Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A i takie pytanie; jest pasek skrótów? Nie wiem, bo szczerze mówiąc nie grałem, ponieważ czekam na nowe servy na tym privie :)

Jest

Opublikowano

@Lionheart233 nie mów mi że Ty także jesteś kolejnym idiotą który myśli że nabijam się z tej baby bo mi coś zrobiła omg... rozbrajacie mnie :), a tak btw chwalisz się że jesteś taki niby pro nie popierając tego dowodami, a wyzwanie mnie na private wars to bezsens bo serwer z prędkością (nie wiem tam chyba 3k) jest bez sensu... opanowałeś jedna metode spamowania wojskiem i kozaczysz, zresztą większość tych zwolenników tej pustej zakompleksionej babki nie wie co to jest synchro,kontra itp. ba nie wiedzących jak rekrutować wojsko itd. Także sorki ale te wasze przechwałki gówno mi robią :) chociaż poprawiają mi troche humor :)

Idiotą co najwyżej jesteś ty zwracając się tak do legendy :)

Wygrałem 47 świat niemal mistrzostwa , lecz były inne ważniejsze w realu rzeczy... speciala prawie , ale odpuściłem pod koniec.

I grałem 8 lat od świata 4 aż do 86 przez 8 lat.

Wiem co to kontry , kontry na kontry , kliny wszystkie rodzaje , ucieczki w 10ms.Pojęcie mam większe od ciebie.

Tak jestem pr0. i nie chwalę się niczym , ale nie masz żadnych szans na większych prędkościach , bo jesteś za wolny... a na wolne brak mi czasu , ale tam również jesteś zerem.

Zakompleksiony co najwyżej jesteś ty skoro tak ciągle po niej jeździsz i wyzywasz każdego.

Skończ grać , bo to ci nie służy i zajmij się swoim nędznym życiem.

Pozdrawiam nerdzie.

Akurat w tym wypadku popieram zdanie mistera. Walka na światach z ogromnymi prędkościami nie ma sensu bo wygrywa ten kto ma szybsze łącze, komputer i więcej skryptów  :D Nie zapominajmy że plemiona to gra strategiczna, nie zręcznościowa  :D

Właśnie zręcznościowa i do tego logicznego myślenia trzeba.

Prędkość 5 tysięcy i nie używam skryptów tylko mam wyrobioną rękę oraz umiem szybko myśleć w przeciwieństwie do niektórych , a różnica pomiędzy komputerem za 600zł , a 5000zł jest różnica kilku ms w obliczeniach.

Wszystko na piechotę robię na privki nie ma skryptów.

A co do łącza... 10mb wystarcza w zupełności , a więcej nie znaczy lepiej liczy się jakość , a nie LTE , który chodzi jak by chciał , a nie mógł.

Opublikowano

To mówicie że restart 27 ? to ja sobie zobaczę (oczywiście jak będzie szybkość z 10 - 20 a nie 5k...) ;)

Opublikowano

Każdy by miał wyrobioną rękę siedząc 24/h na dobę w domu (domyslasz sie chyba dlaczego :)) . Legendą będziesz jak ktoś kto gra długo by o tobie słyszał a ja nie słyszałem więc sorki ale dalej będę cię traktował jak dziecko spamiące i kozaczące na privach 5k+ bo inaczej nie idzie :)

Opublikowano

Prędkość 5 tysięcy i nie używam skryptów tylko mam wyrobioną rękę oraz umiem szybko myśleć w przeciwieństwie do niektórych , a różnica pomiędzy komputerem za 600zł , a 5000zł jest różnica kilku ms w obliczeniach.

Tylko że na słabszych kompach często zdarzają się drobne przycięcia przez co trudniej o dobrą kontrę, czy klinowanie.

Każdy by miał wyrobioną rękę siedząc 24/h na dobę w domu (domyslasz sie chyba dlaczego :)) . Legendą będziesz jak ktoś kto gra długo by o tobie słyszał a ja nie słyszałem więc sorki ale dalej będę cię traktował jak dziecko spamiące i kozaczące na privach 5k+ bo inaczej nie idzie :)

To samo pomyślałem czytając o tej ręce :D

Opublikowano

Akurat mylisz się mam pracę , dziewczynę , siłownia , treningi sztuk walk... Więc w tym wypadku rączka tobie służy do tego celu :)

Nie znasz to nie mów o tym kto co robi z rękoma.

Słyszało o mnie wielu ludzi i to już na zagranicznych typu infernal-wars czy tribul.ro gdzie ty nie masz żadnych szans na wygraną przy tych gościach co siedzą 24/7 , wiem bo grałem i wygrywałem!

Gdyby nikt nie słyszał nie było by kopii plemienia -SPQR- czy też mojego nicku na privach.

Lub na serwerach gdzie 1 gruby podbija wioskę też z dużymi prędkościami czasem 1 vs 10 , więc liczy się rozum , a nie siano jakie ty masz w głowie.

Nie spamię w odróżnieniu do ciebie , ale cóż ustąpię głupszemu... gram na 5k albo raczej grałem , bo brak czasu mi na wolne na których karierę zakończyłem dawno temu.

@Up 

Tylko o jednym... brak słów.

Zdarzają się , ale trzeba umieć korzystać z komputera by wycisnąć nawet ze słabej maszyny wszystko co ma pod maską!

I uparcie dążyć do celu jaki sobie wyznaczysz... pokonaj sam 20 osób jak ja przy prędkości 800 gdzie off robi się pół godziny i trzeba nie dość , że myśleć , podbijać , bronić się to jeszcze atakować tak by nie ponosić ogromnych strat to jest sztuka przy dużych prędkościach.

Jak się nauczycie grać oraz tego , że nie liczą się pkt , ani super sprzęt za miliony tylko wasza głowa to dojdziecie do tego samego i wyrobicie sobie rękę i być może markę oraz opanowanie , bo to też się liczy jak chęci i upartość , ale też trzeba wiedzieć , że to tylko i wyłącznie gra , która nic nie daje.

Raz się traci , a raz zdobywa.

Opublikowano

No o lionheart'cie to akurat słyszałem i to nie raz, chociaż osobiście nie miałem z nim nigdy do czynienia :) mimo to cenię tego gracza i go szanuję.

P.S. Lion, na polskich jest dopiero 84 świat, nie 86 :D

Opublikowano

No o lionheart'cie to akurat słyszałem i to nie raz, chociaż osobiście nie miałem z nim nigdy do czynienia :) mimo to cenię tego gracza i go szanuję.

P.S. Lion, na polskich jest dopiero 84 świat, nie 86 :D

No tak to jest jak się jest zmęczonym to łatwo o pomyłkę.

Na 83 pykałem akurat na fronciku , ale cóż plemie zero zgrania i się nie słuchało to padali jak muchy w dodatku sami nie doświadczeni w bojach.

Na 84 copika grałem do 5.000 pkt , ale zrezygnowałem.

Opublikowano

Lion również grałem na ś83, prowadziłem drobne, lokalne plemię które dzieliło zachodnią granicę z FRONTem :) Trochę dziwne że topowe plemię zostało rozniesione przez ich największego sojusznika, który nie wchodził nawet do top10 :D

Opublikowano

Mam nadzieje że admini zrobią jakąś większą reklamę ;) bo inaczej słabo to widzę ...

Opublikowano

Mam nadzieje że admini zrobią jakąś większą reklamę ;) bo inaczej słabo to widzę ...

Reklama będzie. ;)

Opublikowano

Kurde, a nie dałoby rady zrobić tego startu nieco wcześniej chociażby w południe? :/ Trochę kiepsko robić starty na noc bo nie każdy chce zarywać nockę by surki się nie marnowały, poza tym mam jutro potańcówkę w remizie :/

Opublikowano

Kurde, a nie dałoby rady zrobić tego startu nieco wcześniej chociażby w południe? :/ Trochę kiepsko robić starty na noc bo nie każdy chce zarywać nockę by surki się nie marnowały, poza tym mam jutro potańcówkę w remizie :/

dla niektorych to dobry czas bo jest lato w dzien  plaza itd : P 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

To jak chcecie mogę zrobić za tydzień w sobotę.

wolę jutro wszystkim moim juz mowilam ze jutro. chyba ze wy tak zmieniacie zdanie zawsze;o 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...