Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolę jutro wszystkim moim juz mowilam ze jutro. chyba ze wy tak zmieniacie zdanie zawsze;o 

Ja nie zmieniam zdania nigdy. Miało być 27 to jest, ale tak patrząc to jutro niedziela tak ? Kto w nocy będzie grał to będzie ale w poniedziałek ludzie też do pracy idą.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słusznie! Ludzie w poniedziałek idą do pracy, tak więc proponuję odpalić serwy np. o 14 żeby do nocki wszyscy zdążyli pobudować spichlerze co by ani grama surki nie uronić :D

Opublikowano

Słusznie! Ludzie w poniedziałek idą do pracy, tak więc proponuję odpalić serwy np. o 14 żeby do nocki wszyscy zdążyli pobudować spichlerze co by ani grama surki nie uronić :D

Całkowicie popieram fajnie by było jak by start nastąpił trochę wcześniej 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Bez sensu jest zaczynać o 20 , lepiej jak by było z 13-15 godzina ... ale widać że nic nie zrobimy i będziemy czekali do 20 

Opublikowano

Bez sensu jest zaczynać o 20 , lepiej jak by było z 13-15 godzina ... ale widać że nic nie zrobimy i będziemy czekali do 20 

Zaczniemy o 20:00, większość się już na tą godzinę przygotowała, nie będę parę godzin przed startem zmieniał. Przepraszam

Opublikowano

Wiem rozumiem że już było powiedziane i nie będziecie zmieniać ;) tylko pisze aby następnym razem było wcześniej :P

Opublikowano

Szukam jednej osoby do wspólnej gry na ś1, która może poświęcić sporo czasu na grę w różnych porach dnia, oraz potrafi klinować, puszczać kontry, antykliny (antykliny są szczególnie przydatne na tym serwerze bo nie działa wysyłanie ataków z opery przez co mało kto wyśle synchro w 1s) - stworzymy 2 osobowe plemię, więcej ludzi nie będzie potrzeba.

Opublikowano

z chęcią spróbuje swoich sił mam sporo czasu I sporo czasu poświęcam grze na św 1 więc myślę że możemy rozpocząć współprace po starcie nowego świata :D

Opublikowano

z chęcią spróbuje swoich sił mam sporo czasu I sporo czasu poświęcam grze na św 1 więc myślę że możemy rozpocząć współprace po starcie nowego świata :D

To napisz do mnie w grze nick K0ND1CK :)

Widzę że statystyki jednostek nie zostały zmienione :/

Opublikowano

To napisz do mnie w grze nick K0ND1CK :)

Widzę że statystyki jednostek nie zostały zmienione :/

O co chodzi?

Edit. Jednostki poprawione :)

Opublikowano

A tak wgl to miało być ograniczenie graczy w plemieniu....a jak widać jest to samo co wcześniej 

Opublikowano

Jak by ktoś był zainteresowany to gram pod nickiem : Zin3R ;)

ja już o tym wiem bo jesteśmy w jednym plemieniu :)

serwer polecam w 100% :D

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Przepraszamy za problemy, uszkodzone jest tworzenie świata, i świat 2 nie działa, postaram się to naprawić

Opublikowano

Zawsze można stworzyć świat z plików.

Właśnie to zrobiłem, i nie działa, w czymś innym jest problem.

Opublikowano

witam . mam pytanie do administracji. Czy zwycięzcy św1 (poprzednia runda) oraz aktualnej rundy będą jakoś wyróżnieni ?? może być to wyróżnienie jak np na globalu czyli w newsach nazwa zwyciężonej gildi oraz odnośnik do zakończonych statystyk ze świata . Albo cokolwiek innego żeby jednak zwycięzcy starych światów nie szli w zapomnienie

Pozdrawiam

Opublikowano

hmm powinni nie popełniać tego samego błędu 2 razy na jednym świecie :/ moim zdaniem źle zorganizowaliście rozgrywke jak na taką ilość graczy i znowu jedno plemie zdominowało a reszty nie ma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...