Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro konto oporowca zniknęło plemię U.F.O kończy grę =) To jest bezsensu. Koleś grał wytrwale przez kilka dni, zarywał noce i wchodzi o 16 i co widzi? Usunięte konto :)

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie. Niniejszym serwer uważam za skończone g****o. Moją krytykę mogę łatwo uzasadnić. Usunięto konto gracza który w momencie usunięcia miał prawie najwięcej punktów lub najwięcej. Nie będę wnikał ponieważ mnie nie było. Nie wiem czy administracja została przekupiona lub dla własnych korzyści usunęła konto. Czy może był to bug?? a kogo to obchodzi. Każdy może popełnić błąd. Ale ten błąd nie może być aż tak poważny. Proszę was, żeby konto zniknęło z bazy danych ? Administracja nie jest wstanie poradzić sobie z konfiguracją czy dodaniem świata. Więc skoro takich podstaw nie potrafi to po co bierze się za stawianie serwera? żeby ludzi denerwować ?? serwer jest dla graczy i ich korzyści nie dla administracji i ich zysków. Więc jak zaniedbujecie graczy nie liczcie na większą popularność. Plemię U.F.O nie przegrało dla tego że się poddało albo było słabsze. Zrezygnowaliśmy z gry ze względu na atak na nasze plemię nie ze strony gracza . Lecz ze strony administracji . Nie liczę na wytłumaczenie ponieważ wiem że powiecie nie prawdę tylko to co My gracze chcemy Usłyszeć. Osobiście nie polecam tego serwera. Jest tyle wart co butelka po piwie . Nie warto zaczynać ponieważ jak raz konto uzytkownika zostało usunięte znaczy to że może stać się to ponownie. Najbardziej was pogrążyło to że na serwie powstało mnóstwo multikont które zrobił gracz Iguana a mimo to te konta nie dostały żadnego ostrzeżenia ani bana ale gracz który nic nie zrobił został usunięty bez uzasadnienia . Po prostu było nie ma . Bo co?? może nie podobało się administracji że znowu powstały tylko dwa plemiona i chcieli urozmaicić grę w ten sposób . Brawo ten marny serwer właśnie stracił kolejnych 4 graczy z plemienia U.F.O .

A i jeszcze jedna ważna kwestia . Zawarliśmy umowę reklamową. Oficjalnie się wycofuje. Nie ma to sensu nie chcę stracić popularności na moich kanałach oraz tracić pieniędzy na reklamę serwera który nie ma prawa bytu .

Pozdrawiam wszystkich graczy którzy mimo wszystko zostali aby grać na swiecie.

EDIT: pominę fakt że każdy gracz w top 5 spędzał przy tym całe dnie. Tego straconego czasu z życia nie da się w żaden sposób wynagrodzić .

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Polubię bo nie chce mi się pisac tego samego :D (pomijając to plemie :D) najlepiej usunąc serwer i nie brac się za robienie następnego bo tylko marnujecie swój i nasz czas...

ba nawet admin nie odpisze... a był i codziennie jest online to świadczy tylko o braku odpowiedzialności...

Opublikowano

Rozumiem wasze rozgoryczenie z powodu stracenia tak dobrego gracza, swoją drogą też bardzo miłego - mimo że był konkurentem to dało się z nim porozmawiać bez żadnych gierek słownych, sarkazmów itp. Przykre jest to co się stało, ale było się nie poddawać i grać dalej, zwłaszcza że mieliście i tak zwycięstwo w kieszeni, tylko nie chcieliście po nie sięgnąć.

Od razu po zakończeniu ochrony posłałem 2 grubych z drobną obstawą na wirlixa i zaraz potem off z grubym i ryckiem (wtedy armia przybiera prędkość rycerza) w ten sposób jak np. grubymi mam do celu 24min a ryckiem 6,30 min to można zdążyć 2 razy obrócić offem z rycerzem i grubym zanim wejdą grubi z obstawą. Ja pierwszy zaatakowałem więc na pierwszy rzut oka powinienem wygrać, ale zawsze wirlix mógł sklinować moje 2sekundowe synchro (off z grubym i ryckiem po nawrotce + 2 ataki: gruby z drobną obstawą), albo dogadać się ze stasiem by przejmować mnie we dwóch atakami z ryckiem - wtedy by spokojnie zdążyli, zwłaszcza że stasio był bliżej mnie na mapie. A nawet jeśli udałoby mi się przejąć wirtlixa to stasio spokojnie mógł mnie rozgromić bo miał ochronkę do 22. Doczekałem się natomiast dwóch ataków czyszczących (od wirlixa i stasia) i po jednym zbiciu poparcia od ich obu.

No cóż w każdym bądź razie dziękuję za wspólną grę i rywalizację. Zdaje mi się że żadnych nowych niespodzianek się już nie doczekamy podczas tej rundy.

Czy będę grał dalej po tej rundzie? Jeśli administracja nie wyjaśni tego całego zamieszania i nie naprawi tej sterty problemów wytykanych od pierwszych dni serwera, to już nie będę tutaj grał i myślę że wiele więcej osób zrobi to samo.

Opublikowano

@-banned- faktycznie nie popisaliśmy się umiejętnościami ale w momencie końca ochrony początkowej po prostu nie miałem za dużo czasu . Mogliśmy coś ugrać fakt nie jestem zadowolony z przebiegu rozgrywki ale ja nie miałem żadnych szans ponieważ do gry wchodziłem raz na godzine. A stasiu ?? hmm po prostu dał sobie spokój jak zorientował się że usunięto naszego współplemieńca. Po prostu to było nie fair gratulacje przejęcia mojego konta *witrilix tym razem okazałeś się lepszy od nas .

dziękuje wszystkim miłej gry nastąpiło dużo zwrotów akcji oraz miałem pare rozmów dyplomatycznych z KOND1CK co dodało dynamiki gry ale ... niestety stało się to co się stało i serwer stracił w 100% moje zaufanie . Możliwe że był to bug ale nie będę ryzykował graniem z wiedzą że może to się stać znowu :/

Opublikowano

Kamilek jesteś wirtlixem? :)

tak

EDIT: A administracja nadal się nie odezwała ..

Opublikowano

wielkie dzięki za gre i wielkie dzięki OGARNIĘTEJ ADMINISTRACJI za usunięcie konta, z plemieniem =KŚ= zapowiadała się ciekawa wojna o top1. wszystko mieliśmy w planahc (U.F.O) zapewne =KŚ= też nas chcieli przejąć, dzięki za poznanie fajnych ludzi, żałuję tylko straconego czasu.

do administracji: błagam Was o jedno, nie róbcie już serwerów, niech to jedno wielkie gó**o padnie i dajcie sobie spokój jeśli macie najlepszemu graczowi (patrząc na punkty) usuwać konta bez podania przyczyny.

nie pozdrawiam.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Hehe jaka była wasza taktyka? U nas każdy miał wyznaczonego 1 gracza i miał go przejąć moim sposobem śląc ataki od razu po skończeniu ochronki, gdyby doszło do walki to nie wiem jakby to wyglądało bo stasio miał ochronkę do 22 czego wcześniej nie zauważyłem :D

Opublikowano

czy to teraz ważne ?
nie róbmy zbędnego spamu, chcesz to napis na gadu: 7685756.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby było to ważne . Ważna jest reakcja administracji która nie chce odpisać :/ czekam na reakcje i się chyba nie doczekam

Opublikowano

Teraz wyszlo ze admini to nieodpowoedzialne dzieci nie majace nawet odrobiny godnosci zeby napisac cokolwiek, wchodzic wchodza i czytaja ale zeby odpisac...

Opublikowano

Skoro tak dobrze wiecie że to Administracja usunęła konto gracza top1 to może też wyjaśnijcie administracji po co to zrobiła. Bo jak dla mnie to nie ma to najmniejszego sensu. Takie bezpodstawne oszczerstwa są trochę nie na miejscu bo każdy gracz może sobie w każdej chwili usunąć konto. A do reszty waszych komentarzy się już nie odniosę.  :)

Opublikowano

W tym momencie z dobrze zapowiadającego się serwera zrobiła się klapa bez graczy teraz najlepsze co możecie zrobić to usunąć serwer im szybciej tym lepiej...

Opublikowano

W tym momencie z dobrze zapowiadającego się serwera zrobiła się klapa bez graczy teraz najlepsze co możecie zrobić to usunąć serwer im szybciej tym lepiej...

Dzięki za opinię.  :)

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi . Serwer niestety już się nie wybije o co do MOICH opinii. Napisałem to co zobaczyłem . A po co kolega z top 1 miał usunąć sobie sam konto ?? skoro spędzał przy tym całe dnie zarywał nocki . I co ? po prostu usunął sobie konto bez celu tak dla zabawy. Pomyśl czy dla ciebie jest to logiczne ?? z całym szacunkiem DarHor . Ale to co napisaliśmy miało podstawy . I nie rozumiem czemu oskarżasz gracza który jest poszkodowany ?? Może trzeba nauczyć się przyznawać do błędów ?? z którą częścią naszych opinii się nie zgadzasz i udowodnij nam że się mylimy .

Opublikowano

Skoro tak dobrze wiecie że to Administracja usunęła konto gracza top1 to może też wyjaśnijcie administracji po co to zrobiła. Bo jak dla mnie to nie ma to najmniejszego sensu. Takie bezpodstawne oszczerstwa są trochę nie na miejscu bo każdy gracz może sobie w każdej chwili usunąć konto. A do reszty waszych komentarzy się już nie odniosę.  :)

po co malbym usunac wlasne konto?? bylem top1 2 wioski ( w jednej 4k topow i 1,6k lekkiej 300taranow, znalazlem tez topor thogarda) wiec prawdopodobnie moglem przejac kazda wioske. wiec sorry, ale nie mialem powodow do usuniecia swojego konta! 

pozdrawiam graczy z serwera :)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi . Serwer niestety już się nie wybije o co do MOICH opinii. Napisałem to co zobaczyłem . A po co kolega z top 1 miał usunąć sobie sam konto ?? skoro spędzał przy tym całe dnie zarywał nocki . I co ? po prostu usunął sobie konto bez celu tak dla zabawy. Pomyśl czy dla ciebie jest to logiczne ?? z całym szacunkiem DarHor . Ale to co napisaliśmy miało podstawy . I nie rozumiem czemu oskarżasz gracza który jest poszkodowany ?? Może trzeba nauczyć się przyznawać do błędów ?? z którą częścią naszych opinii się nie zgadzasz i udowodnij nam że się mylimy .

Nikogo nie oskarżam. Napisałem tylko że przecież każdy ma możliwość usunięcia sobie konta. To nie są oskarżenia. To raz, dwa czemu administracja miałaby usuwać konto gracza top 1? Żeby chociaż ktoś z adminów grał i był atakowany przez tego top1 to oskarżenia miałby jakieś podstawy. Ale żaden z adminów nie grał więc nie tak na prawdę po co? Twierdzisz że oskarżenia nie są bezpodstawne, mógłbyś napisać gdzie są ich "podstawy". Prośba jest szczera i jeśli mógłbyś mi je przybliżyć to bardzo o to proszę bo chyba się ich nigdzie nie doczytałem. I ostatnie... 

z którą częścią naszych opinii się nie zgadzasz i udowodnij nam że się mylimy .

Gdzie napisałem że się nie zgadzam? Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię a ja mam prawo po prostu się do nich nie odnosić. Czyż nie?

Opublikowano

Bezsensowne tłumaczenia nic nie dadzą serwer umarł nikt nie gra i grać nie będzie bo po co żeby po kilku dniach mozolnej pracy konto zniknęło ?

Opublikowano

Bezsensowne tłumaczenia nic nie dadzą serwer umarł nikt nie gra i grać nie będzie bo po co żeby po kilku dniach mozolnej pracy konto zniknęło ?

I właśnie takich ludzi nie rozumiem. Tak to źle że administracja nie odpowiada. A jeśli już odpowiedziała to są właśnie tego typu komentarze. Sory ale już nie określę tego, po prostu zachowam się kulturalnie i nie skomentuje tego.  :) Uparliście się że to administracja usunęła konto. Myślcie sobie co chcecie, ja wiem że żaden z adminów go nie usunął. Ale to już wasza sprawa komu uwierzycie. 

Napisałbym jeszcze żeby spojrzeć na sygnę pana macierewicz Planuje otworzyć własny serwer więc może chce po prostu pozbyć się konkurencji? Jak jest na prawdę nie wiem, nikt z administracji nie usunął konta bo nie miałby po co a to na 99% nie jest wina jakiegoś błędu w silniki, nie ma możliwości aby konto samo zostało usunięte. I teraz na pewno polecą hejty  że szukamy tylko wymówki i to że otwiera swój serwer nie ma nic wspólnego. Tego nie wiem więc proszę o nie odnoszenie się do tego w dalszych komentarzach bo nie będę odpowiadał na ten temat. Napisałem wszystko co myślę na ten temat i jak dla mnie nie ma sensu go ciągnąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...