Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świat 1 zostanie zresetowany 27 lipca, oraz wtedy wystartuje świat drugi z prędkością 200

Opublikowano

Nosz... Mam prawie 5k pkt i tu restart.. Świetnie. Gra była wyśmienita, chociaż sam poczatek trudny... Coś planujecie zmienić przed restartem lub po?

Opublikowano

Nosz... Mam prawie 5k pkt i tu restart.. Świetnie. Gra była wyśmienita, chociaż sam poczatek trudny... Coś planujecie zmienić przed restartem lub po?

Przepraszamy za utrudnienie. Lecz większość graczy chce reset, i dać limit członków w plemieniu. Dlaczego? Jedno plemię wygrało świat nie ma innego, a tak to wprowadzimy rozrywkę. Naprawimy wszelkie bugi, oraz błędy i świat ruszy z pełną parą !

Opublikowano

Ej no to reset jutro czy 27? :D

Świat 1 zostanie zresetowany 27 lipca, oraz wtedy wystartuje świat drugi z prędkością 200

Opublikowano

"kariera" omg proszę Cię skończ to samouwielbienie bo aż mi cie żal a nie chcę znów cię poniżać

haha w ten sposób to poniżasz sam siebie  ;) ino i wyłącznie ;) pozdrawiam

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

a ten znowu zaczyna człowieku ogarnij się przecież sam się poniżasz xD 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Masz  do czynienia z ludźmi o wysokim poziomie kultury osobistej i szacunku do innych a że ty zerwałeś się z innej bajki to nie moja wina. Ty jesteś z tych co nie potrafią przegrywać i pokazałeś to spamując niesamowicie w temacie brawo dla ciebie 

Opublikowano

Mówię po raz setny jakie przegrywać... przegrać można jeżeli się gra i sie do tego przykłada, ja sie bawiłem i tą zabawą rozwaliłem jej połowe wojska w wioskach mając 900 pkt. czy jestem przegrany wątpie :). Nie musze być dla was miły i nie będę, a wy skoro nie widzicie jaka to idiotka (nie wiem jak inaczej ją nazwać) to wasz problem :)

Opublikowano

Przepraszamy za utrudnienie. Lecz większość graczy chce reset, i dać limit członków w plemieniu. Dlaczego? Jedno plemię wygrało świat nie ma innego, a tak to wprowadzimy rozrywkę. Naprawimy wszelkie bugi, oraz błędy i świat ruszy z pełną parą !

Wygrało świat bo było tego godne. Jesteśmy ekipą z innego serwera. Na każdym privie zajmujemy miejsce Top 1. Nieważne czy zrobicie restart czy nie i tak będziemy najlepsi =D

Co do świata 1. Czy nadal będzie trzeba budować wioskę od 0? Tzn surki, ratusz,spichlerz itd.

Proponuje dodać surki na 2-3 poziom na start + ratusz na 2 + spichlerz na 2-3. I troszeczkę poprawić prędkość świata tak do 16x.

Opublikowano

hehe niby tak :) ale wiesz jak to bywa każdy nawet najlepszy popełnia czesem błędy które prowadzą do porażki 

Opublikowano

Wygrało świat bo było tego godne. Jesteśmy ekipą z innego serwera. Na każdym privie zajmujemy miejsce Top 1. Nieważne czy zrobicie restart czy nie i tak będziemy najlepsi =D

Co do świata 1. Czy nadal będzie trzeba budować wioskę od 0? Tzn surki, ratusz,spichlerz itd.

Proponuje dodać surki na 2-3 poziom na start + ratusz na 2 + spichlerz na 2-3. I troszeczkę poprawić prędkość świata tak do 16x.

Co to za ekipa jak tylko justyna i soome u was sensownie grają :D A co do prędkości świata to proponuję jej nie zmieniać. Jedyne co bym zmienił to pałac z paczek na monety i może dodał kościół :D

Opublikowano

Tak na prawdę żadne z was nie gra dobrze , więc nie kłócić się o wygraną/przegraną na privie.

Zagrajcie na normalnych i wygrajcie lub na szybkich ew. mistrzostwa bądź tribalwarsmasters :)

Pozdrawiam.

Co do mistar jak taki dobry jesteś napisz to sprawdzę co potrafisz na privatewars , ale zapewne brak poziomu sądząc po twoich wypowiedziach.

Trzeba umieć przegrać niestety.

Opublikowano

No właśnie mister idź teraz graj na jakimś serweie z prędkością 1 przez kilka lat i go wygraj by udowodnić lionowi że potrafisz grać! Inaczej nie masz tu czego szukać! :D

Opublikowano

@Lionheart233 nie mów mi że Ty także jesteś kolejnym idiotą który myśli że nabijam się z tej baby bo mi coś zrobiła omg... rozbrajacie mnie :), a tak btw chwalisz się że jesteś taki niby pro nie popierając tego dowodami, a wyzwanie mnie na private wars to bezsens bo serwer z prędkością (nie wiem tam chyba 3k) jest bez sensu... opanowałeś jedna metode spamowania wojskiem i kozaczysz, zresztą większość tych zwolenników tej pustej zakompleksionej babki nie wie co to jest synchro,kontra itp. ba nie wiedzących jak rekrutować wojsko itd. Także sorki ale te wasze przechwałki gówno mi robią :) chociaż poprawiają mi troche humor :)

Opublikowano

Akurat w tym wypadku popieram zdanie mistera. Walka na światach z ogromnymi prędkościami nie ma sensu bo wygrywa ten kto ma szybsze łącze, komputer i więcej skryptów :D Nie zapominajmy że plemiona to gra strategiczna, nie zręcznościowa :D

Opublikowano

Chętnie wbiję, jeśli będzie to możliwe na oba światy. Dobrze by było jeśli byłyby tak jak ktoś tu wspomniał rundy sp (szybkich plemion). Gdyby je wprowadzono napewno zaczęłoby ze mną grać wielu kumpli :) oczywiście najlepiej żeby był AF bo bez tego to troche kiepsko się gra :/:D

Opublikowano

Chętnie wbiję, jeśli będzie to możliwe na oba światy. Dobrze by było jeśli byłyby tak jak ktoś tu wspomniał rundy sp (szybkich plemion). Gdyby je wprowadzono napewno zaczęłoby ze mną grać wielu kumpli :) oczywiście najlepiej żeby był AF bo bez tego to troche kiepsko się gra :/:D

Ja o tym pisałem, ale podobno to nie ma prawa wypalić :D

Faktycznie na takie szybkie światy AF by się szczególnie przydał, a jest dość prosty do napisania jeśli wie się jak to dokładnie działa. Admini mogliby zrobić jakiś prosty pseudo-AF (w końcu nie musi być idealnie odwzorowany). Ale na razie zamiast nowymi rzeczami lepiej niech mają czas na naprawianie różnych błędów i udziwnień nie spotykanych na oficjalnych serwerach. Nie wymagajmy też od nich za dużo, w końcu to dość czasochłonne zajęcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...