Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ten Arrash ma zamiar przyjść?

Napisałem do niego SMSa, dodzwonić się nie moge.

Siedział do 2 w nocy naprawiał wszystko ma prawo odpocząć aczkolwiek mam nadzieje, ze jak najszybciej się zjawi i zobaczymy co dalej.

Póki co zapraszam na forum do dyskusji.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Przeczytalem z nudow pierwsze kilka stron od prezentacji i jednak jakis typek sie nie mylil ze Wam za bardzo nie wyjdzie :D. I bardzo dobrze, ze wykorzystali glupote Waszej czlonkinii, nie raz ludzie na mpc pisali zeby na kazdy server prywatny robic oddzielne passy. W ogole po przeczytaniu tych postow oczerniajacych Wasz server nie zagralbym, ani nikomu bym tego nie polecal. Jezeli w tak krotkim czasie juz macie problemy to niedlugo bedziecie sie musieli znowu schowac, do kiedy maszyna kupiona? Szkoda tylko ze sie tak szybko zorientowaliscie, chyba ze i tak zadnych ciekawych mozliwosci jej konto nie mialo. W ogole po co jakies stare servery odgrzewac - nic ciekawego w nim nie ma, innowacyjnego. I tak niedlugo padniecie, na szczescie.

Btw. Ile online? 100/200?

518831445005751729602.png

Opublikowano

Przeczytalem z nudow pierwsze kilka stron od prezentacji i jednak jakis typek sie nie mylil ze Wam za bardzo nie wyjdzie :D. I bardzo dobrze, ze wykorzystali glupote Waszej czlonkinii, nie raz ludzie na mpc pisali zeby na kazdy server prywatny robic oddzielne passy. W ogole po przeczytaniu tych postow oczerniajacych Wasz server nie zagralbym, ani nikomu bym tego nie polecal. Jezeli w tak krotkim czasie juz macie problemy to niedlugo bedziecie sie musieli znowu schowac, do kiedy maszyna kupiona? Szkoda tylko ze sie tak szybko zorientowaliscie, chyba ze i tak zadnych ciekawych mozliwosci jej konto nie mialo. W ogole po co jakies stare servery odgrzewac - nic ciekawego w nim nie ma, innowacyjnego. I tak niedlugo padniecie, na szczescie.

Btw. Ile online? 100/200?

400 o 23

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Fajny serwer... lecz gdy zobaczyłem IS to zrezygnowałem.

Z samych itemków, petów itp. możemy wyciągnąć jakieś 80% na potwory, z 20k hp i coś tam jeszcze... to daje zbyt dużą przewagę nad graczami którzy nie inwestują w gry. Powiecie, że można zdobyć te itemy w grze, tak, ale prawdopodobnie 0,1% na drop i daje słabsze bonusy.

Opublikowano

Zagrajmerek, czytaj trochę nowości na mpc :D

Nie zmienie godziny. 12:00 i tak zostaje, ewentualnie wieczorem może coś jeszcze wymyślimy.

FORUM SERWERA: xxx

http://forum.latrios.eu/

http://www.mpcforum.pl/topic/1243694-aktualizacja-regulaminu-publikacja-adresow-serwerowych-for/

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

jakim cudem wyciągneli hasło z bazy, skoro jest tam zakodowane w md5?

Oni mieli swoje z bazy, domniemam, że jeżeli to Ci co myślę, to nawet zakodowanych nie mieli. poza tym rozkodowac hasło mozna pierwszym lepszy decrypterem md5.

1758318.jpeg

Opublikowano

kiedy można spodziewać się serwera ?

do 11 się wyrobicie ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

kiedy można spodziewać się serwera ?

do 11 się wyrobicie ?

To nie ode mnei zależy. Czekam aż Arrash wstanie. Wysłałem mu SMS-a, dzwoniłem - nie odbiera. Siedział do 2-3 w nocy, pewnie odsypia. Trzeba czekać :x

1758318.jpeg

Opublikowano

Dobra, do cholery. Sprostowanie co się dzisiaj stało.

Dwóch kretynów z konkurencyjnego serwera wyjeło hasło jednej z naszych administratorek ze swojej bazy, na której też była GM i też miała to samo hasło.

Jakim trzeba być spierdolonym kretynem by tak postępować to ja pojęcia nie mam.

Cofka jest niestety nieunikniona, cofniemy prawdopodobnie serwer do 2 w nocy, czekam jeszcze na Arrasha już smsa dostał ze ma bujać dupe z wyra.

Nie stresować się nie spinać, wszystko zostanie jak było tylko cofka jest nieunikniona, dobrze, ze to stało się w nocy a nie w biały dzień, bo byłoby o wiele gorzej.

Później Wam reszte wyjaśnie bo ledwo wstałem obudzony i wkurwiony, jak coś wbijać na TS siedze i możecie pytać co i jak

Wiedziałem, że będzie pod górke, ale że aż tak... cóż, ale się nie poddamy i serwer będzie stał choćby miały w niego meteoryty napierdalać.

Harnas, ale TY smierdzisz hipokryzja ;D A sam co zes robil? Nie wkradales sie, nie rozwalales serverow? Bardzo sie ciesze ze tak sie stalo i zycze szybkiego upadku ze wzgledu na twoja osobe w teamie.

I tak jestem ciekaw, ile ten server naprawde postoi...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...