to invo s2 idealnie pasuje :P

Ironiczny

LEGACY

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać,pomcy!

Nqjbardziej zależy mi na: serwerze easy/medium, gdzie bardzo dobrym zarobkiem jest bonowanie itemów, odpadają: elitemt2, pandora i old-cavalos.

Dodatkowe info: max lv nieważny, chodzi mi głównie o zarobek.

Nagrody: satysfakcja i duma.

Invoria S2, Inari, Dreikon, Argentus.

Opublikowano

1. Helios2, jak możesz poczekać - 24 kwietnia startuje bardzo fajny serwer delemos.pl

2. Może Inari? Tylko jest max 100lvl, bo został pominięty nudny początek gry. Bronie pvp są od 15 lvla, truty, stalki od 1 itp.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, spora ilość graczy, stabilność serwera (żeby nie padł za 1 miesiąc), łatwe ulpeszanie, ładnie wyglądające eq.

Dodatkowe Info: Brak

Nagroda za pomoc: Lajki (Limit)

Xenoxmt2 będzie spoko myślę . 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium albo Easy,brak klasowych petów, brak klasowego 6/7 (albo w ogóle brak 6/7), co najmniej 500 osób online, 
Dodatkowe Info: Dobrze by było gdyby: bony wchodziły maksymalne, zmianki były bardzo tanio u handlarki.

Edit: Nie podawać Xenox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...