Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: tym, zeby grało duzo ludzi np 2k, wolny exp, zeby gra sie nie nudzila
Dodatkowe Info: grałem dawno temu na tiverii i tam się grało super
Nagroda za pomoc: + i 5

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na pompie gra po 100 ludzi,balmora upada na invorii gra po 500-800. Myślę że vesteris jest aktualnie najpopularniejszy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy lub medium/easy max lv 150-250, exp nie za szybki(zeby nie wbic max lv w 1 dzien), sety eq ladnie wygladajace, duzo ludzi, 
Dodatkowe Info:Grałem na : Invoria s1,s2, dreikon, virtual, pandora, elite, thespia, shiva, nevastia, pompa, 
Nagroda za pomoc:liki 5* 

Opublikowano

na pompie gra po 100 ludzi,balmora upada na invorii gra po 500-800. Myślę że vesteris jest aktualnie najpopularniejszy.

Na invorii nie gra 500-800 a balmora nie upada xDD

Zależy mi najbardziej na:Serwer easy lub medium/easy max lv 150-250, exp nie za szybki(zeby nie wbic max lv w 1 dzien), sety eq ladnie wygladajace, duzo ludzi, 

Dodatkowe Info:Grałem na : Invoria s1,s2, dreikon, virtual, pandora, elite, thespia, shiva, nevastia, pompa, 

Nagroda za pomoc:liki 5* 

Ciezko Ci cos dopasowaac, na wielu grales.. moze Amarena?

Choc tam wielu ludzi nie ma.. raczej nie znajdziesz nic z tego co opisales + duzo ludzi.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do EliteMT2
Dodatkowe Info: Jak wyzej, podobny do EliteMT2 pod wzgledem zbroi, tylko hwangi podstawowe oraz stalki (hwangi pokolorowane itd cesary i jak tam je zwa epiki), brak modyfikacji mapy pod wzgledem graficznym, brak zmian w NPC itd, najlepiej nie za bardzo odjechany HUD (okienka wszystkie itd) od PL'a, taka kopia EliteMT2, ponadto chce od razu odrzucic serwery jak PandoraMT2, DragonMT2 czy tam DiamondMT3. Najlepiej jak by byl swiezy.
Nagroda za pomoc: lajksy

518831445005751729602.png

Pasjonat
Opublikowano

:D

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do EliteMT2

Dodatkowe Info: Jak wyzej, podobny do EliteMT2 pod wzgledem zbroi, tylko hwangi podstawowe oraz stalki (hwangi pokolorowane itd cesary i jak tam je zwa epiki), brak modyfikacji mapy pod wzgledem graficznym, brak zmian w NPC itd, najlepiej nie za bardzo odjechany HUD (okienka wszystkie itd) od PL'a, taka kopia EliteMT2, ponadto chce od razu odrzucic serwery jak PandoraMT2, DragonMT2 czy tam DiamondMT3. Najlepiej jak by byl swiezy.

Nagroda za pomoc: lajksy

Argentus, ale np zbroje później zrypane trochę, czyli zielone itp.. Xenox może.

Mało takich, bo dodatki są wstawione praktycznie wszędzie, a takie klasyczne padły..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze typu Easy ale może być Easy/Medium (bardziej pod Easy podchodzący), żeby były szkatułki serwerowe, Dużo Dungeonów, Sporo nowych map, Wiele nowych broni/zbroji/bizu najlepiej co 10lvl, Sporo ludzi grających, ogarnięta administracja.

Dodatkowe Info:Grałem na wielu serwerach typu Xenoxa, Invoria s2/s1, Azuris, KarieS itd. itp. Serwer musi być polski.

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Witam 

Mam małe wymagania, właściwie tylko jedno.

Szukam serwera na którym mógł bym grać sam. Czyli nie mam zamiaru robić drugiej postaci aby korzystać z dungeonów.

Czy jest serwer gdzie PT nie jest potrzebne do gry.

imetin_logo.png

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze typu Easy ale może być Easy/Medium (bardziej pod Easy podchodzący), żeby były szkatułki serwerowe, Dużo Dungeonów, Sporo nowych map, Wiele nowych broni/zbroji/bizu najlepiej co 10lvl, Sporo ludzi grających, ogarnięta administracja.

Dodatkowe Info:Grałem na wielu serwerach typu Xenoxa, Invoria s2/s1, Azuris, KarieS itd. itp. Serwer musi być polski.

Temida

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym, zeby grało duzo ludzi np 2k, wolny exp, zeby gra sie nie nudzila

Dodatkowe Info: grałem dawno temu na tiverii i tam się grało super

Nagroda za pomoc: + i 5

World Of Metin2 .

Jest to Serwer międzynarodowy.

Pamiętasz Longju ? to jest coś podobnego +1k graczy online,aktualnie 1,8k.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Inari

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie nie ma jakiś pierdzielonych ulepszaczy itp typu ziółka głowy wysuszone kryształy itp chce po prostu serwer gdzie najlepsza bronia jest na syriusz albo inna na max 95-100 lvl 
Dodatkowe Info: gralem no dużej ilości serwerów i jedyny taki co był i mi się podobał już upadł nazwy nie pamiętam bo nie zwracałem na to uwagi 
Nagroda za pomoc: lajki 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie nie ma jakiś pierdzielonych ulepszaczy itp typu ziółka głowy wysuszone kryształy itp chce po prostu serwer gdzie najlepsza bronia jest na syriusz albo inna na max 95-100 lvl 

Dodatkowe Info: gralem no dużej ilości serwerów i jedyny taki co był i mi się podobał już upadł nazwy nie pamiętam bo nie zwracałem na to uwagi 

Nagroda za pomoc: lajki 

Vesteris.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie nie ma jakiś pierdzielonych ulepszaczy itp typu ziółka głowy wysuszone kryształy itp chce po prostu serwer gdzie najlepsza bronia jest na syriusz albo inna na max 95-100 lvl Dodatkowe Info: gralem no dużej ilości serwerów i jedyny taki co był i mi się podobał już upadł nazwy nie pamiętam bo nie zwracałem na to uwagi Nagroda za pomoc: lajki

World of perfection niemiecki serwer pvp

Albo world of metin2 międzynarodowy hard old-school

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: 6/7 bon na klasy,dungeony w 2 osobowym ptDodatkowe Info:byle nie virtual i imetinNagroda za pomoc: lajki

avalonmt2

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

World of perfection niemiecki serwer pvp

Albo world of metin2 międzynarodowy hard old-school

avalonmt2

avalon odpada,gralem tam ze 3-4 lata temu i po miesiacu znikla mi truta top sr,admin nie potrafil mi wyjasnic jak,wiec olalem taki serwer

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie nie ma jakiś pierdzielonych ulepszaczy itp typu ziółka głowy wysuszone kryształy itp chce po prostu serwer gdzie najlepsza bronia jest na syriusz albo inna na max 95-100 lvl Dodatkowe Info: gralem no dużej ilości serwerów i jedyny taki co był i mi się podobał już upadł nazwy nie pamiętam bo nie zwracałem na to uwagi Nagroda za pomoc: lajki 

Jeśli możesz poczekać to 24 kwietnia startuje delemos, prezka będzie na dniach. 99lvl max, 2 zbroje i (chyba) 2 bronie epickie ;)

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na wstępie mówię, że nie wiem czy taki serwer istnieje, a chce sobie wrócić trochę do mt2 i może zostane na dłużej. Serwer musi mieć sporo ludzi (800+), Easy, Easy/medium (nie chce typowego medium i trudniejszych ani tez nie chce 4fun czy też pvp), mieć klimat (gra nie ogranicza się do expienia i robienia eq ale też eventy, gildie muszą mieć duże znaczenie, wojny itd chyba każdy kto gra ten wie o co biega). Ewentualnie mogę wrócić na pl ale nie wiem czy nadal tam jest wszystko uzależnione od portfela (jeśli tak to podawać privka, który spełnia moje wymagania).

Dodatkowe Info: Nie podawać: Invoria s1, s2, Virtualmt2, Argentus, Xenox, Pandrora, Cradosm2, Dreikon (bo wiadomo ze o tych klasykach juz slyszałem).

Nagroda za pomoc: satysfakcja

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu Lvl, tanie ulepy najlepiej łatwo do dropienia, stalki i miecze w sklepie
Dodatkowe Info:Najlepiej jakiś 4Fun ale Easy też :D
Nagroda za pomoc:Daje 5like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu Lvl, tanie ulepy najlepiej łatwo do dropienia, stalki i miecze w sklepieDodatkowe Info:Najlepiej jakiś 4Fun ale Easy też :DNagroda za pomoc:Daje 5like

Argentus.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy, dużo nowych rzeczy bronie/sety/mapy itp
Dodatkowe Info:     ostatni raz grałem w metka dawno temu :P dlatego najlepiej żeby był dobrze opisany. (priv+hard)
Nagroda za pomoc: Like w dwóch postach + satysfakcja

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...