Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafik ma na nich wyjebane ;D nawet prezke im dal gotowa ktora mial bo ktos tam nie kupil bo mu sie robic nie chcialo ;D]

A strona prawda tez mnie rozjebala...

Grafike mieliśmy do wyboru spodobała nam się ta :) Co do layout w późniejszych terminach możemy zmienić ale narazie zostaje ten gdyż jest sprawdzony i załatany :)

Start może się przedlużyć max do godziny 17, gdyż czekamy na podpięcie kilku dodatkowych firewall'i.

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start się przełoży maksymalnie do 17:00.Przyczyną są ataki oraz konfiguracja firewalla sprzętowego.

Przepraszamy, ktoś nam próbuje coś udowodnić :P

Spatchujcie klienta.

JvKeuK7.png

Opublikowano

Grafike mieliśmy do wyboru spodobała nam się ta :) Co do layout w późniejszych terminach możemy zmienić ale narazie zostaje ten gdyż jest sprawdzony i załatany :)

Start może się przedlużyć max do godziny 17, gdyż czekamy na podpięcie kilku dodatkowych firewall'i.

Kilku członków Twojego team'u ciężko krytykowało lepsze layouty, także sorry ale nie wierze w to co napisałeś.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wiesz co to layout? mi nie chodzi o skrypty czy kod tylko sama grafike wiec jak moze byc " layout zalatany " widzisz co ty piszesz? ...

Team po chuju... a juz mialem tu grac.

Opublikowano

Kilku członków Twojego team'u ciężko krytykowało lepsze layouty, także sorry ale nie wierze w to co napisałeś.

Po co mam tracić czas na kodowanie nowego layoutu i sprawdzenie go jak mam sprawdzony i pewny :) Mówie w miare czasu można pomyśleć jeżeli będzie dużo negatywnych komentarzy co do niego.

Opublikowano

w IS są dostępne fryzury premium. Prosiłbym o wstawienie ich do prezentacji lub wstawienie obrazków do IS ;)..

Opublikowano

Wiesz co to layout? mi nie chodzi o skrypty czy kod tylko sama grafike wiec jak moze byc " layout zalatany " widzisz co ty piszesz? ...

Team po chuju... a juz mialem tu grac.

Ale co ci się nie podoba w grafice, jeżeli mam zmieniać strone to w pełni a nie same ramki tudzień logo dlatego napisałem o layout

Opublikowano

Będzie trzeba pobrać coś z autopathera? 

Oczywiście autopatcher doda rooty i będziecie mogli grać jak odpale to wam napisze. Do 17 będzie ON

Opublikowano

Po co mam tracić czas na kodowanie nowego layoutu i sprawdzenie go jak mam sprawdzony i pewny :) Mówie w miare czasu można pomyśleć jeżeli będzie dużo negatywnych komentarzy co do niego.

To grafik mógł edytować samą pociętą grafikę i też efekt byłby "ludzki?".

Po za tym patrząc na takie rzeczy jak te :

712911404561103770658.jpeg

Zastanawiam się czy grafik jest tam po znajomości, czy dlatego że faktycznie coś robi (nieudolnie ale robi).

Bo znam umiejętności Julietty i wątpie żeby taki syf wyszedł "z pod jej rąk".

0VPaRnd.png

Opublikowano

Oczywiście autopatcher doda rooty i będziecie mogli grać jak odpale to wam napisze. Do 17 będzie ON

A gdy teraz pobrałem cos tam co ten autopatcher pobrał to jeszcze raz musze?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ale co ci się nie podoba w grafice, jeżeli mam zmieniać strone to w pełni a nie same ramki tudzień logo dlatego napisałem o layout

Podobać mi sie nie podoba ale to nie jest ważne czy mi sie podoba.

Chodziło mi bardziej o to że mogliście zrobić swój a nie darmowy wziaść...

Skoro macie niby grafika to dlaczego bierzecie darmowy layout?

Opublikowano

Zdjęcie na ekranie logowania jest brzydkie oraz dodatkowe jedno CH by się przydało.

Opublikowano

Zdjęcie na ekranie logowania jest brzydkie oraz dodatkowe jedno CH by się przydało.

Po co? Znasz już ilość graczy? Poczekajmy, może nie będzie potrzebne.

Podobać mi sie nie podoba ale to nie jest ważne czy mi sie podoba.

Chodziło mi bardziej o to że mogliście zrobić swój a nie darmowy wziaść...

Skoro macie niby grafika to dlaczego bierzecie darmowy layout?

Wziąć* 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Serwer działa już.

Jak macie jakieś bugi to zgłaszać do któregoś z GM na ts3 albo w grze.

Nicki jak w prezentacji ale bez przedrostków.

JvKeuK7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...