Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziekuje;d moglbyś poprawić tego kleksa aby wyświetlało gdy ktos napisze na forum ?

Zabiorę się z tym pod wieczór, obecnie nie mam dostępu do serwera, o postępach poinformuje tutaj, na mpc.

Jeśli można spytać to w czym dokładnie był problem?

Kod Lekkiej był doszczętnie zdeformowany, dziwię się ,że w ogóle wyświetlany był w Kuźni. Został on naprawiony, i przypisany na Stajnie 3 poziom.

Opublikowano

i dobrze by było gdybyś zrobił ten przycisk ok jak sie wysyła ataki aby był dostepny tez na chrome 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

i dobrze by było gdybyś zrobił ten przycisk ok jak sie wysyła ataki aby był dostepny tez na chrome 

Okej, naprawię to przywrócę podstawowy button. 

Opublikowano

Poprawki :

-Button ataku działa już na chrome.

-Ranking został naprawiony

Opublikowano

a forum?

i nie dziala na chrome sprawdzalam teraz

Button został przywrócony do normalnej postaci, może ciasteczka odśwież, forum jest w budowie.

Opublikowano

Zauważyłem że na serwerze nie ma milisekund. Czy to znaczy że nie można tutaj wbić klina w synchro 1s?

Milisekundy są. :)

Opublikowano

To dlaczego nie są wyświetlane? Jaki jest minimalny odstęp ms między komendami?

A w czym jest problem, jak tak wypytujesz ? Jakiś błąd znalazłeś?

Opublikowano

Co za człowiek... nie potrzebne ci milisekundy.

Wbijesz synchro w 1 sekunde , a nawet idzie to zaklinować gdy ich nie widzisz tylko trzeba z cofki przy tak wolnej prędkości. i z wyczuciem :)

Na privatewars też brak ms i wychodzą pięknie kliny :)

Poćwicz sobie trochę.

Opublikowano

Wiem że nie potrzebne, ale nie lubię trwać w niepewności :D Dobra nie ważne.

Zauważyłem że jednostki mają zmienione statystyki. Możliwe by było przywrócenie ich do standardowych? Nie mówię by robić to teraz bo ktoś mógłby dopasować wojsko do bieżących ustawień, ale np. wprowadzić tą zmianę na nowym świecie.

Opublikowano

Wiem że nie potrzebne, ale nie lubię trwać w niepewności :D Dobra nie ważne.

Zauważyłem że jednostki mają zmienione statystyki. Możliwe by było przywrócenie ich do standardowych? Nie mówię by robić to teraz bo ktoś mógłby dopasować wojsko do bieżących ustawień, ale np. wprowadzić tą zmianę na nowym świecie.

Dzięki za info! :D Sprawdzimy to. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...