Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Na łatwym expie,dropie kasy

Dodatkowe Info: Coś podobnego do ProMT2 nawet bardzo podobnego ( ponieważ ProMT2 chyba upadło ) 

Nagroda za pomoc: Lajk 
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Czestych wojnach, w miare bez bugów

Dodatkowe Info:  Szukam serwera takiego, żeby występowały te sztylety i miecze:  

Nagroda za pomoc: Lajki lub sms na wybraną gre!

Grałem na karies,argentus,laneris

VirtualMT2 mi się wydaje (EASY)

Zależy mi najbardziej na: Na łatwym expie,dropie kasy
Dodatkowe Info: Coś podobnego do ProMT2 nawet bardzo podobnego ( ponieważ ProMT2 chyba upadło ) 

Może ArgentusMT2, kurcze nie interesowałem się takimi serwerami, lecz chyba to będzie dobry wybór. 

Opublikowano

VirtualMT2 mi się wydaje (EASY)

Może ArgentusMT2, kurcze nie interesowałem się takimi serwerami, lecz chyba to będzie dobry wybór. 

Hmmm a spoko spoko ale zależy mi na bardzo podobnym do ProMT2

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnej rozgrywce, sporej ilości graczy 500+, serwer musi być stabilny, najlepiej aby stał już kilka dobrych miesięcy, fajne misje, brak 6/7b, w miarę łatwe do ogarięcia eq.

Dodatkowe Info: easy/medium,  (nie argentus)

Nagroda za pomoc: lajki, gwiazdki w profilu.

Invoria, Karies, Temida, Inari.

Zależy mi najbardziej na:Easy , dużo osób , szybki exp

Dodatkowe Info: Nie argentus i invoria 

Nagroda za pomoc:lajk

Temida, Inari, Morelis może..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

(Mam nawet duże wymagania ;D)

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expieniu i średnim dropieniu zależy mi też żeby serwer był easy miał system zielarstwa i było dużo lvl miał wgranego switch bota żeby było tak z może 30 lub mniej/więcej petów żeby nie było za dużo bugów żeby był jakiś rozwinięty system ulepszeń dużo dangeonów w eq takie coś na zmienne eq żeby było więcej przedziałek w eq niż dwie chciaż nie musi to być konieczne i może jeszcze takie coś jak kd elitarne żeby były tylko maksymalne liczby w bonach np:15diabły 15 mistyki 15 nieumarli;d żeby na serwerze byłą taka liczba graczy żeby można było sellac lub kupować itemy nie tak jak na niektórych serwerach 5 godzin się czekaz żeby znaleźć jakiś item jaki się chciało lub żeby jakiś item sprzedać żeby ulepszacze dropił na każdym lvl żeby nie latało za dużo botów jeszcze żeby tak co miesiąc były jakieś eventy żeby były bony 6/7.Albo podajcie chciaż serwer który ma połowe lub większąść tych opcij jak nie ma takiego jakiego sobie życzę ;c
Dodatkowe Info:Grałęm:PandoraMT2,XenoxMT2,FunMT2,
Nagroda za pomoc:Plusy

Ale się rozpisałęm xD (LOL)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

­

(Mam nawet duże wymagania ;D)

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expieniu i średnim dropieniu zależy mi też żeby serwer był easy miał system zielarstwa i było dużo lvl miał wgranego switch bota żeby było tak z może 30 lub mniej/więcej petów żeby nie było za dużo bugów żeby był jakiś rozwinięty system ulepszeń dużo dangeonów w eq takie coś na zmienne eq żeby było więcej przedziałek w eq niż dwie chciaż nie musi to być konieczne i może jeszcze takie coś jak kd elitarne żeby były tylko maksymalne liczby w bonach np:15diabły 15 mistyki 15 nieumarli;d żeby na serwerze byłą taka liczba graczy żeby można było sellac lub kupować itemy nie tak jak na niektórych serwerach 5 godzin się czekaz żeby znaleźć jakiś item jaki się chciało lub żeby jakiś item sprzedać żeby ulepszacze dropił na każdym lvl żeby nie latało za dużo botów jeszcze żeby tak co miesiąc były jakieś eventy żeby były bony 6/7.Albo podajcie chciaż serwer który ma połowe lub większąść tych opcij jak nie ma takiego jakiego sobie życzę ;c
Dodatkowe Info:Grałęm:PandoraMT2,XenoxMT2,FunMT2,
Nagroda za pomoc:Plusy

Ale się rozpisałęm xD (LOL)

Invoria s2.

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, dużo ludzi, brak 6/7 klasowych, brak kostiumów dodająch bonusy.
Dodatkowe Info: Dużo dungeonów fajne eq, lvl przynajmniej 200. Proszę o kilka propozycji abym miał z czego wybierać.
Nagroda za pomoc: Lajk :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, dużo ludzi, brak 6/7 klasowych, brak kostiumów dodająch bonusy.

Dodatkowe Info: Dużo dungeonów fajne eq, lvl przynajmniej 200. Proszę o kilka propozycji abym miał z czego wybierać.

XenoxMt2 Virtualmt2 i AterosMt2 chyba też 

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Pasjonat
Opublikowano

Temida, Karies.

edit racja

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:grywalności jak największej

Dodatkowe Info:medium/easy i servery ktorych nie chce: Virtualmt2, Xenoxmt2, Argentusmt2, raviamt2, avalonmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwerze Easy, Dużej ilość osób online (700+), Brak 6/7 Klasowych

Dodatkowe Info: Wszystkie serwery oprócz : EliteMt2 , PandoraMt2, VirtualMt2 i ArgentusMt2

Nagroda za pomoc:  lajki

Opublikowano

Temida, Karies, Inari.

Inari i brak kostiumów z bonusami? Bo 200 luda, 200 potwory i 250k hp to jest nic?

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:grywalności jak największejDodatkowe Info:medium/easy i servery ktorych nie chce: Virtualmt2, Xenoxmt2, Argentusmt2, raviamt2, avalonmt2Nagroda za pomoc:lajk

Invoria s2

Zależy mi najbardziej na:  Serwerze Easy, Dużej ilość osób online (700+), Brak 6/7 Klasowych

Dodatkowe Info: Wszystkie serwery oprócz : EliteMt2 , PandoraMt2, VirtualMt2 i ArgentusMt2

Temida

tenor.gif

Opublikowano

Karies, Temida

Temida, Karies, Inari.

Inari ma bonusy w kostiumach i to strasznie duże

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:grywalności jak największej

Dodatkowe Info:medium/easy i servery ktorych nie chce: Virtualmt2, Xenoxmt2, Argentusmt2, raviamt2, avalonmt2

AtREJAmt2

AtREJAmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwerze Easy, Dużej ilość osób online (700+), Brak 6/7 Klasowych, różnorodność lvl'owa, aby dało się na każdym lvl zrobić pvp. 

Dodatkowe Info: Wszystkie serwery oprócz : EliteMt2 , PandoraMt2, VirtualMt2, ArgentusMt2, Dreikon, Karies, Invoria s2. Nie chce typowego serwera PVP. Serwer może być także zagraniczny z językiem angielskim.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwerze Easy, Dużej ilość osób online (700+), Brak 6/7 Klasowych, różnorodność lvl'owa, aby dało się na każdym lvl zrobić pvp. 
Dodatkowe Info: Wszystkie serwery oprócz : EliteMt2 , PandoraMt2, VirtualMt2, ArgentusMt2, Dreikon, Karies, Invoria s2. Nie chce typowego serwera PVP. Serwer może być także zagraniczny z językiem angielskim.

Temida

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  miłej atmosferze i dość dużej ilości graczy 

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer Jakiś podobny do PandoraMt2/Pangeayt2/VirtualMt2

Opublikowano

Invoria S2 jest taki jaki oczekujesz , lecz są kostiumy.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie Medium 600/700 + luda
Dodatkowe Info: Is nie na czas ( chodzi mi o fryzy i kostiumy ) oraz Zainteresowanie ze strony Administracji
Nagroda za pomoc: lajk i 5 * w profilu :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie Medium 600/700 + luda

Dodatkowe Info: Is nie na czas ( chodzi mi o fryzy i kostiumy ) oraz Zainteresowanie ze strony Administracji

Nagroda za pomoc: lajk i 5 * w profilu :)

Dreikon.pl? :p

imetin_logo.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/Medium Szkaty serwerowe 

Dodatkowe Info:Coś podobnego do Dreikon w godzinach szczytu gdzies +700 osob
Nagroda za pomoc:+1 osoba na serwie/max like na profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  miłej atmosferze i dość dużej ilości graczy 
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Serwer Jakiś podobny do PandoraMt2/Pangeayt2/VirtualMt2

Temida

Zależy mi najbardziej na:Serwer Easy/Medium Szkaty serwerowe 

Dodatkowe Info:Coś podobnego do Dreikon w godzinach szczytu gdzies +700 osob

Nagroda za pomoc:+1 osoba na serwie/max like na profilu

Temida

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: sprzedawaniu yang oraz eq za zł .

Dodatkowe Info: typ serwera najlepiej hard/medium , 800 + osób . Działające cheaty . Administracja nie musi się nim zajmować jest to obojętne.Serwer max. rok 
Nagroda za pomoc: max lajk .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...