Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale dlaczego dajecie prezentacje serwera jak serwer dopiero jutro startuje... 

Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale dlaczego dajecie prezentacje serwera jak serwer dopiero jutro startuje... 

Ponieważ tamto konto mam zbanowane na ktorym jest zapowiedź, a że start jutro, to dodałem już oficjalna prezentacje bo po co od nowa wstawiać zapowiedź. A tamta znając zycie by znikła więc wole już oficjalna wstawić i mieć spokój ;)

Jest to w pewnym sposobie konkurs, by wygrać darmowe SM na start.

Są trzy sposoby na zdobycie Sm (wartość zależna od ilości osób biorących udział)

1. Trzeba dać Like w prezentacji oraz skomentować ją.

2. Dać Like na facebooku pod postem, (xxx)

3. Napisać post w odpowiednim temacie na forum zatytułowanym "Konkurs na SM"

Powodzenia, wyniki będą podane wraz z startem serwera.

1754268.jpeg

Opublikowano

Napisane jest, że start 07.10.2014? Czyli, że 7 października? Wiem, że chodzi o jutro ale mały błąd i człowiek się może nieźle pomylić :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Bywalec
Opublikowano

O, Harnaś xD

Serwer wydaje się być interesujący, więc zobaczymy jak to będzie.

Pozdrawiam.

Btw. lepiej grajcie bo Harnaś Was Internetu pozbawi :C

Opublikowano

Napisane jest, że start 07.10.2014? Czyli, że 7 października? Wiem, że chodzi o jutro ale mały błąd i człowiek się może nieźle pomylić :)

Dzięki, w prezentacji dobrze napisałem, w temacie źle. Już wysłałem wiadomość do moderatorów o zmiane.

O, Harnaś xD

Serwer wydaje się być interesujący, więc zobaczymy jak to będzie.

Pozdrawiam.

Btw. lepiej grajcie bo Harnaś Was Internetu pozbawi :C

Dzięki =)

A tak serio, do serwera podchodze poważnie o czym się jeszcze przekonacie.

Nie zrażajcie się liczbą osób na start, poki co fundusze nam nie pozwalają bo wiadomo jak to z tymi youtuberami jest, ale na pewno nie spoczniemy i reklama będzie dość dobra co się powinno równać ze sporą liczbą osób, a tym czasem zapraszam do zapoznania się z konkursem na DARMOWE SM :)

1754268.jpeg

Opublikowano

Harnaś, Harnaś... ;) 

Mam nadzieję że się trochę ogarnąłeś, przejrzałeś na oczy, mam również nadzieję że będziesz się zachowywał jak porządny człowiek który chce postawić porządny server. Niech stary harnasiek odejdzie w nie pamięć.  Dam, w sumie damy ci szansę. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

jeli bony beda wchodzily zawsze maksymalne zagram.

brzydka ostatnia zbroja (zwlaszcza ninja nie pasuje)

Propo ninji nie rozumiem dlaczego prawie na kazdym serwie ostatni zestaw sztyli jest taki maly.. powinien byc wiekszy od pozostalych ;d

Opublikowano

Harnaś, Harnaś... ;)

Mam nadzieję że się trochę ogarnąłeś, przejrzałeś na oczy, mam również nadzieję że będziesz się zachowywał jak porządny człowiek który chce postawić porządny server. Niech stary harnasiek odejdzie w nie pamięć.  Dam, w sumie damy ci szansę. ;)

Spokojnie, zmieniłem się i sporo osób to zauwazyło, nawet ja.

'' To już nie ten harnaś co dwa lata wcześniej ''

jeli bony beda wchodzily zawsze maksymalne zagram.

brzydka ostatnia zbroja (zwlaszcza ninja nie pasuje)

Propo ninji nie rozumiem dlaczego prawie na kazdym serwie ostatni zestaw sztyli jest taki maly.. powinien byc wiekszy od pozostalych ;d

Bony wchodzą maksymalne.

Co do setów, zawsze można zmienić ale to już zostawiamy Wam do dyskusji na naszym forum. Jeżeli na prawdę nie będą się większości podobać - zmienimy je i to Wam damy do wyboru jakie będziecie chcieli.

1754268.jpeg

Bywalec
Opublikowano

Harnaś, ludzie się nie zmieniają :C Jedyne co to mogą wydorośleć.

Będzie niekończąca się strzała?

Opublikowano

Harnaś, ludzie się nie zmieniają :C Jedyne co to mogą wydorośleć.

Będzie niekończąca się strzała?

Będzie niekończąca strzała :)

1754268.jpeg

Opublikowano

2 exoria.

Jeszcze będzie 3, bo venom bd robił xdd

Co za ludzie xDDD

Nie 2 exoria, tylko Averia, pliki są nasze i zobaczymy który serwer z tych wszystkich przetrwa. Wystarczyła mi rozmowa z administracją tamtych serwerów by stwierdzić, że nie pociągną oni za długo, zwykła dzieciarnia co na kase żeruje, już nawet sponsor ma ich dość.  Poza tym nie obchodzą mnie inne serwery, mam swój i swojego się trzymam, jak to będzie to się okaże póki co zapraszam na serwer :)

1754268.jpeg

Opublikowano

Polecam i zapraszam. Ogarnięta administracja którą znam i wiem, że nie będzie między nimi żadnych nie porozumień :) !

Zapraszam !

Opublikowano

To samo co niejaka E.... :D ile postoicie tym razem ? wytzrymacie do północy ? czy tak samo zrobicie w tył zwrot przed północą ? co za ludzie !

Opublikowano

zagram zagram, jednak szkoda, ze start jutro dopiero;/ co do setow broni to niektore wgl nie pasuja, np miecz bm ;d no ale to pozniej, teraz polecam i czekam na start!!! :P

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

To samo co niejaka E.... :D ile postoicie tym razem ? wytzrymacie do północy ? czy tak samo zrobicie w tył zwrot przed północą ? co za ludzie !

To, e są takie same pliki nie znaczy, że będą takie same bugi jak u Asfen'a na exorii.. 

Opublikowano

Ale to nie jest serwer Exoria, o którym ty mówisz.

Jest to zupełnie inny serwer, tzn inna administracja, inna nazwa, pliki podobne, które są NASZE.

Oni padli, bo nie wiedza jakie błędy sa w plikach i nie wiedza z czym mają doczynienia, my mamy wszystko pod kontrolą, zluzuj ;)

1754268.jpeg

Opublikowano

Aby wam się wiodło ! Mam nadzieje że się utrzymacie na rynku serwerów dłużej, bo chce tu zostać :D

Opublikowano

Aby wam się wiodło ! Mam nadzieje że się utrzymacie na rynku serwerów dłużej, bo chce tu zostać :D

Zapraszamy ;)

////

Zmieniliśmy bonusy w lizakach, usuneliśmy bonusy na klasy a dodaliśmy:

628811404586682770658.jpeg

3.000HP

15% potwory

50 wartości ataku

817721404586682770658.jpeg

3.000HP

5 średnich obrażeń

5 obrażeń umiejętności

985071404586682770658.jpeg

3.000HP

10% na ludzi

10 bloku ciosów

165971404586682770658.jpeg

3.000HP

10% ciosu krytycznego

10% ciosu przeszywającego

Mamy nadzieje, że zmiana Wam się spodoba:)

Zapraszamy na oficjalne forum, link na stronie

latrios.eu

1754268.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...