Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej nie wiem co dropi z krypt smoka v1-5 oprócz broni 75.. otrzymam odpowidź? :)

Dropią ulepszacze, grzybki na kd, lizaki itd. Ogólnie ejst to zalezne od poziomu krypty wiadomo im większy tym ciekawszy drop.

Opublikowano

Navi ode mnie nigdy nie było więc nie pierdol głupot człowieku.

Serwer stoi na bardzo dobrej maszynie, czego o twoich powiedzieć nie można.

Prosiłbym abyś się nie wypowiadaj jeżeli twoja wiedza opiera się na włączeniu maszyny, jesteś marną imitacją sponsora, aktualnie najgorszy w polsce. Kto normalny wstawia NASZE pliki serwerowe do katalogu, gdzie maja wszyscy dostep? Takie rzeczy tylko u Was, wiec sie nie dziw, ze chlopaki zrobili tak jak zrobili, zasłużyłeś na to.

Pozdrawiam, zerze i nie chce Cie tu widzieć i twoich smiesznych wywodów na temat serwera.

Zapraszam do lajkowania posta na fejsbuku lub w prezentacji, oraz wypowiadania się na forum pamietajcie - konkurs nadal trwa.

Wyniki przed startem, bądź po... zobaczymy jak bedzie z pogodą u mnie.

Klient do pobrania na stronie, rejestracja tez juz online, czekamy do 16:30 ;)

Szczerze nie mam zamiaru wchodzić tutaj w dyskusję, ale chcę się wypowiedzieć co do tej jednej rzeczy. Skoro sami sobie ustawiliście chmod'y swojego katalogu użytkownika na 777 to nie miejcie pretensji, że inni mieli dostęp do Waszych plików. Nie obarczajcie winą innych za własne błędy. Późniejsze marne próby włamu i zdesperowanym użyciu fork-bomby świadczy tylko o poziomie.

@topic

Pobiorę clienta gdy tylko będę miał możliwość. Na tą chwilę życzę powodzenia i mam nadzieję, że na starcie zostanę miło zaskoczony.

pIOuQ29.png

Opublikowano

No moze jednak zrobicie te dungi na 1 osobe. ?;/

Nie warto expic drugiej postaci na zwyczajny dung. >.<

Dobra dungeony zostały zmienione na wasza prośbe, będzie można wchodzić solo, a i polecam trucie w hełmie zrobić bo nie będzie łatwo ubić :)

Opublikowano

Dobra dungeony zostały zmienione na wasza prośbe, będzie można wchodzić solo, a i polecam trucie w hełmie zrobić bo nie będzie łatwo ubić :)

jeśli 160 wbijamy 5 dni to rozumiem że 250 wbijemy w miesiąc?

Opublikowano

Na razie do serwera nie mam żadnych zastrzeżeń.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Zapraszam na serwer, i czekamy na start.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

jak macie problem na mega to pobierzcie z drugiego hostiungu, mi sie bardzo szybko pobralo. Sa kupony sm? Kiedy bedzie mozna robic konta? (widze, ze juz mozna je robic, ale czy je bedziecie kasowac i trzeba bedzie od nowa zakladac?)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

To moze i HP teraz im zmniejszcie, wczesniej bylo dopasowane do 2 osob, teraz dostosujcie do jednej...

Opublikowano

Polecam zobaczyć max. lvl :>

a czy ty umiesz czytać z zrozumieniem? napisałem WYRAŹNIE czy 250 wbijemy w miesiąc (jeśli zostanie zwiększony) nie udawaj większego idioty niż jesteś

Opublikowano

a czy ty umiesz czytać z zrozumieniem? napisałem WYRAŹNIE czy 250 wbijemy w miesiąc (jeśli zostanie zwiększony) nie udawaj większego idioty niż jesteś

Lepiej ty naucz się pisać, żeby ktoś zrozumiał o co ci chodzi :>

@Z truty się coś przerabia?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Lepiej ty naucz się pisać, żeby ktoś zrozumiał o co ci chodzi :>

@Z truty się coś przerabia?

pogrążasz się coraz bardziej

@w ile wbije max level daggerem z full eq mob is + pd z is, skąd bronie 75?

Opublikowano

w 3-4 dni

Opublikowano

Hehe większość postów na nie korzyść serwa i administratora Harnasia :D Moja ocena będzie średnia 3/5 ponieważ brak nowości z strony teamu ale wbije i się okaże wrazie co dam EDIT.

Opublikowano

Kolejne, idiotyczne konto? Ban niczego Cię nie nauczył? Pracujesz już na kolejnego.

Będzie jakiś kalendarz eventów na stronie? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Hehe większość postów na nie korzyść serwa i administratora Harnasia :D Moja ocena będzie średnia 3/5 ponieważ brak nowości z strony teamu ale wbije i się okaże wrazie co dam EDIT.

Osoby ktore wystawiaja negatywna opinie o Harnasiu maja zwyczajny bol dupy. Nie kazdy potrafi docenic prace innych i checi. Harnas je ma, twierdzi ze sie zmienil, to trzeba mu zaufac i sie przekonac.

Nowosci nie ma, ale easy wychodzi dobry. ;]

Do zobaczenia na starcie ;)

Opublikowano

Dam rade ubić bossy na dungeonie?

Widać dziecko które bez cheatów się nie obejdzie.Ale cóż :) Życie

ktos z teamu pisal, ze da sie solo zrobic dungeony.

Opublikowano

Kolejne, idiotyczne konto? Ban niczego Cię nie nauczył? Pracujesz już na kolejnego.

Będzie jakiś kalendarz eventów na stronie? 

pomyśl tępy kretynie że gdybym miał bana to byłoby to w zbanowanych? a ja miałem usunięte konto :)

a teraz idź płacz do prezki dreikona jak bardzo nienawidzisz tego serwera

@Co z tymi dungami?

Opublikowano

Dam rade ubić bossy na dungeonie?

Widać dziecko które bez cheatów się nie obejdzie.Ale cóż :) Życie

Wow piszesz ze jestem dzieckiem choc mnie nawet nie znasz?;d

Serw sie swietnie zapowiada, lecz niektorzy juz sie spinaja ;>

Opublikowano

Pisali ze solo juz mozna, ale watpie czy sprawdzali czy da rade np.  archer ubic. ;p

Bedzie niekonczaca sie strzala na serwerze?

Potki/roski na magie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...