Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym że nie przegrałem... wbiłem coś porobiłem i koniec bo zbugowany serwer,zerowy kontakt z adminem, zero pomocy w naprawieniu buga, powiedziałem także tylko że chwalenie sie piękną walką na privie to jak hmm... uważanie Legii za dobrą drużynę piłkarską (tak jakoś pasowało :)

Przepraszam bardzo, jak to zerowy kontakt z Adminem?  o.O Jeśli ani ze mną ani z xel3 nie mogłeś się skontaktować co chyba wgl nie próbowałeś. Zawsze odpisujemy na wiadomości od graczy. Nie wiem gdzie i do kogo pisałeś ale pewnie do Xel3 bo ja nic nie mam. Jeśli już naprawdę zdarzyło się że nie odpisał w grze to pisz PW tutaj. 

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To napiszę nawet tu mam zbugowany piedestał nie moge zrekrutować rycerza ciągle pokazuje że jest w trakcie trenowania, xel mi napisał żebym zburzył i postawił ponownie (pomijając fakt że dopiero założyłem konto i ratusz był na 5 (potrzeba 15), ale ok to juz pomine zburzyłem piedestał i dalej to samo po napisaniu tego zero odpowiedzi...

Opublikowano

To napiszę nawet tu mam zbugowany piedestał nie moge zrekrutować rycerza ciągle pokazuje że jest w trakcie trenowania, xel mi napisał żebym zburzył i postawił ponownie (pomijając fakt że dopiero założyłem konto i ratusz był na 5 (potrzeba 15), ale ok to juz pomine zburzyłem piedestał i dalej to samo po napisaniu tego zero odpowiedzi...

No i wielkie dzięki za info. Skoro napisałeś do Xel3 co jest nie tak to przy następnej aktualizacji będzie to na pewno poprawione. Jeśli ktoś jeszcze miał ten bug to proszę o info. 

Opublikowano

Problem w tym że nie przegrałem... wbiłem coś porobiłem i koniec bo zbugowany serwer,zerowy kontakt z adminem, zero pomocy w naprawieniu buga, powiedziałem także tylko że chwalenie sie piękną walką na privie to jak hmm... uważanie Legii za dobrą drużynę piłkarską (tak jakoś pasowało :)

Napewno nie zerowy kontakt, odpowiadam na każdą wiadomość, i w miarę możliwości pomagam. Nie jestem adminem, który ma w du*ie graczy.

Opublikowano

Druga sprawa to brak animacji kuźni podczas padania drobiazg ale denerwujący.

Ty to masz problemy :D Rzeczywiście szkoda marnować czasu na taki zabugowany serwer :D

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem "drobiazg",a co do braku rycerza to jest to duży problem szczególnie na privach bo jednostki bez niego wolniej się poruszają.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem "drobiazg",a co do braku rycerza to jest to duży problem szczególnie na privach bo jednostki bez niego wolniej się poruszają.

Z tym rycerzem to jesteś pierwsza osoba która ma z tym problem. Zostanie to sprawdzone. A kuźnia... Nie przeszkadza to wgl w grze i nie mam pojęcia czemu to jest dla Cb denerwujące. o.O

Opublikowano

a właściwie to ja jestem drugą . Wysłałem wojsko na wsparcie i padło razem z ryckiem i teraz jak chce zrobić następnego pisze mi że mogę posiadać tylko jednego 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

a właściwie to ja jestem drugą . Wysłałem wojsko na wsparcie i padło razem z ryckiem i teraz jak chce zrobić następnego pisze mi że mogę posiadać tylko jednego 

Lol. A mi padł i normalnie zrobiłem 2.  :D  Dobra, Poprawimy to.  :)

Opublikowano

Lol. A mi padł i normalnie zrobiłem 2.  :D  Dobra, Poprawimy to.  :)

I jak tam progress jest ?? bo w sumie to przydał by mi się mój rycek 

I wgl macie zamiar zrobić reset na s1?? albo jakoś rozkręcić grę bo nic się tam nie dzieje 

Opublikowano

Skoro reklama serwera leży to fajnie by było gdyby na kolejnych światach limit członków plemienia był ok. 2-3 (jak na szybkich). Myślę że wprowadziłoby to trochę akcji w rozgrywce :)

Opublikowano

Skoro reklama serwera leży to fajnie by było gdyby na kolejnych światach limit członków plemienia był ok. 2-3 (jak na szybkich). Myślę że wprowadziłoby to trochę akcji w rozgrywce :)

zminilabym na 10 :D 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Prędkość za wolna jak na priv ze 100 była by odpowiednia (może więcej) na 10 ciężko znaleźć ludzi nawet jak nowy serwer przyciąga, tak mi się wydaje bo proponowałem w plemieniu na swoim globalnym świecie i nie chcieli bo za wolno i trochę wieje nudą (oczywiście z taką prędkością na privie)

Opublikowano

ja jestem za taką prędkością :) tylko limit plemienia ustalić 3-4 i starczy . jak ktos chce inny speed to mało powstało serwerów?? ten jest charakterystyczny pod wzgledem prędkości . Myślę że z upływem czasu będzie więcej graczy i światów. co do reklamy oferta jest nadal aktualna wystarczy napisać.

EDIT: w sumie prędkość 100 nie była by zła . Ale decyzja i tak należy do administracji. A i jak by miała być zmiana prędkości to dopiero po resecie oczywiście (jeśli takowy kiedyś będzie) inaczej to by nie miało sensu 

Opublikowano

Co to jest ta prędkość 10

A czy każdy priv musi mieć prędkość 5k?  :huh:  Co to za sens gry?

Opublikowano

Na świecie z prędkością 50 tego samego dnia co ruszyłby serwer stałyby pałace, a wojska szły by do barbarek po kilka-naście sekund, więc byłby to już świat dla tych, którzy mają dużo wolnego czasu.

Opublikowano

Na świecie z prędkością 50 tego samego dnia co ruszyłby serwer stałyby pałace, a wojska szły by do barbarek po kilka-naście sekund, więc byłby to już świat dla tych, którzy mają dużo wolnego czasu.

Wojska zawsze można zwolnić.  :)

Opublikowano

Mimo wszystko jakoś mi się to nie widzi. Albo coś 5-15/20 albo speedy 400+ bo omiędzy to trochę lipa :/

Będą serwery speed max 300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...