Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z dnia na dzień rośnie a kiedy swiat z wiekszą prędkościom

Z tym się zgodzę, graczy jest coraz więcej. A jeśli będziecie zapraszać znajomych będzie jeszcze więcej.

Co do serwera z szybszą prędkością to jeszcze nie wiadomo. 

Opublikowano

no chce wiekszą predkosc:d a czy by mozna zrobic na 1 sw aby nie liczyla sie ilość pałacy tylko ilosc wybitych monet?

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

no chce wiekszą predkosc:d a czy by mozna zrobic na 1 sw aby nie liczyla sie ilość pałacy tylko ilosc wybitych monet?

Na razie niestety jest tak. W późniejszym czasie będzie liczyła się też ilość wybitych monet. Planowane są różne style gry.

Jeden gracz napisał aby przedłużyć ochronę początkową o 12h z powodu braku dostępu do serwera. Ktoś jeszcze jest tego zdania? Według mnie ochrona początkowa i tak jest za długa. 

Opublikowano

@haha:D

Z całym szacunkiem ale czy Ty się dobrze czujesz pomijając fakt że wymuszasz zmiany na serwerze (to admin decyduje co będzie i co zmienić nie Ty). druga sprawa to coś dziwnego co ma miejsce na s1 otóż po co robić plemie i zapraszać wszystkich... jeszcze pod nazwą "Pionki Ciotki Justynk" ktoś tu chyba ma kompleksy i to spore.

Opublikowano

Na razie niestety jest tak. W późniejszym czasie będzie liczyła się też ilość wybitych monet. Planowane są różne style gry.

Jeden gracz napisał aby przedłużyć ochronę początkową o 12h z powodu braku dostępu do serwera. Ktoś jeszcze jest tego zdania? Według mnie ochrona początkowa i tak jest za długa. 

ochrona jest zbyt długa masz racje

@haha:D

Z całym szacunkiem ale czy Ty się dobrze czujesz pomijając fakt że wymuszasz zmiany na serwerze (to admin decyduje co będzie i co zmienić nie Ty). druga sprawa to coś dziwnego co ma miejsce na s1 otóż po co robić plemie i zapraszać wszystkich... jeszcze pod nazwą "Pionki Ciotki Justynk" ktoś tu chyba ma kompleksy i to spore.

apropo ja tylko pytałam było pytanie czy można.  a do plemienia zapraszam tak duzo nas ale gramy wspolnie. a wgl Co ty masz do tego jakie ja mam plemię?

Opublikowano

Czyli na ś1 nie ma monet? W takim razie są paczki czy co?

na 1 sw liczy się ilość pałacy kazda wieś ma maksymalnie 3 poziomy czyli 3 slachty . 

Opublikowano

Trochę bez sensu na dobre synchro potrzeba 4 najlepiej z jednej wioski

PS: błąd grze mało istotny ale nie wyświetla animacji kuźni podczas badania.

Opublikowano

K0ND1CK;d

jeśli to czytasz to dobrze dziękuję Ci za walkę :) miałam moment przez dłuższą chwilę że stracę wioskę :O  stało się odwrotnie:) 

Dziękuję za walkę :)

i widzicie juz zaczyna sie podbijanie:) 

Opublikowano

K0ND1CK;d

jeśli to czytasz to dobrze dziękuję Ci za walkę :) miałam moment przez dłuższą chwilę że stracę wioskę :O  stało się odwrotnie:) 

Dziękuję za walkę :)

i widzicie juz zaczyna sie podbijanie:) 

Heh :D Walka była epicka. Coś mi się zdaję że gdyby mój ostatni off (po nawrotce) wchodzący przed 2 grubymi nie miał szczęścia -24% to pewnie mi by się udało, bo ostatni gruby się przebił :D

Mogłem najpierw wysłać grubasa z ryckiem, odczekać parę min. wysłać 2 grubych z drobną obstawą, a potem dograć do tego znów grubego z rycerzem, ale nie pomyślałem :D

Soome wysłał Ci całe swoje wojsko pod koniec? Bo chyba skończył grę.

Opublikowano

Heh :D Walka była epicka. Coś mi się zdaję że gdyby mój ostatni off (po nawrotce) wchodzący przed 2 grubymi nie miał szczęścia -24% to pewnie mi by się udało, bo ostatni gruby się przebił :D

Mogłem najpierw wysłać grubasa z ryckiem, odczekać parę min. wysłać 2 grubych z drobną obstawą, a potem dograć do tego znów grubego z rycerzem, ale nie pomyślałem :D

Soome wysłał Ci całe swoje wojsko pod koniec? Bo chyba skończył grę.

ja też zepsułam w jednym momencie :) wsparcie dostalam od niego i 2 znajomych nawet kolegi z twojego plemienia malo ale zawsze:) ale uratowalo mnie to ze pomyslalam ze można offa zostawić połowę a drugą wysłać na cb z slachtą;d haha

some gra  skonczylby gdybym ja skonczyła;d

a tu raport dla ciebie:

http://scr.hu/2cwf/w6d8h

tylko nie komentuj;d

nepo, w 19 Lip 2014 - 09:43, powiedział:Justynka wyloguj się do życia a nie 24/7 przymulasz przed ekranem=D

A ty nepo za co straciłeś wioskę? :D

Kolega stracił za obrazę justyny :) i za to ze byl i nie pomagal . wielu odczytało i kazdy miał to w dupie. Dzięki temu bedzię mała selekcja;d 

Opublikowano

Ehh to szczęście :D

Może pogram na kolejnym świecie, jak będzie więcej osób grało, bo tutaj praktycznie topka była obstawiona przez 3 graczy, reszta daleko z tyłu :D

Opublikowano

Ehh to szczęście :D

Może pogram na kolejnym świecie, jak będzie więcej osób grało, bo tutaj praktycznie topka była obstawiona przez 3 graczy, reszta daleko z tyłu :D

masz rację przydałby się swiat z predkością hmm 400 lub 800 (ta była by najbardziej ok ) . albo 3k lub 5 k jak na private;D

Opublikowano

Ja widzę to tak że jeden świat mógłby być z większymi prędkościami, ale żeby rundy na nim trwały w miarę krótko (coś jak szybkie na pl'u). Np. świat prędkość 1k czas trwania 5h, a po czasie jest on resetowany i zaczyna się nowa runda. To mogłoby przyciągnąć wiele nowych osób.

Opublikowano

Ja widzę to tak że jeden świat mógłby być z większymi prędkościami, ale żeby rundy na nim trwały w miarę krótko (coś jak szybkie na pl'u). Np. świat prędkość 1k czas trwania 5h, a po czasie jest on resetowany i zaczyna się nowa runda. To mogłoby przyciągnąć wiele nowych osób.

to by mnie wtedy taka gra nie interesowala :) proponuje wprowadzic odkrycia i kto je utrzyma przez np tydzien wygrywa;D

taki serwer juz byl i gralo na nim na kazdej rundzie 1 osoba...

Opublikowano

Zagrajcie może na normalnych plemionach i tam pokażcie klase :) na privie gra to nie gra (dla rekreacji jak najbardziej) ale nie dla osiągnięć i chwalenia się na forum bo to bez sensu :) , priv to siedzenie 24/h kto ma bardziej zjebane życie wygrywa :)

Opublikowano

Wmawiaj to sobie dalej dziubasku :> Zawsze najlepiej powiedzieć że się przegrało bo nie ma się czasu na pierdoły i że przeciwnik to noł lajf :D

Opublikowano

Problem w tym że nie przegrałem... wbiłem coś porobiłem i koniec bo zbugowany serwer,zerowy kontakt z adminem, zero pomocy w naprawieniu buga, powiedziałem także tylko że chwalenie sie piękną walką na privie to jak hmm... uważanie Legii za dobrą drużynę piłkarską (tak jakoś pasowało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...