Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Wars - gra online

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

post-1086701-0-66198900-1405197573.png

Serwer wkońcu wystartował.

Start 13 lipca 2014r. godzina 20:00

http://92.222.172.113/index.php

http://modern-wars.pl

Początkowo :

Świat 1 : prędkość 10

Najlepiej serwer działa na Mozilla, ponieważ ma pożądane wtyczki, grając na chrome musisz zaktualizować Flash Playera, a na operze, niestety nie działa, w przyszłości może to naprawimy.

post-1086701-0-03597100-1405197622_thumb.jpg

post-1086701-0-32012900-1405197684_thumb.jpg

post-1086701-0-82649200-1405197698_thumb.jpg

post-1086701-0-71476500-1405197718_thumb.jpg

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

link?

Link? umiesz czytać start 13 lipca godzina 20. Tak czy siak czekam na publikacje z niecierpliwością :) Serwer zapowiada się naprawde ciekawie

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

oj widzę przepraszam ;3 ;D za malo sypiam bo  pilnuje na privatewars. hah ;d

no i tak to potem jest 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

to czekam na link :3

zalogować się nie idzie

w czym problem?

Skorzystaj z mozilla, albo w chrome zaktualizuj wtyczki

Opublikowano

Jak dla mnie to jest najlepszy serwer na jakim grałem tylko proźba do adminów jest taka żeby oni nie usuwali ani edytowali ustawien św.1 . Doceniam prace jaką włożyli admini w serwer lecz dopatrzyłem się że ranking nie działa poprawnie

Pozdrawiam  

Opublikowano

Jak dla mnie to jest najlepszy serwer na jakim grałem tylko proźba do adminów jest taka żeby oni nie usuwali ani edytowali ustawien św.1 . Doceniam prace jaką włożyli admini w serwer lecz dopatrzyłem się że ranking nie działa poprawnie

Pozdrawiam

Mógłbyś powiedzieć dokładnie co jest nie tak z rankingiem? Chodzi o to ze ludzie mając najwięcej pkt nie są na 1 miejscu?
Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć dokładnie co jest nie tak z rankingiem? Chodzi o to ze ludzie mając najwięcej pkt nie są na 1 miejscu?

Nie, to że ktoś ma więcej pnkt niż ten wyżej a mimo wszystko jest pod nim owocuje tym że ranking się odświeża żadziej. mi chodziło raczej o to że jak zmieniasz karte w rankingu to tylko przeskakuje o 2 lub 3 pozycje w dół lub góre . a na globalu i innych serwerach jest to o 20.  Wiem że ktoś może pomyśleć że jestem czepliwy ale jak narazie to jedyna rzecz która mi się rzuciła w oczy

Opublikowano

Nie, to że ktoś ma więcej pnkt niż ten wyżej a mimo wszystko jest pod nim owocuje tym że ranking się odświeża żadziej. mi chodziło raczej o to że jak zmieniasz karte w rankingu to tylko przeskakuje o 2 lub 3 pozycje w dół lub góre . a na globalu i innych serwerach jest to o 20. Wiem że ktoś może pomyśleć że jestem czepliwy ale jak narazie to jedyna rzecz która mi się rzuciła w oczy

No jesteś czepliwy. :) Ale dzięki za odpowiedź. :D Postaramy się to w przyszłości naprawić. Jakbyś jeszcze coś zauważył to pisz. :)
Opublikowano

Nie, to że ktoś ma więcej pnkt niż ten wyżej a mimo wszystko jest pod nim owocuje tym że ranking się odświeża żadziej. mi chodziło raczej o to że jak zmieniasz karte w rankingu to tylko przeskakuje o 2 lub 3 pozycje w dół lub góre . a na globalu i innych serwerach jest to o 20.  Wiem że ktoś może pomyśleć że jestem czepliwy ale jak narazie to jedyna rzecz która mi się rzuciła w oczy

Błąd zostanie naprawiony w kolejnej aktualizacji, dziękujemy za zgłoszenie błędu :)

Co do rejestracji, została przywrócona stara wersja, z powodu braku możliwości rejestracji na chrome :)

Co do ustawień świata, nie ma opcji, że będą zmieniane.

Pozdrawiam

Opublikowano

Server z pewnością ma potencjał, byle tylko projekt nie został zaniedbay :) Mam kilka ciekawych propozycji:

1) Zajmijcie się reklamą serwera. Proponuję powołać w tym celu kilka chętych osób, które np. będą wysyłać ok ok. 50-100 wiadomości dziennie na zwykłych przez jakiś czas, za co otrzymają pewne bonusy w grze. Aktywność w reklamie udowadnialiby np. przesyłając screeny, czy dając passy do konta do spamu.

2) Jako że aktualnie mało osób gra na serwerze proponuję wprowadzić ograniczenie członków plemienia do jakieś małej liczby, żeby cały serwer nie siedział w jednej drużynie :)

3) Wydawajcie światy z w miarę wolnymi prędkościami dzięki czemu serwer zachowa solidny poziom. Nikt nie traktuje poważnie serwerów z prędkością 1k, gdzie jeden czubek zarwie nockę i przejmie cały świat zaraz po rozpoczęciu gry. Można jednak zrobić jeden świat ze sporymi prędkościami, który byłby resetowany np. co kilka dni.

4) Zróbcie jakiś skromny skrypt do farmienia w stylu AF :)

Opublikowano

Server z pewnością ma potencjał, byle tylko projekt nie został zaniedbay :) Mam kilka ciekawych propozycji:

1) Zajmijcie się reklamą serwera. Proponuję powołać w tym celu kilka chętych osób, które np. będą wysyłać ok ok. 50-100 wiadomości dziennie na zwykłych przez jakiś czas, za co otrzymają pewne bonusy w grze. Aktywność w reklamie udowadnialiby np. przesyłając screeny, czy dając passy do konta do spamu.

2) Jako że aktualnie mało osób gra na serwerze proponuję wprowadzić ograniczenie członków plemienia do jakieś małej liczby, żeby cały serwer nie siedział w jednej drużynie :)

3) Wydawajcie światy z w miarę wolnymi prędkościami dzięki czemu serwer zachowa solidny poziom. Nikt nie traktuje poważnie serwerów z prędkością 1k, gdzie jeden czubek zarwie nockę i przejmie cały świat zaraz po rozpoczęciu gry. Można jednak zrobić jeden świat ze sporymi prędkościami, który byłby resetowany np. co kilka dni.

4) Zróbcie jakiś skromny skrypt do farmienia w stylu AF :)

Wielkie dzięki za propozycję.  :) 

1) Co do tego pomyślimy. Nie wiadomo też jak to było by z innogames gdyby ludzie spamowali wiadomościami z naszym serwerem.  :) 

2) Zostanie to zmienione.

3) Światy nie będą miały szybkich prędkości ponieważ gra na takich jest po prostu nudna. Planowane było w przyszłości wydać jeden szybki serwer w którym było by wszystko nowości aby gracze mogli je sobie przetestować. Jednak nie wykluczam tego że kiedyś powtanie serwer z szybszą prędkością.

4) Może w przyszłości.  ;) 

Opublikowano

Myślę, że Twoje podpunkty nie są głupie, jednak nad 4 punktem musiałbym poświęcić trochę czasu, nie ma sprawy postaram się to zrobić, oddzielny skrypt, żeby graczom milej się grało, jednak nie wejdzie to w najbliższej aktualizacji.

Opublikowano

W sumie to ja mógł bym się zająć reklamą na innych forach oraz nagrać prom n yt. Silnik bartka wypromowałem To nie widze powodu żeby i tym razem czegoś nie nagrać. Więcej szczegółów na PW. Jeśli będziecie zainteresowani

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zbadać lk? Mam stajnie na 3lv.

LK jest ustawiona na 3 poziom stajni, może nie posiadasz wystarczająco surowców, w units wszystko jest dobrze ustawione

Opublikowano

W ustawieniach próbuje go naprawić, lecz wszystko jest ustawione dobrze, że na trzeci poziom stajni.

Opublikowano

Zatem trzeba zajrzeć do kodu :)

Wygooglowałem że komuś pomogło postawienie kuźni na 10 lv, ale myślę że administracja powinna to sprawdzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...