Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety skoro konta nie usunął ani gracz ani administracja która nie jest w stanie dojść jak to się stało to nie ma sensu zaczynać gry :/ no bo po co ?? żeby z nieznanych nikomu przyczyn znowu konto zniknęło ?? jak mi administracja wytłumaczy jak to się stało i zapobiegnie dalszym usunięcią kont możliwe że wróce do gry

EDIT: to jest ostanie pytanie do administracji .. Jaką mam gwarancje że moje konto nie zniknie ??

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz gwarancji... zresztą ktoś napisał wcześniej że skoro admini nie potrafią naprawić światu 2 tak żeby działał to długo serwer nie pochodzi... czyżby trafił. Bo nie wy i nie gracz to chyba macie jakieś info co sie stało z kontem jak nie to KONIEC

Opublikowano

Nie jest do końca łatwe wszystko ogarnąć gdy oboje adminów pracuje i ma czas tylko wieczorami. Jeśli go nie usuniesz to nie zniknie, proste. Administracja nie jest wstanie wyjaśnić co się stało z kontem bo wina nie leży po jej stronie. Żaden admin tego nie zrobił a samo się nic się nie dzieje. Twierdziłeś że oskarżenia nie są bezpodstawne a już nie powiedziałeś gdzie są te "podstawy" żeby twierdzić że to administracja usunęła konto. Nie miała ku temu ŻADNYCH powodów. Skoro wszyscy twierdzicie że jest inaczej to czemu mi nikt nie wytłumaczy co administracja by miała z tego usunięcia konta? 

Opublikowano

Właśnie nie wiemy co Ty nam powiedz :) konta sam nie usunął (to pewne) stąd te oskarżenia wobec was, wy się teraz wypieracie a konta nie ma i nie wiadomo gdzie jest.

Opublikowano

Co administracja z tego by miałą? Właśnie takie oskarżenia i utratę graczy. I jak widać nawet nie musiała usuwać tego konta bo gracz z robił to za nich i narobił szumu o który mu pewnie chodziło. Ludzie, przejrzyjcie czasem na oczy. Skąd jesteś taki pewien że on nie usunął tego konta? Siedziałeś za nim i patrzyłeś mu na ręce przez kilka dni? A może Ci po prostu powiedział, bo jeśli tak to sory i nie uraź się ale szkoda mi trochę Ciebie. 

Opublikowano

Jak otworzy własny serwer w najbliższym czasie to wtedy twoje bezpodstawne oskarżenia się potwierdzą ale niestety na razie jest sytuacja taka że on i wy twierdzicie że nie usuwaliście, a skoro to wasz serwer wy jesteście winni na razie.

Opublikowano

Co administracja z tego by miałą? Właśnie takie oskarżenia i utratę graczy. I jak widać nawet nie musiała usuwać tego konta bo gracz z robił to za nich i narobił szumu o który mu pewnie chodziło. Ludzie, przejrzyjcie czasem na oczy. Skąd jesteś taki pewien że on nie usunął tego konta? Siedziałeś za nim i patrzyłeś mu na ręce przez kilka dni? A może Ci po prostu powiedział, bo jeśli tak to sory i nie uraź się ale szkoda mi trochę Ciebie. 

Nie wiem do końca w jaki sposób się to stało ale wydaje mi się że konto można usunąć ze swiata. Lecz nie można usunąć całkowicie z systemu, więc możecie to sprawdzić w bazie danych czy konto nadal istnieje. Jeśli nie wyklucza to jego winę całkowicie. No chyba że jestem w błędzie i można usunąć całkowicie konto na waszym serwie to tak łatwo nie będzie tego wyjaśnić .

Pozdrawiam

Opublikowano

Serio płaczecie przez to , ze koles dostal bana czy cos tam , bo stracił kilka dni grając?

To tylko prywatny serwer plemion , przypominam , to nie zycie realne.

Po co się tak spinacie?

A admin powinien to wyjasnic.

Serwer 2 nie działa? 

Fajny serwerek aktualnie chyba najlepszy.

W Stajni opcja Rekrutować nie działa u mnie , trzeba przez Skrót Rekrutacja wchodzic i wtedy jest wporzo.

Na kolejnym swiecie mozna by bylo zrobic , predkosc wysoką , ale dla rozbudowy i surkow oraz produkcji wojska, za to podroz wojsk szybkosc np. 1-2. 

To by było ciekawsze.

Albo jakoś ogarnac mape większa , zeby kazdy mial taki duzy teren dla siebie, np. 1/4 kontynentu , dac jakas ciekawa predkosc , i wtedy swiat bylby na dluzej , bo kazdy by przejmowal najpierw barby na swoim terenie a potem dopiero po jakims tygodniu ludzie by zaczeli walczyc z kilkunastoma wioskami kazdy minimum.  :P

Ale to nie wiem czy do ogarniecia jakos z tą mapą  :P

A no i nie moge zalogowac sie do supportu. To tez pewnie bug.

Opublikowano

Serio płaczecie przez to , ze koles dostal bana czy cos tam , bo stracił kilka dni grając?

To tylko prywatny serwer plemion , przypominam , to nie zycie realne.

Po co się tak spinacie?

A admin powinien to wyjasnic.

Serwer 2 nie działa? 

Fajny serwerek aktualnie chyba najlepszy.

W Stajni opcja Rekrutować nie działa u mnie , trzeba przez Skrót Rekrutacja wchodzic i wtedy jest wporzo.

Na kolejnym swiecie mozna by bylo zrobic , predkosc wysoką , ale dla rozbudowy i surkow oraz produkcji wojska, za to podroz wojsk szybkosc np. 1-2. 

To by było ciekawsze.

Albo jakoś ogarnac mape większa , zeby kazdy mial taki duzy teren dla siebie, np. 1/4 kontynentu , dac jakas ciekawa predkosc , i wtedy swiat bylby na dluzej , bo kazdy by przejmowal najpierw barby na swoim terenie a potem dopiero po jakims tygodniu ludzie by zaczeli walczyc z kilkunastoma wioskami kazdy minimum.  :P

Ale to nie wiem czy do ogarniecia jakos z tą mapą  :P

A no i nie moge zalogowac sie do supportu. To tez pewnie bug.

czy ktoś się tutaj spina ?

ja tylko chce powiedzieć, że istnieje coś takiego jak zasady i KAŻDY powinien się tego trzymać.

a co do usunięcia konta to nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że ktoś grający na serwerze miał bardzo dobry kontakt z Administracją lub on sam nią był i domyślał się, że jestem ogarniętym graczem i po prostu bał się rywalizacji, takie jest moje zdanie.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

czy ktoś się tutaj spina ?

ja tylko chce powiedzieć, że istnieje coś takiego jak zasady i KAŻDY powinien się tego trzymać.

a co do usunięcia konta to nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że ktoś grający na serwerze miał bardzo dobry kontakt z Administracją lub on sam nią był i domyślał się, że jestem ogarniętym graczem i po prostu bał się rywalizacji, takie jest moje zdanie.

Takie jest moje zdanie, każdy ma swoje zdanie. Nikt nie miał jakoś szczególnie dobrego kontaktu z adminami. Każdy miał taki sam kontakt, tu w temacie. Mógłbym prosić o nic w grze oraz email na jakim było konto? 

Nie wiem do końca w jaki sposób się to stało ale wydaje mi się że konto można usunąć ze swiata. Lecz nie można usunąć całkowicie z systemu, więc możecie to sprawdzić w bazie danych czy konto nadal istnieje. Jeśli nie wyklucza to jego winę całkowicie. No chyba że jestem w błędzie i można usunąć całkowicie konto na waszym serwie to tak łatwo nie będzie tego wyjaśnić .

Pozdrawiam

Całkowicie z systemu nie da się usunąć 

Jak otworzy własny serwer w najbliższym czasie to wtedy twoje bezpodstawne oskarżenia się potwierdzą ale niestety na razie jest sytuacja taka że on i wy twierdzicie że nie usuwaliście, a skoro to wasz serwer wy jesteście winni na razie.

Taki ma zamiar. Czy specjalnie chciał zszargać opinię serwera? Nie wiem. Wiem tylko tylko ze to nie żaden z adminów. Sami widzicie do czego by to doprowadziło. Tylko szkoda że te wszystkie oskarżenia nie są słuszne. Ale cóż, czasem bywa i tak.  

Opublikowano

konto można usunąć z bazy danych . Może nie z pozycji użytkownika lecz admin z odpowiednimi uprawnieniami może wszystko zrobić z bazą danych może edytować dowolnego użytkownika usunąć go lub zbanować więc proszę nie mów mi że nie da się usunąć konta z bazy danych całkowicie bo da się i to bardzo łatwo ;)

EDIT: więc sprawdzając w bazie danych czy konto nadal istnieje możesz łatwo potwierdzić którąś z wersji albo swoją albo kolegi oporowca. Jeśli konta nie ma to nie ma szans aby on to usunął. jeśli jednak ono nadal jest masz prawo aby uważać że oporowiec celowo usunął konto .. tylko po co ?? skoro serwer który ma w planach nawet nie ma daty premiery ani tematu na mpc ??

Opublikowano

konto można usunąć z bazy danych . Może nie z pozycji użytkownika lecz admin z odpowiednimi uprawnieniami może wszystko zrobić z bazą danych może edytować dowolnego użytkownika usunąć go lub zbanować więc proszę nie mów mi że nie da się usunąć konta z bazy danych całkowicie bo da się i to bardzo łatwo ;)

EDIT: więc sprawdzając w bazie danych czy konto nadal istnieje możesz łatwo potwierdzić którąś z wersji albo swoją albo kolegi oporowca. Jeśli konta nie ma to nie ma szans aby on to usunął. jeśli jednak ono nadal jest masz prawo aby uważać że oporowiec celowo usunął konto .. tylko po co ?? skoro serwer który ma w planach nawet nie ma daty premiery ani tematu na mpc ??

OMG. Serio? Logiczne że mając odpowiednie uprawnienia można usunąć z bazy. Pisałem że użytkownik nie może usunąć całkowicie swojego konta z bazy danych.

Opublikowano

Serio więc jeśli konto całkowicie zostało usunięte teoretycznie nie może być to jego wina prawda??? chyba on nie ma takich uprawnień co ?

Opublikowano

Sam nie wiem już co o tym myśleć. Może oporowiec na prawdę usunął swoje konto żeby zepsuć opinie serwera przez co pozbył by się konkurencji dla swojego projektu.

Opublikowano

Dziś znalazłem chwilę na przeszukanie bazy i konto jest w bazie danych. Chcecie jakieś potwierdzenie, ss czy coś?? Miałem rozkodowywać hasło i pytać Pana oporowca i czy się zgadza. Ale pewnie była by sytuacja że konto zostało sztucznie stworzone. Jednak jest tam wszystko zapisane, data, ip.. 

@Edit
Może podam początek i koniec ip a niech pan oporowiec potwierdzi. ? 
Można tak samo zrobić z hasłem niech je zaszyfruje w md5 poda połowę a ja mogę drugą. A jeśli nie to mogę podać pierwszy. 

Opublikowano

że jak ?
nie rozumiem za bardzo, co do IP to mi to nie przeszkadza, CHYBA, że ktoś mi coś będzie mógł zrobić z kompem (więc lepiej podaj kilka pierwszych cyfr [jednak nie powiem po co mi je będziesz dawał]).
a co do hasło to napisz 2 ostatnie znaki

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Nie wiem czy masz stałe ip. Ale rejestracja była z ip:  1*5.***.8*.**3. A hasło kończy się na znakach 44a.

@edit. 
Sorki ostatnia część składa się z **3. 

Opublikowano

A do do świata s2? wczoraj miał niby być, rozumiem to co się stało, ale szanse możecie dać adminom by się wykazali i zobaczymy jak wyjdzie im z swiatem drugim i mnie to interesuje bo moze bedzie wiecej ludzi na wiekszej predkosci, tak wiec co z tym?

Opublikowano

A do do świata s2? wczoraj miał niby być, rozumiem to co się stało, ale szanse możecie dać adminom by się wykazali i zobaczymy jak wyjdzie im z swiatem drugim i mnie to interesuje bo moze bedzie wiecej ludzi na wiekszej predkosci, tak wiec co z tym?

Powoli, okej? Na razie chcę ogarnąć sprawę z kontem. Postaramy się wziąć się za serwer i poprawić wszystko. 

Opublikowano

Schrzaniona jest sprawa z długością ochrony początkowej. Teraz jeden gość będzie nas po kolei przejmowjał, a można go będzie atakować dopiero jutro o 16 :D

Opublikowano

-BANED- Zobaczymy  :)

A co do tematu to proponowałbym zmniejszyć szybkość jednostek, bo podbiłem kilka wiosek, które są daleko ode mnie, a graczy nawet przy kompach nie było. Prędkość świata jest ok, tylko ta szybkość jednostek.

Oczywiście naprawić ten błąd z rycerzem.

Raporty jak się wstawia na forum plemienne czasem się bugują (ale to mniej ważne)

Jak pierwsze dwie moje propozycje zostałyby przyjęte to restart światu żeby było sprawiedliwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...