Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wychodze z zalozenia ze kazdemu trzeba dac szanse tyle serwerow co wychodzi i sa niewypalami to poezja

oby Wasz stal dlugo 

nie trzeba zapewnien bo "kartka" przyjmie wszystko 

TRZEBA CZYNOW I TO ONE BEDA NAJWIEKSZYM OREZEM JEZELI SIE NIE ZAWIEDZIEMY 

POZDRAWIAM POWODZENIA 

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba nie doczekam sie odpowiedzi na: czy wszystkie zwierzaki mozna dropnac? i czy daja takie same bonusy?

a propo hwangow tez jestem za tym aby je teraz zmienic poki serw nie wystartowal ... stalka- hwang- srebrny- zloty- bialy czy tam szary - krwawy :D bylo by super ;D

Opublikowano

chyba nie doczekam sie odpowiedzi na: czy wszystkie zwierzaki mozna dropnac? i czy daja takie same bonusy?

a propo hwangow tez jestem za tym aby je teraz zmienic poki serw nie wystartowal ... stalka- hwang- srebrny- zloty- bialy czy tam szary - krwawy :D bylo by super ;D

Wg. Mnie jest spoczko ... Na 80% serwerów są standardowe hwangi... czemu wszędzie ma być monotonia?

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Yebnij się w głowe człowieku, zbroje są zajebiste

od tego masz kostium, jeżeli zbroja Ci się nie podoba, a nie jakieś spier****** hwangi

Opublikowano

Niektóre pety są unikalne i nie będą dostępne w grze aczkolwiek większośc będzie dropiła z bossów i będzie posiadać rózne bonusy.

Co do zbroi po starcie serwera dodam ankiete na forum i zobaczymy co z tego wyjdzie.

uP: Oczywiśćie ulepszacze lecą głownie z metinów na każdy lvl ^^

Opublikowano

na wiekszosci serwow nie ma juz hwangow ;x ta zajebiste zwlaszcza ninji ostatnia ;x po prostu super. a po za tym mozna zawsze ankiete zrobic...

unikalne pety... jak to slysze to mi sie grac odechciewa.. znowu dzieci is'u bd biegac z bao bao i wszystkich klasc... albo wszystkie pety maja takie same bony, albo wszystkie mozna dropnac, a nie znowu robic przewage gracza ktorzy laduja zlotowki...

raczej taki system nie przyciagnie duzej ilosci graczy

Opublikowano

na wiekszosci serwow nie ma juz hwangow ;x ta zajebiste zwlaszcza ninji ostatnia ;x po prostu super. a po za tym mozna zawsze ankiete zrobic...

unikalne pety... jak to slysze to mi sie grac odechciewa.. znowu dzieci is'u bd biegac z bao bao i wszystkich klasc... albo wszystkie pety maja takie same bony, albo wszystkie mozna dropnac, a nie znowu robic przewage gracza ktorzy laduja zlotowki...

raczej taki system nie przyciagnie duzej ilosci graczy

Słuchaj mówiąc unikalny miałem na myśli nowy wygląd, nie będzie tak że pet z is będzie odstawał w niewiadomo jakim stopniu od tego dostępnego w grze, bonusy zostały tak ustawione by każdemu pasowało.

Wszystko super extra fajnie... Ale client nie dziala.

Client nie działą, gdyż serwer nie jest jeszce włączony oficialny start będzie o godzinie 16:30 i wtedy zapraszam do gry :)

Opublikowano

Ja mam czasami błąd, że jak odpalam klienta to wyskakuje mi error o raporcie (wyślij/ nie wysyłaj), jedynym chyba sposobem na to jest wypakowanie klienta od nowa ;D.

Opublikowano

a bd mozna handlowac petami z is'u?

moim zdaniem lepiej byloby gdy pety mialy wszystkie takie same bony, ale to moje zdanie (mozna ankiete dac)

true rozumiem sponsor? :D

ktory to juz serwer sponsorowany przez Cb? ten tez pozyje moze z miesiac? :P

Opublikowano

kd +6 mozna zrobic?

Tak można z kd+5 potrzebne są do tego grzyby chyba 6 niebieskich i 6 czerwonych ,grzyby dropi z metinów .

Tylko żeby nie było tak jak na Exoriamt2 że na całe m1 lub m2  3 metki były  i że na 21 metinów tylko z 3 wypadło 6 grzybów .

post-1016012-0-09815300-1404994514.jpg

zxc

Opublikowano

moim zdaniem lepiej byloby gdy pety mialy wszystkie takie same bony, ale to moje zdanie (mozna ankiete dac)

Z osobnikiem True nie mamy nic wspólnego.

Tak można z kd+5 potrzebne są do tego grzyby chyba 6 niebieskich i 6 czerwonych ,grzyby dropi z metinów .

Tylko żeby nie było tak jak na Exoriamt2 że na całe m1 lub m2  3 metki były  i że na 21 metinów tylko z 3 wypadło 6 grzybów .

attachicon.gifbilbo2.jpg

Co do metinów exoria miała całkiem inne sf niż my więc wydaje mi się, że nie powinno być z tym problemów :)

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHA

TRUE TEGO NIE SPONSORUJE true to gówniak.

Opublikowano

Ziomek nie żeby coś ale po to są kostiumy.. - nie podobają ci się zbroje zakładasz sobie kostium... 2/3/5 są spoko w grze może na ss-ach tak nie wyglądają jednak 1/4 są naprawdę "średnie". Jednak uważam za bardzo głupie to że ludzie skreślają potencjalnie "dobry" serwer tylko dlatego że nie podoba im się zbroja.

Mam nadzieje, ze nie zaliczasz mnie do takich ludzi :)

Nie wiem czemu, ale strasznie wolno mi pobiera z mega. Jedyne 300kb/s, zwykle pobiera po 3mb/s.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze nie zaliczasz mnie do takich ludzi :)

Nie wiem czemu, ale strasznie wolno mi pobiera z mega. Jedyne 300kb/s, zwykle pobiera po 3mb/s.

Mi normalnie pobiera. Spróbuj z innego hostingu.

6 skill będzie?

Jaka wartość SM do wygrania jest? Tu i na fb mnie interesuje \

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Kiedy wyniki z konkursu na SM? Od razu po starcie serwera? Gdzie zostana podane wyniki?

@Dziobak_2

Na innych leci jeszcze gorzej O,o

Moze true ddosuje, zeby nikt clienta nie pobral xDD

Opublikowano

Kiedy wyniki z konkursu na SM? Od razu po starcie serwera? Gdzie zostana podane wyniki?

@Dziobak_2

Na innych leci jeszcze gorzej O,o

Moze true ddosuje, zeby nikt clienta nie pobral xDD

Kilka dni temu także miałem podobną sytuacje, pobierało mi ok. 200kb/s, filmy na yt bardzo wolny się ładowały, a inne dl działały podobnie... Teraz jest już normalnie.

Smocze krypty można samemu robić?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dalej nie wiem co dropi z krypt smoka v1-5 oprócz broni 75.. otrzymam odpowidź? :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Kilka dni temu także miałem podobną sytuacje, pobierało mi ok. 200kb/s, filmy na yt bardzo wolny się ładowały, a inne dl działały podobnie... Teraz jest już normalnie.

Smocze krypty można samemu robić?

Potrzeba jedną osobe w pt.

@madaffaka

Pójdziesz to się dowiesz:) Nie chcemy Wam wszystkiego na tacy podawać.

JvKeuK7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...