Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zagram jak będzie taki świat  z prędkością 100-300.

Taki z 10 może i ma swoje uroki, ale pasował by gdyby więcej ludzi zagrało, zwykły gracz wejdzie zobaczy, że pare ludzi gra i rozwój mu zajmie kilka dni to sobie odpuszcza, bo zapewne i tak zaraz po ochronie był by atakowany.

Opublikowano

ja gram po za Zakompleksiona justyną wiem że musiałeś :) ale ona nie jest jedną osobą na serwie :D

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

ale gra mało ludzi w porównaniu do innych privów bo priv musi być w miare szybki, ten serwer jest naprawdę dobry (najlepszy jaki widziałem do tej pory) ale prędkość nie przyciąga graczy.

Opublikowano

Ja zagram jak będzie taki świat  z prędkością 100-300.

Taki z 10 może i ma swoje uroki, ale pasował by gdyby więcej ludzi zagrało, zwykły gracz wejdzie zobaczy, że pare ludzi gra i rozwój mu zajmie kilka dni to sobie odpuszcza, bo zapewne i tak zaraz po ochronie był by atakowany.

Dlatego zwykły gracz jak wejdzie na serwer ma 5 dni ochrony to dość sporo czasu by zdobyć +3k punktów.

ale gra mało ludzi w porównaniu do innych privów bo priv musi być w miare szybki, ten serwer jest naprawdę dobry (najlepszy jaki widziałem do tej pory) ale prędkość nie przyciąga graczy.

Zrobiliśmy serwer dla graczy, dziękujemy że tak nas oceniasz :), lecz jest jedno ale, nie potrzebujemy serwera z 5k szybkością to nie ma sensu, przez nocke każdy może być TOP, dlatego maksymalna prędkość będzie do 500.

Opublikowano

Mniejsza o prędkości, lepiej ustalmy konkrety :D Czy świat 1 zostanie w najbliższym czasie zakończony i kiedy rusza ś2 :)

Prawdopodobnie zostanie zamknięty za jakiś czas, plemię :) wygrało świat, ruszy świat 2 z prędkością 200.

Opublikowano

Prawdopodobnie zostanie zamknięty za jakiś czas, plemię :) wygrało świat, ruszy świat 2 z prędkością 200.

może przy okazji dodacie świat 3 WarZone ? z prędkością 100.000 :D

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Nie ukrywam że dana prędkość nie za bardzo mi odpowiada, ale pewnie pogram :)

Opublikowano
http://scr.hu/2cwf/6iwys

admini dałoby to radę naprawić ? nie wiem co żeście mi zrobili haha 

http://scr.hu/2cwf/6iwys

admini dałoby to radę naprawić ? nie wiem co żeście mi zrobili haha 

http://scr.hu/2cwf/hsu5q

To za karę. :D Było farmic admina? :D Dzięki za info. Sprawdzimy to. :)

ehh zalosne ;( buduje tylko nawet juz nie farmie i coraz wiecej wsi tak mam :( 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

haha :D nwm o co ci chodzi admini przecież powiedzieli że to naprawią :P mam nadzieję że nie skończy się resetem bo nie będą potrafili.. BTW za nim zrobicie reseta chociaż mi rycka oddajcie 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Nie wyczułaś że to sarkazm... boże inteligenci

Dziękuję Ci! Dzięki Tobie odzyskalem nadzieje w ludzi. :D Niebawem zostanie wprowadzona aktualizacja poprawiające cześć błędów. ;)

Opublikowano

Który masz poziom spichlerza?

już jest okey dziękuję;D

Wyczytałem że zero surowców mają tylko zakompleksieni ludzie którzy grają w plemiona ale czy to prawda :)

widać że kolega był kiedyś zjechany przezemnie :) no cóż trzeba sie pogodzić z porażką:) pozdrawiam . ale dziękuję za negatywny głos :) nie pierwszy i nie ostatni;d

Opublikowano

Nigdy przenigdy jeszcze mnie nie zjechałaś :) i nie ma takiej możliwości :) ktoś kto miasza wojsko w każdej wiosce i na 9k punktów (jedna wioska) ma tyle tego że ja mając 900 pkt moge zjechać nie może mnie zjechac :)

Opublikowano

Nigdy przenigdy jeszcze mnie nie zjechałaś :) i nie ma takiej możliwości :) ktoś kto miasza wojsko w każdej wiosce i na 9k punktów (jedna wioska) ma tyle tego że ja mając 900 pkt moge zjechać nie może mnie zjechac :)

a to ten kolega:) już Ci tłumaczę :) na serwerze jak dla mnie zero konkurencji dlatego wojska juz nie robie juz nie farmie daje sie kolegom rozwijać;) i co nie mogę cie zjechac? zaraz bez wsi bedziesz;D

Opublikowano

porównywać 900 pktów do 4 wiosek :) beznadzieja :) jakby mi się chciało tam coś większego robić już byś nie miała wiosek :) ale jak pisalem nudy więc wchodze tylko sprawdzać jak widać dwie wiochy wyczyszczone twoje ciekawe czy będzie trzecia :), dla grających z pałacem justynka ma wiosko tylko w głownej reszta pusta :)

Opublikowano

porównywać 900 pktów do 4 wiosek :) beznadzieja :) jakby mi się chciało tam coś większego robić już byś nie miała wiosek :) ale jak pisalem nudy więc wchodze tylko sprawdzać jak widać dwie wiochy wyczyszczone twoje ciekawe czy będzie trzecia :), dla grających z pałacem justynka ma wiosko tylko w głownej reszta pusta :)

haha  rozpierdalasz mnie ^^ myslisz ze ktos cie posłucha ? jak gracze co mają pałac to są u mnie?:D a ci co dochodzą do pałacu a nie są u mnie zostaną przejęci;)

a 3 wioskę nie bedzie czysta ahh wycofam sobie wojsko pozdro ;d 

Opublikowano

Potwierdziło się tylko moje zdanie co do Twojej osoby, przykro mi to mówić ale jesteś albo grubą zakompleksioną "laską" (musiałem dać cudzysłów) albo głupia blondynką (dwie opcje poł na pół) która chce pokazać jaka to nie jest dobra a tak naprawdę gdyby pałac był na start juz byś nie miała dwóch wiosek :), robisz plemie o nazwie "pionki ciotki justynki" co jest ewidentnym dowodem że szukasz coś z rodzaju akceptacji i tego żeby każdy który będzie miał z tobą doczynienia polubił cię. Takie jest moje zdanie najprawdopodobniej słuszne :) dziękuje dobranoc :)

Opublikowano

Potwierdziło się tylko moje zdanie co do Twojej osoby, przykro mi to mówić ale jesteś albo grubą zakompleksioną "laską" (musiałem dać cudzysłów) albo głupia blondynką (dwie opcje poł na pół) która chce pokazać jaka to nie jest dobra a tak naprawdę gdyby pałac był na start juz byś nie miała dwóch wiosek :), robisz plemie o nazwie "pionki ciotki justynki" co jest ewidentnym dowodem że szukasz coś z rodzaju akceptacji i tego żeby każdy który będzie miał z tobą doczynienia polubił cię. Takie jest moje zdanie najprawdopodobniej słuszne :) dziękuje dobranoc :)

nie komentuje tego :) mówisz tylko to dlatego że stracisz zaraz wioskę ;) ja mam szacunek do wroga wie coś  o tym -BANED- . ale Ty poprostu szacunku nie masz:) . poprostu nie umiesz sie pogodzic z tym ze stracisz wieś. sam te wojnę zacząłeś :) pozdrawiam. nie bede nabijała się z cb bo ja mam szaczunek do każdego gracza i tolerancje czego Ci brakuje :) ja grać nie umiem jasno mówię :)

p.s dzięki za off;d bo tam wraca haha ;d pozdrawiam 

http://scr.hu/2cwf/fn3rz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...