Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podzielam zdanie kamilka. Podejrzewam że limit członków jest ustawiony na 10 osób, o ile w ogóle, a to nadal za dużo jak na ilość grających tam graczy.

Chciałbym poinformować że każde wojsko z rycerzem idzie z prędkością rycerza, pewnie tak samo jest ze szlachcicem, tak jak to było na poprzedniej rundzie.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ nie ma świata drugiego, a co do limitu w plemieniu to powinno być max 2 członków wtedy była by ciekawa gra a tak jak już top 20 są w dwóch plemionach, nawet jakby ktoś zaczął polegnie zaraz po chronce bo juz ma trochę czasu w plecy a i walczyć solo z 20 łatwo nie jest.

Opublikowano

hmm teraz już zostało jedno top plemię :> gotowi na reset numer 3 ?? bo zapewne tak to się skończy jeśli nie wprowadzi się zmian w świecie. lub czegokolwiek co urozmaici rozgrywkę 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

hmm teraz już zostało jedno top plemię :> gotowi na reset numer 3 ?? bo zapewne tak to się skończy jeśli nie wprowadzi się zmian w świecie. lub czegokolwiek co urozmaici rozgrywkę 

Kolejne restarty spowodują tylko utratę graczy.

Opublikowano

Zawsze jest jedno top plemię :D Nie mogą być 2 plemiona na jednej pozycji.

Opublikowano

Tylko że na privach gdzie jest 15 graczy nie może być plemion bez max. liczby czonków... bo to jest bez sensu, dobbraliście się w 7 czy tam 10 i po ochronce będziecie zerować każdego więc sorki ale reset nie zmniejszy liczby graczy wręcz przeciwnie, reset ze zmianami oczywiście... . Jeżeli nic się nie zmieni to po 2-3 tygodniach będzie to kolejny wymarły priv z max 2 graczami

Opublikowano

Tylko że na privach gdzie jest 15 graczy nie może być plemion bez max. liczby czonków... bo to jest bez sensu, dobbraliście się w 7 czy tam 10 i po ochronce będziecie zerować każdego więc sorki ale reset nie zmniejszy liczby graczy wręcz przeciwnie, reset ze zmianami oczywiście... . Jeżeli nic się nie zmieni to po 2-3 tygodniach będzie to kolejny wymarły priv z max 2 graczami

Limitu graczy nie było ustawionego ;) Przykładem było plemie "KRULE WŁAMCZYWACZY" tak dokładnie krUle... Miało 11 członków a jak na takiego priva to była to masówka :) Zresztą co tu dużo gadać. Pisałem przedtem, że po restarcie i tak będziemy Top1 :).

Straci się starych graczy którzy grali na świecie przed restartem.

Opublikowano

można wiedzieć kiedy ruszy świat 2? powinniście mimo wszystko naprawić już błąd

W sobotę.

Opublikowano

Top 1 z ochronką jaki to ma sens ? :)  zebraliście się w 10 maniaczycie i po ochronce będziecie cisnąć każdego (dodam że tam nie gram) , nawet jakby ktos był 100x lepszy do waszego "grona" (o czym jestem przekonany w 100% że o taką osobe nie trudno) sama nie da rady 10 osobom nawet z marną ilością wojska i rozumu.

Opublikowano

Top 1 z ochronką jaki to ma sens ? :)  zebraliście się w 10 maniaczycie i po ochronce będziecie cisnąć każdego (dodam że tam nie gram) , nawet jakby ktos był 100x lepszy do waszego "grona" (o czym jestem przekonany w 100% że o taką osobe nie trudno) sama nie da rady 10 osobom nawet z marną ilością wojska i rozumu.

możesz nie obrażać ludzi ? że nas jest dużo nie znaczy to że nie mamy rozumu a ilość wojska zależy od umiejętności fakt nie powiem że jesteśmy dobrymi graczami bo nie mi oceniać jacy jesteśmy ale też uzasadnij twoje rozumowanie. Skoro uważasz że jesteśmy słabi to po czym to wnioskujesz skoro część graczy widzisz pierwszy raz w życiu bo niektórzy przyszli z plemion.pl 

Osobiście też oceniam umiejętności innych graczy lecz nie oceniam osób jako ludzi i nie twierdze że ktoś jest mądry czy głupi. Tylko twierdze że ktoś ma więcej czasu albo mniej na granie w daną grę. Wiec proszę cię myśl nad tym co piszesz zanim to udostępnisz. 

Możliwe że nie mam umiejętności gry na prywatnych serwerach ponieważ wcześniej nie grałem ale nie znaczy to że jestem bez rozumu hmm do puki nie uzasadnisz czemu myślisz że jesteśmy bez umiejętności i przede wszystkim że jesteśmy "bez rozumu" nie będę w żaden sposób brał pod uwagę twojej dziecinnej opinii chyba że przedstawisz mocne argumenty. 

Osoby które na mój gust są dziecinne to twórcy plemienia wlam (Krule Włamywaczy). A mam podstawy do takiego myślenia (sama nazwa plemienia mówi tutaj o niezmiernym poczuciu Humoru lub wieku założycieli) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie uważam plemię U.F.O zwyciężyło doceniam każdego przeciwnika i jestem świadomy zagrożenia od każdego. Nie wiem co powiedzieć . Twoje wrażenie jest mylne ;) 

Opublikowano

już maja 5 członków i nikt nie bierze U.F.O za zwycięskie plemię  może być nawet ich 20 a i tak połowa bedzie się tylko chować w plemieniu i nic nie robić zależy jak kto zagra !!

życzę wszystkim powodzenia w wojnach które zapewne się odbędą 

Opublikowano

Nie rozumiem czemu plemię U.F.O jest brane za jedną z masówek ? Żaden z graczy nie chowa się w plemieniu ze strachu przed innymi. Nie mówię że zwyciężymy świat ale gwarantuje że będziemy ciężkimi przeciwnikami. Jeśli jesteśmy masówką taką jak np WŁAM to bez większego problemu konkurujące plemię nas przejmie . Ponieważ w masówkach gracze grają na własną rękę a już na pewno nie grają oni zespołowo. Przed Restartem Plemię justyny było masówką. Po resecie stworzyłem plemię składające się z graczy którzy zaangażowali się w akcje militarne w poprzedniej rundzie. Jak byśmy się nie wspierali przed resetem gracz KOND1CK by zdominował nad światem. 

Pozdrawiam

EDIT @ Androidekkuzasadnij czemu bierzesz nas za masówkę ??

Opublikowano

Dlaczego nie dam rady wysyłać ataków? Klikam Ok i nic się nie dzieje. Jestem na Chrome. 

Gra nie działa za dobrze na chromie. Polecam mozille.

Co do sprawy UFO to również nie uważam tego plemienia za masówkę, zwłaszcza że ostatnio wydalili nieaktywnych graczy, którzy też nie byli znikąd, tylko grali na pierwszej rundzie ś1.

EDIT:

Podsumujmy: grze zamiast monet znowu jest system poziomów i paczek, znowu armia przyjmuje prędkość rycerza, znowu nie został narzucony jakikolwiek limit członków plemienia, a staty jednostek nie zostały zmienione.

Opublikowano

+ popełniliście ten sam bląd i znów gra 6 osob w i to w tym samym plemieniu można powiedzieć że już wygrali świat bo nikt poza nimi tam nie gra, a świata 2 jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

+ popełniliście ten sam bląd i znów gra 6 osob w i to w tym samym plemieniu można powiedzieć że już wygrali świat bo nikt poza nimi tam nie gra, a świata 2 jak nie było tak nie ma.

nie zgodzie się z tobą co do świata 1 niestety administracja nawaliła ale są dwa plemiona dominujące co daje szanse rozwoju innym plemionom . Czemu ponieważ dominujące plemiona będą się tłuc a 5 dni ochrony początkowej daje szanse rozwoju innym graczom i plemionom a dodanie barbek może oddzielić nowych graczy od tych co się rozwija aczkolwiek może to miało by zastosowanie w momencie napływu dużej ilości graczy więc narazie nie ma to sensu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tłuc ? na privie szczególnie nie za szybkim nie ma tłucia się... każdy idzie na start w offa żeby farmić po ochronce wystarczy wysłać atak w nocy żeby wchodził zaraz po ochronce i po graczach, i mniej więcej tak będzie wyglądać gra jakby ktoś teraz zaczął, nie odrobi strat jakie już ma i zaraz po ochronce zostanie wyzerowany na wszelki wypadek :) (tak przypuszczam). Zresztą nie ma żadnych poprawdek jak wspomniał BANED, zapowiadalo sie nieźle z serwerem wyszło jak zwykle.

Opublikowano

Gra nie działa za dobrze na chromie. Polecam mozille.

Co do sprawy UFO to również nie uważam tego plemienia za masówkę, zwłaszcza że ostatnio wydalili nieaktywnych graczy, którzy też nie byli znikąd, tylko grali na pierwszej rundzie ś1.

EDIT:

Podsumujmy: grze zamiast monet znowu jest system poziomów i paczek, znowu armia przyjmuje prędkość rycerza, znowu nie został narzucony jakikolwiek limit członków plemienia, a staty jednostek nie zostały zmienione.

Nie wiem po co ci rycerz , ale mniejsza :)

Przy większych kontach i tak mało kto się w to bawi.

Ale jednak wypadało by to naprawić :) 

Opublikowano

Jeśli na kolejną rundę nie będą zrobione

-statystyki jednostek

-pałac z monetami

-ograniczenie członków plemienia do 3-4 osób

-problemy z rycerzem

-mniejszy okres ochrony (na pr. 10 uważam że ochrona nie powinna trwać dłużej niż 48h)

-reklama serwera

to daruję sobie taką zabawę i czekam na ś86/87 pl'a. Kto podziela moje zdanie niech podziękuje za ten post. Może to jakoś bardziej zmotywuję administrację do działania.

Opublikowano

Jeśli na kolejną rundę nie będą zrobione

-statystyki jednostek

-pałac z monetami

-ograniczenie członków plemienia do 3-4 osób

-problemy z rycerzem

-mniejszy okres ochrony (na pr. 10 uważam że ochrona nie powinna trwać dłużej niż 48h)

-reklama serwera

to daruję sobie taką zabawę i czekam na ś86/87 pl'a. Kto podziela moje zdanie niech podziękuje za ten post. Może to jakoś bardziej zmotywuję administrację do działania.

Piszę się z Tobą na grę na świecie 86/87 ^^. Na razie gram na świecie 84 (nick: Stasieg), co do serwera to jest niedopracowany jednak na chwilę obecną jest jednym z lepszych privów w Polsce...

Opublikowano

Piszę się z Tobą na grę na świecie 86/87 ^^. Na razie gram na świecie 84 (nick: Stasieg), co do serwera to jest niedopracowany jednak na chwilę obecną jest jednym z lepszych privów w Polsce...

To jak wyjdzie zapowiedź owych światów to napisz do mnie tutaj na PW :)

ale na dzień dzisiejszy kompletnie nie grywalnym

Już nie przesadzaj, gra się całkiem przyjemnie ale mogłoby być lepiej :)

EDIT:

Dlaczego zniknęło konto oporowca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...