Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może ja ocenie po kilku h grania... Bug na bugu - jeszcze nie miałem tak żebym się teleportował i mnie nie wywaliło z serwera ;] Ogólnie nie polecam.. serwer easy a na orkach siedziałem do 70lvl... bo przecież jedyna atrakcja na serwerze to zbieranie zębów...

trochę szkoda bo fajnie się zapowiadało.

x

Opublikowano

Nigdzie

U Handlarki Różnościami

To może ja ocenie po kilku h grania... Bug na bugu - jeszcze nie miałem tak żebym się teleportował i mnie nie wywaliło z serwera ;] Ogólnie nie polecam.. serwer easy a na orkach siedziałem do 70lvl... bo przecież jedyna atrakcja na serwerze to zbieranie zębów...

trochę szkoda bo fajnie się zapowiadało.

Zęby jak i reszta są u npc xD

Opublikowano

U Handlarki Różnościami

Zęby jak i reszta są u npc xD

Skąd to ktoś ma wiedzieć ? Czyli gdzie są ?

Opublikowano

Skąd to ktoś ma wiedzieć ? Czyli gdzie są ?

Handlarka różności - dłonie krytyka , przebicia . Handlarz Bronią oraz Rybak - tu masz fryzurki i przedmioty do biologa

Opublikowano

Szkoda, że nie można się teleportować dzięki ślubowi do innej osoby np. V2

/szkoda, że nie ma tych fryzur standardowych ;/

/wyłącza się client, gdy się da zmiana postaci i ponownie wejdzie.

Opublikowano

Szkoda, że nie można się teleportować dzięki ślubowi do innej osoby np. V2

/szkoda, że nie ma tych fryzur standardowych ;/

/wyłącza się client, gdy się da zmiana postaci i ponownie wejdzie.

usun root,locale-pl i spatchuj clienta gry zostało to trochę unormowane.Jeśli chodzi o fryzury to zostały dodane afro do handlarzy

Opublikowano

885 postaci założonych :D

Godzina pierwsza a av2 90% spotów zajętych :D

Zapraszam do shinsoo!

Administracja pracuje nad poprawą rozgrywki jeśli coś jest nie tak xD

Opublikowano

Serwer jest ciągle poprawiany!

Jeśli macie jakieś błędy lub propozycje zapraszamy na forum xxx

Opublikowano

Jakie bony działają na nowych mapach? Są jakieś, których nie opłaca się wsadzać do eq exp? np. na zwierzęta lub na orki? (rzadko na którym serwerze te bony działają na wyższych mapach)

Ponawiam pytanie...

I dlaczego serwer off na daną chwilę?

Novum.png

Opublikowano

Dobra, do cholery. Sprostowanie co się dzisiaj stało.

Dwóch kretynów z konkurencyjnego serwera wyjeło hasło jednej z naszych administratorek ze swojej bazy, na której też była GM i też miała to samo hasło.

Jakim trzeba być spierdolonym kretynem by tak postępować to ja pojęcia nie mam.

Cofka jest niestety nieunikniona, cofniemy prawdopodobnie serwer do 2 w nocy, czekam jeszcze na Arrasha już smsa dostał ze ma bujać dupe z wyra.

Nie stresować się nie spinać, wszystko zostanie jak było tylko cofka jest nieunikniona, dobrze, ze to stało się w nocy a nie w biały dzień, bo byłoby o wiele gorzej.

Później Wam reszte wyjaśnie bo ledwo wstałem obudzony i wkurwiony, jak coś wbijać na TS siedze i możecie pytać co i jak

Wiedziałem, że będzie pod górke, ale że aż tak... cóż, ale się nie poddamy i serwer będzie stał choćby miały w niego meteoryty napierdalać.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Dobra, do cholery. Sprostowanie co się dzisiaj stało.

Dwóch kretynów z konkurencyjnego serwera wyjeło hasło jednej z naszych administratorek ze swojej bazy, na której też była GM i też miała to samo hasło.

Jakim trzeba być spierdolonym kretynem by tak postępować to ja pojęcia nie mam.

Cofka jest niestety nieunikniona, cofniemy prawdopodobnie serwer do 2 w nocy, czekam jeszcze na Arrasha już smsa dostał ze ma bujać dupe z wyra.

Nie stresować się nie spinać, wszystko zostanie jak było tylko cofka jest nieunikniona, dobrze, ze to stało się w nocy a nie w biały dzień, bo byłoby o wiele gorzej.

Później Wam reszte wyjaśnie bo ledwo wstałem obudzony i wkurwiony, jak coś wbijać na TS siedze i możecie pytać co i jak

Wiedziałem, że będzie pod górke, ale że aż tak... cóż, ale się nie poddamy i serwer będzie stał choćby miały w niego meteoryty napierdalać.

Haha oj harnasku a taki do przodu byles i co bylo warto?

Nie badz taki do przodu bo wgl serwera nie odpalisz...

I ja ci tak cos powiem gdybys ty nie rozpierdalal innych serwerow dla swojej przyjemnosci to tez bys mial spokoj ale za bardoz namieszales innym na serwerach dlatego masz jak masz....

I nie pierdol ze hasło mieli bo jest dziurawa baza tak jak bylo o tym wspomniane.

PS . Skad truta?

Opublikowano

Od której godziny mozemy sie spodziewac cofki?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Od której godziny mozemy sie spodziewac cofki?

do 2 w nocy, dokładnie 2:24 o ile Arrash ma backup, jeżeli nie bedziemy musieli pomyslec co zrobic bo całkowity reset nam sie nie widzi

1758318.jpeg

Opublikowano

Ile ludzi gra na serwerze ? 

O 22 było ok 350osób, o 2 w nocy 200 grało. Źle nie jest póki co jak na taka reklame.

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...