Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Na wstępie mówię, że nie wiem czy taki serwer istnieje, a chce sobie wrócić trochę do mt2 i może zostane na dłużej. Serwer musi mieć sporo ludzi (800+), Easy, Easy/medium (nie chce typowego medium i trudniejszych ani tez nie chce 4fun czy też pvp), mieć klimat (gra nie ogranicza się do expienia i robienia eq ale też eventy, gildie muszą mieć duże znaczenie, wojny itd chyba każdy kto gra ten wie o co biega). Ewentualnie mogę wrócić na pl ale nie wiem czy nadal tam jest wszystko uzależnione od portfela (jeśli tak to podawać privka, który spełnia moje wymagania).

Dodatkowe Info: Nie podawać: Invoria s1, s2, Virtualmt2, Argentus, Xenox, Pandrora, Cradosm2, Dreikon (bo wiadomo ze o tych klasykach juz slyszałem).

Nagroda za pomoc: satysfakcja

Może inari, virtual, temida

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu Lvl, tanie ulepy najlepiej łatwo do dropienia, stalki i miecze w sklepieDodatkowe Info:Najlepiej jakiś 4Fun ale Easy też :DNagroda za pomoc:Daje 5like

Karies, Laneris

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy, dużo nowych rzeczy bronie/sety/mapy itpDodatkowe Info:     ostatni raz grałem w metka dawno temu :P dlatego najlepiej żeby był dobrze opisany. (priv+hard)Nagroda za pomoc: Like w dwóch postach + satysfakcja

Invoria, balmora, ascarial

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na wstępie mówię, że nie wiem czy taki serwer istnieje, a chce sobie wrócić trochę do mt2 i może zostane na dłużej. Serwer musi mieć sporo ludzi (800+), Easy, Easy/medium (nie chce typowego medium i trudniejszych ani tez nie chce 4fun czy też pvp), mieć klimat (gra nie ogranicza się do expienia i robienia eq ale też eventy, gildie muszą mieć duże znaczenie, wojny itd chyba każdy kto gra ten wie o co biega). Ewentualnie mogę wrócić na pl ale nie wiem czy nadal tam jest wszystko uzależnione od portfela (jeśli tak to podawać privka, który spełnia moje wymagania).
Dodatkowe Info: Nie podawać: Invoria s1, s2, Virtualmt2, Argentus, Xenox, Pandrora, Cradosm2, Dreikon (bo wiadomo ze o tych klasykach juz slyszałem).
Nagroda za pomoc: satysfakcja

Castios - chyba robią rework, EliteMT2.

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu Lvl, tanie ulepy najlepiej łatwo do dropienia, stalki i miecze w sklepie

Dodatkowe Info:Najlepiej jakiś 4Fun ale Easy też :D

Nagroda za pomoc:Daje 5like

Xenox, Invoria S2.

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy, dużo nowych rzeczy bronie/sety/mapy itp

Dodatkowe Info:     ostatni raz grałem w metka dawno temu :P dlatego najlepiej żeby był dobrze opisany. (priv+hard)

Nagroda za pomoc: Like w dwóch postach + satysfakcja

VirtualMT2.

Opublikowano

@m0u  @Aysein a coś innego? Chce takiego, na którym będzie co robić ale nie ma to być hard ani medium. Nie że exp 2 dni i dwa następne robienie eq a potem koniec gry. +dodatkowo musi być całkiem przyjemny start, a nie jak na Virtual, że od zera zostaje mi łowienie, kopanie rudy lub bicie metków cały dzień. Wiem że nic samo nie przychodzi ale takich monotonnych rzeczy nie chce

Opublikowano

@m0u  @Aysein a coś innego? Chce takiego, na którym będzie co robić ale nie ma to być hard ani medium. Nie że exp 2 dni i dwa następne robienie eq a potem koniec gry. +dodatkowo musi być całkiem przyjemny start, a nie jak na Virtual, że od zera zostaje mi łowienie, kopanie rudy lub bicie metków cały dzień. Wiem że nic samo nie przychodzi ale takich monotonnych rzeczy nie chce

@hubert231231231 Laneris, Karies.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu easy/medium/4fun i tylko ale to tylko pod PVP coś w stylu Divineworld s2

Dodatkowe Info: na pewno nie karies bo tam bony do 1 itemu wchodzą 2 doby ;D serwer ktory latwo zrobić eq a troszke trudniej expic :D

Nagroda za pomoc: satysfakcja

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać, pomocy!

Zależy mi na: serwerze 4fun/easy uproszczonym do ostatnich granic, 1-2 sety eq to max, bez żadnych "wyczesanych" nowości, zbrojki - mogą być stare dobre hwangi. brak jakichś tam misji fabularnych -  po prostu taki old-school z 2011 roku (najlepiej byłoby, aby serwer był dość nowy) :) Odpadają - xenox, elite, pandora.

Dodatkowe info: Brak

Nagroda: lajk i satysfakcja pomagającego

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max lev 99 serwer medium/easy

Dodatkowe Info:bez takich pierdół jak pety,wierzchowce,kolorowe hwangi,mnóstwo broni itp

Nagroda za pomoc: like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości osób, łatwo sellnąć eq za zł.

Dodatkowe Info: Może być global jeśli nie jest uzależniony od "portfela". Niie chce balmorki s2

Nagroda za pomoc: satysfakcja może like

Opublikowano

Dodatkowe Info: Może być global jeśli nie jest uzależniony od "portfela". Niie chce balmorki s2

Ascarial s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu easy/medium/4fun i tylko ale to tylko pod PVP coś w stylu Divineworld s2

Dodatkowe Info: na pewno nie karies bo tam bony do 1 itemu wchodzą 2 doby ;D serwer ktory latwo zrobić eq a troszke trudniej expic :D

Nagroda za pomoc: satysfakcja

Xenox? Invoria S2? ;x

Zależy mi najbardziej na: max lev 99 serwer medium/easy

Dodatkowe Info:bez takich pierdół jak pety,wierzchowce,kolorowe hwangi,mnóstwo broni itp

Nagroda za pomoc: like :)

Easy do 100 lvl? Ten hamachi co nie dawno wystartował ale chyba padł, a tak to crados ale to medium/hard.

Crados, PL.

Opublikowano

Tak mi sie wydaje, że ascarial s2 nie ma jakoś dużo osób xD, a oprócz Cradosa?

Jesli chodzi o latwe sellanie eq za hajs to servery typu ravia, balmora; procz tego: pandora, virtual, imetin (wbrew pozorom na tych serverach nadal wszystko jest w cenie i ludzie chetnie kupuja konkretniejsze itemki czy tez hajs).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

color=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]

Zależy mi najbardziej na:Prosiłbym o łatwy exp, ładne sety broni i zbroji.Max lv ok 200+.

Dodatkowe Info:Podobny serwer do Argentusa

Nagroda za pomoc:5 lajków.

sds.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze Hard na którym mógłbym coś osiągnąć bez IS'a, a także szybko sprzedać konto po zakończeniu gry.

Dodatkowe Info:Hard, dużo graczy

Nagroda za pomoc:Lubię to :DD

color=#ffa07a]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color]

Zależy mi najbardziej na:Prosiłbym o łatwy exp, ładne sety broni i zbroji.Max lv ok 200+.

Dodatkowe Info:Podobny serwer do Argentusa

Nagroda za pomoc:5 lajków.

Dreikon

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze z dużą ilością itemków broni/zbroji, żeby bronie głównie robiło sie z sr/um, EQ było podzielone na EXP/PVP, sporo nowości, serwer EASY żeby w jakies 7dni wbić max lvl przy wolnych wiatrach wiec przy dobrych w jakies 3-4dni, wiele nowych mapek co jakies 10/15lvl up, częsci eq podobnie co 10/15lvl up, dungeony, DUZO LUDZI!!!! Serwer musi stać najlepiej nie dłużej niz 4/5 miesiecy (chodzi mi o nowe serwery)
Dodatkowe Info:Nie polecajcie mi serwerów takich jak: Argentus, Karies, Azuris, Invowia s2, Temida, Xenox itd.
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze Hard na którym mógłbym coś osiągnąć bez IS'a, a także szybko sprzedać konto po zakończeniu gry.

Dodatkowe Info:Hard, dużo graczy

Nagroda za pomoc:Lubię to :DD

Dreikon

Raczej ciezko o taki, na ktorym szybko sprzedasz konto i to jeszcze po zakonczeniu gry, ktore moze nastapic za 3 miesiace,pol roku, rok... Ale jesli chodzi o fajne hardy to polecam Ci balmorke s2, natomaist hard/medium (bardziej w strone mediuma :P ) to Helios2.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: DUŻEJ ILOŚCI GRACZY OKOŁO 800+ ONLINE :)!! NA TYM ABY BYŁ TO SERVER EASY/MEDIUM NIE ZADEN SMIESZNY EASY NA KTORYM JEST PIERDYRIALD ULEPEK I SETÓW EQ ALE COŚ W DESEŃ CRADOSA, ABY GILDIE MIALY JAKIES ZNACZENIE NA SERVIE :)!!!!!!

Dodatkowe Info: Nie podawać: Invoria s1, s2, Virtualmt2, Argentus, Xenox, Pandrora, Cradosm2, Dreikon- nic nie zawojowałem ;)!!

Nagroda za pomoc:  + i - !!
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: DUŻEJ ILOŚCI GRACZY OKOŁO 800+ ONLINE :)!! NA TYM ABY BYŁ TO SERVER EASY/MEDIUM NIE ZADEN SMIESZNY EASY NA KTORYM JEST PIERDYRIALD ULEPEK I SETÓW EQ ALE COŚ W DESEŃ CRADOSA, ABY GILDIE MIALY JAKIES ZNACZENIE NA SERVIE :)!!!!!!
Dodatkowe Info: Nie podawać: Invoria s1, s2, Virtualmt2, Argentus, Xenox, Pandrora, Cradosm2, Dreikon- nic nie zawojowałem ;)!!

Jak napisałeś te serwer, to ci powiem, że może to być np. InariMT2.eu albo Temida, nie mogę nic ogarnąć innego.  xD

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać POMOCY

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Podobnym do starego Kernis.pl  ,     2k10.pl (Już zamknętego chyba :( )
Dodatkowe infó :   Max 120lv, Musi być 6-7 bon, By nie było Zbyt dużo nowości. Klimat Utrzymany w stylu Metin2 z 2010-2012 roku. EASY/MEDIUM.

Nie pisać : Serwerów z większym max lvl niż 120lv, I bez 6-7 bonu u 'Handlarza

Za Pomoc Dam LIKE ++++++

Z góry DZIĘKUJE.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze z dużą ilością itemków broni/zbroji, żeby bronie głównie robiło sie z sr/um, EQ było podzielone na EXP/PVP, sporo nowości, serwer EASY żeby w jakies 7dni wbić max lvl przy wolnych wiatrach wiec przy dobrych w jakies 3-4dni, wiele nowych mapek co jakies 10/15lvl up, częsci eq podobnie co 10/15lvl up, dungeony, DUZO LUDZI!!!! Serwer musi stać najlepiej nie dłużej niz 4/5 miesiecy (chodzi mi o nowe serwery)

Dodatkowe Info:Nie polecajcie mi serwerów takich jak: Argentus, Karies, Azuris, Invowia s2, Temida, Xenox itd.

Virtual, ale stoi dość długo.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server podobny do iMetina z ogarniętą administacją. Chciałym żeby boty były szybko banowane albo ich w ogóle nie było. Nowe mapy. Dużo osób online i mile widziane też jakieś nowości co jakiś czas.

Dodatkowe Info: Odpada virtualmt2.

Nagroda za pomoc: Like na 3 ostatnich tematach, odpowiedziach. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Typ serwera hard/medium,dużo ludzi online,doś. administracja, serwer też dobrze żeby trochę istniał,dużo nowości,serwer obchodzi administracje
Dodatkowe Info:Wykluczony Balmora s1/2, Ravia s1/2,Cradosmt2
Nagroda za pomoc:Like tutaj, i na 2 ostatnich postach lub tematach.

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Pasjonat
Opublikowano

Karies, Temida, Castios

Vesteris, Helios

Zależy mi najbardziej na: Server podobny do iMetina z ogarniętą administacją. Chciałym żeby boty były szybko banowane albo ich w ogóle nie było. Nowe mapy. Dużo osób online i mile widziane też jakieś nowości co jakiś czas.
Dodatkowe Info: Odpada virtualmt2.
Nagroda za pomoc: Like na 3 ostatnich tematach, odpowiedziach. 

Invoria

Zależy mi najbardziej na:Typ serwera hard/medium,dużo ludzi online,doś. administracja, serwer też dobrze żeby trochę istniał,dużo nowości,serwer obchodzi administracje

Dodatkowe Info:Wykluczony Balmora s1/2, Ravia s1/2,Cradosmt2

Nagroda za pomoc:Like tutaj, i na 2 ostatnich postach lub tematach.

Pozdrawiam

Invoria, startująca Axeria, Avalon

­

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać POMOCY

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Podobnym do starego Kernis.pl  ,     2k10.pl (Już zamknętego chyba :( )

Dodatkowe infó :   Max 180lv-200lv, Musi być 6-7 bon, By nie było Zbyt dużo nowości. Klimat Utrzymany w stylu Metin2 z 2010-2012 roku. EASY/MEDIUM.

Za Pomoc Dam LIKE ++++++

Z góry DZIĘKUJE.

Linaresmt2.pl

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...