Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest czym sie przejmować... stratą wioski na privie z 900 punktami omg głupszej wymówki nie słyszałem :). Mówię tylko że po twoim zachowaniu widać że masz kompleks niższości szukasz akceptacji,tego żeby ktoś z tobą gadał lubił cie itp.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest czym sie przejmować... stratą wioski na privie z 900 punktami omg głupszej wymówki nie słyszałem :). Mówię tylko że po twoim zachowaniu widać że masz kompleks niższości szukasz akceptacji,tego żeby ktoś z tobą gadał lubił cie itp.

tak tak  lol :D mam wyjebane co o mnie sądzisz;D wielu graczy mówi o mnie źle :) no cóź taka gra :) no ale wykazałeś właśnie ze masz brak szaczunku do drugiego człowieka :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Mowisz o szacunku czyli uraziło ci potwierdziło się to co mówilem (no wiesz o kompleksach :D), zmień swoje zachowanie na mniej hmm... nie wiem jak to nazwać "blondynkowate" ?

Opublikowano

Mowisz o szacunku czyli uraziło ci potwierdziło się to co mówilem (no wiesz o kompleksach :D), zmień swoje zachowanie na mniej hmm... nie wiem jak to nazwać "blondynkowate" ?

no chyba Ty jesteś blondynem ;) bo taki poziom inteligencji prezentujesz;D 

Opublikowano

Ja uzasadniam swoją wypowiedx odpowiednimi argumentami np. chcąc byc najlepsza na privie (co świadczy o kompleksie) podałaś adres serwera dopiero po tym jak rozwinełas sie na tyle żeby nikt nie był w stanie (w normalnych warunkach) cię dogonić. Ty chwalisz się byle czym ba nie łapiesz sarkazmów (nawet tych oczywistych) przykład ? Proszę bardzo ( nawet admin zapewne się śmiał jak to przeczytał)

Ty: "admini dałoby to radę naprawić ? nie wiem co żeście mi zrobili haha"

Admin: "To za karę. :D Było farmic admina? :D Dzięki za info. Sprawdzimy to. :)"

Ty: "ehh zalosne ;( buduje tylko nawet juz nie farmie i coraz wiecej wsi tak mam :("

Zastanawiam sie tylko co trzeba mieć wgłowie żeby po słowach "Sprawdzimy to" nie załapać że to sarkazm,żart...

Opublikowano

Dobrze spokojnie, piszcie sobie na PW a nie tutaj, nie każdy chce znać szczegóły waszej kłótni.

Pozdrawiam

Opublikowano

519791406046188993191.jpg

A tak na serio to dlaczego mister doczepiłeś się tak justyny? Poza tym że pisze niezwykle irytujące posty? :D

już ci odpowiadam ;) Bo tylko słabszą płeć potrafi atakować słownie i popisywać się w internecie :D 

Opublikowano

Prawde mowiąc nie można mieć pewności czy w ogóle jesteś dzieczyną tak więc skąd mam wiedzieć że jesteś "słabszą płcią", popisywal bym sie gdybym robił to co ty, ja tylko hejtuje cię podpierając się argumentami nie do obalenia :):ninja:

Opublikowano

Prawde mowiąc nie można mieć pewności czy w ogóle jesteś dzieczyną tak więc skąd mam wiedzieć że jesteś "słabszą płcią", popisywal bym sie gdybym robił to co ty, ja tylko hejtuje cię podpierając się argumentami nie do obalenia :):ninja:

masz argumenty na poziomie dwunastolatka jeśli chciałeś to zasugerować  ;) 

Opublikowano

masz argumenty na poziomie dwunastolatka jeśli chciałeś to zasugerować   ;)

Każdy kolejny post waszej kłótni będzie zgłaszany.

Opublikowano

@haha i @MistarOne 

nie widzę sensu waszej rozmowy na forum dotyczącego bezpośrednio serwera a nie graczy grających na nim. hmm może to jest złe określenie. Ten temat powstał aby zareklamować serwer a w 2 kolejności żeby gracze grający mogli udostępniać swoje opinie na temat SERWERA nie innych graczy. No ale jak was słucham to mi się chce płakać a zarazem śmiać. @1361622928-U485574.pngMistarOne weź się trochę ogarnij to co ty wgl wypisujesz nie ma żadnego sensu dorośnij do poziomu ty zacząłeś to wszystko bez uzasadnienia ponoć (Piszesz wszystko z uzasadnieniami to uzasadnij czemu właściwie zacząłeś dziewczynie jechać ??) ale mniejsza o to. Zacznijmy od tego cytuje

Wyczytałem że zero surowców mają tylko zakompleksieni ludzie którzy grają w plemiona ale czy to prawda  :)

Hmm zakompleksionym ludzią trzeba pomagać nie ich gnębić 

Potwierdziło się tylko moje zdanie co do Twojej osoby, przykro mi to mówić ale jesteś albo grubą zakompleksioną "laską" (musiałem dać cudzysłów) albo głupia blondynką (dwie opcje poł na pół) która chce pokazać jaka to nie jest dobra a tak naprawdę gdyby pałac był na start juz byś nie miała dwóch wiosek  :), robisz plemie o nazwie "pionki ciotki justynki" co jest ewidentnym dowodem że szukasz coś z rodzaju akceptacji i tego żeby każdy który będzie miał z tobą doczynienia polubił cię. Takie jest moje zdanie najprawdopodobniej słuszne  :) dziękuje dobranoc  :)

Tutaj kolega obraził blondynki i otyłych ludzi no ale to pikuś kolego ty wyzwałeś więcej osób niż ci się wydaje. w tym postcie uogólniłeś ludzi przezywając jedną osobę przezwałeś więcej ludzi zakompleksionych otyłych czy blondynów i blondynki. 

"Prawde mowiąc nie można mieć pewności czy w ogóle jesteś dzieczyną tak więc skąd mam wiedzieć że jesteś "słabszą płcią", popisywal bym sie gdybym robił to co ty, ja tylko hejtuje cię podpierając się argumentami nie do obalenia  :)  :ninja:"

A teraz pytanie do ciebie. Ile masz lat ?? I kto ci własciwie powiedział że kobieta jest słabszą płcią? w sumie uważam że tak nie jest czemu ?? 1. Kobieta też człowiek 2. to nie kobieta skazała tylu ludzi na śmierć ani nie zabijała na wojnach. te argumenty są wystarczająco mocne aby uznać że kobiety nie są słabszym ogniwem. A wgl jesteś świadom tego że obraziłeś wszystkie kobiety w tym momencie. Możlie że nie dojżałeś do poziomu i nie wiesz że trzeba szanować innych ludzie . I proszę was już nie spamujcie więcej mam nadzieję że kolega mi nie powie że mam kompleksy bo bronie osobę która moim zdaniem jest normalna 

Pozdrawiam 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Prawdopodobnie zostanie zamknięty za jakiś czas, plemię :) wygrało świat, ruszy świat 2 z prędkością 200.

a czy powstanie ? komnata chwały ? czy coś w tym stylu ?

Opublikowano

Jakby co to niezapominajcie napisać w komnacie chwały o jedynej bitwie, która się wydarzyła na tym serwerze :D

Propo ś2 to prosiłbym o w miarę zwolnienie prędkości jednostek by było trochę czasu na zrobienie klina / kontry czy też po prostu przemyślenie sytuacji, żeby nie było jak na szybkich :D Poza tym dałoby to szansę graczom, którzy nie zamierzają farmić 24/7 i równocześnie nie odstawać za bardzo od topki :D

Aha i ogarnijcie te pozmieniane statystyki jednostek i to że gruby z ryckiem idzie 4x szybciej :D Poza tym miłoby było zobaczyć na nowym świecie monety, ograniczenie członków plemienia do 3-4 graczy i może pobawilibyśmy się w kościoły? :) Byłoby o wiele ciekawiej :)

Opublikowano

Po co jak i tak serwer jest skończony? :)

Serwer nie skończony, tylko reset świata będzie, oraz otwarcie świata drugiego z prędkością 200, żeby były na raz 2 światy, by się nie nudzić

Opublikowano

Aha

Serwer nie skończony, tylko reset świata będzie, oraz otwarcie świata drugiego z prędkością 200, żeby były na raz 2 światy, by się nie nudzić

No to pozytywnie jestem zaskoczony :) Oczywiście wbijam na ś1 jeśli tamtejsza prędkość nie zostanie zmieniona :D Tylko liczę na ogarnięcie statów jednostek i prędkości grubego z ryckiem (wspomniałem o tym w poprzednim, niecodłuższym poście :D).

Opublikowano

świat może być taki jaki był i to co kolega wyżej powiedzial może się zmienić ale..  musicie wprowadzić limit członków plemienia na np. 5 max ale i tak to za dużo będzie na tak małą ilość graczy

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Aha

No to pozytywnie jestem zaskoczony :) Oczywiście wbijam na ś1 jeśli tamtejsza prędkość nie zostanie zmieniona :D Tylko liczę na ogarnięcie statów jednostek i prędkości grubego z ryckiem (wspomniałem o tym w poprzednim, niecodłuższym poście :D).

Wszystko zostanie naprawione, oraz będzie limit członków w plemieniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...