Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O naprawdę zapowiada się smacznie. Mam nadzieje, że wszystko będzie dopięte na tzw. ostatni guzik i się nie zawiedziemy :)
Tak więc czekam na start. Pozdrawiam i powodzenia :)

anonymous-sg-sruba.png

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli rozumiem że za 30zł na spokojnie kupie to co potrzebne?

dodajcie płatności sms. :v

Opublikowano

czyli rozumiem że za 30zł na spokojnie kupie to co potrzebne?

zestaw do expa (Kapelusz + kostium) 1000 SM (500 + 500) 500 sm = 6zł - Komplet 12zł

Zestaw do pvp (Kapelusz + kostium) 1800 SM (900 + 900)  900 sm = 11zł - komplet 22zł

za obydwa zestawy 34 złote, kostiumy i kapelusze sa na stałe z dość dobrymi bonami... kto wyda te 22 zł będzie TROSZKĘ lepszy w pvp ;p

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

mam nadzieję, że to będzie w końcu jakiś EASY ! :)

z chęcią pogram, fajne zbroje macie <3

polecam.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Forum pod pieczą Kirito. Nic dodać nic ująć... ;) Gratuluję.

Upss - też pamiętam bodajże z Shivy... ;>

Grafika/ów mają nieziemskich ...

Czego chcieć więcej? ;P

Tylko o Harnasiu dziwne plotki krążą...

No nic nie ma co sobie opinii wyrabiać poprzez wypowiedzi osób trzecich.

Powodzenia na starcie. ;P

Pozdrawiam

UncleAo

Opublikowano

mam nadzieje ze nie bedzie zadnego opoznienia :)

zapowiada sie ciekawie.

jakies plany na zwiekszenie maxymalnego poziomu?

tzn musi ileś osób wbić maxa żeby był próg oraz nowe sety dodane?

czy jak to u was wygląda?

będzie na stronie "kalendarz eventów"?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

mam nadzieje ze nie bedzie zadnego opoznienia :)

zapowiada sie ciekawie.

jakies plany na zwiekszenie maxymalnego poziomu?

tzn musi ileś osób wbić maxa żeby był próg oraz nowe sety dodane?

czy jak to u was wygląda?

będzie na stronie "kalendarz eventów"?

Opóźnienia nie przewidujem.

Maksymalny poziom z czasem myślę, że bedzie zwiększony.

JvKeuK7.png

Opublikowano

Coś oprócz broni 75 dropi na kryptach smoka v1-5?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwera nie polecam,a czemu?

Harnaś w team! :)

To kiedy koledzy dostaną Navi żeby serwer szybciej upadł?:)

A może znów będziecie próbować włamać się komuś na maszynę ^ ^

Współczuje waszemu sponsorowi jeśli ogółem on istnieje bo znając życie serwer stoi na VPSie czy innym "tanim syfie"....

Każdy twój serwer padał i będzie padał przez twoją głupote póki się nie nauczysz podstawowych kwestii...

Dostęp do maszyny będą dodatkowo mieli Flourine i Nixo z resztą każdy się przekona z czasem....

Powodzenia z Startem! :)

@Na serwerze są niekończące się potki?

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

To kiedy koledzy dostaną Navi żeby serwer szybciej upadł? :)

Współczuje waszemu sponsorowi jeśli ogółem on istnieje bo znając życie serwer stoi na VPSie czy innym "tanim syfie"....

Każdy twój serwer padał i będzie padał przez twoją głupote póki się nie nauczysz podstawowych kwestii...

Dostęp do maszyny będą dodatkowo mieli Flourine i Nixo z resztą każdy się przekona z czasem....

Myślę, że skoro nie posiadasz raczej żadnych informacji, to takie komentarze są zbędne.

Poza tym Tobie polecam się zając swoimi serwerami, gdzie dopiero TY masz komiczną administrację.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Pozdrawiam

True!

Navi ode mnie nigdy nie było więc nie pierdol głupot człowieku.

Serwer stoi na bardzo dobrej maszynie, czego o twoich powiedzieć nie można.

Prosiłbym abyś się nie wypowiadaj jeżeli twoja wiedza opiera się na włączeniu maszyny, jesteś marną imitacją sponsora, aktualnie najgorszy w polsce. Kto normalny wstawia NASZE pliki serwerowe do katalogu, gdzie maja wszyscy dostep? Takie rzeczy tylko u Was, wiec sie nie dziw, ze chlopaki zrobili tak jak zrobili, zasłużyłeś na to.

Pozdrawiam, zerze i nie chce Cie tu widzieć i twoich smiesznych wywodów na temat serwera.

Zapraszam do lajkowania posta na fejsbuku lub w prezentacji, oraz wypowiadania się na forum pamietajcie - konkurs nadal trwa.

Wyniki przed startem, bądź po... zobaczymy jak bedzie z pogodą u mnie.

Klient do pobrania na stronie, rejestracja tez juz online, czekamy do 16:30 ;)

JvKeuK7.png

Opublikowano

Pozdrawiam

True!

True jakbys czytaj ze zrozumieniem to byś wiedział, że harnaś nie jest tutaj głownym zalożycielem i nie ma pełnych praw. Co do maszyny to że ty na 1dedyku potrafisz zmieścić 5serwerów to nie jest powód do stania na piedestale skoro uważasz, że serwer stoi na vps to zapraszam na start przekonamy się czy będą lagi.

Opublikowano

Ile osób przewidujecie na start? 

Póki co klienta pobrało przeszło 300 osób, po starcie ruszymy z reklamą jeżeli fundusze będą na to pozwalać.

Zobaczymy, poki co zapraszam zawsze jeden gracz wiecej ;)

JvKeuK7.png

Opublikowano

Póki co klienta pobrało przeszło 300 osób, po starcie ruszymy z reklamą jeżeli fundusze będą na to pozwalać.

Zobaczymy, poki co zapraszam zawsze jeden gracz wiecej ;)

Oczywiście że zawitam na serwerze ;)

W ile wbije max lvl nie wydając na IS?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Oczywiście że zawitam na serwerze ;)

W ile wbije max lvl nie wydając na IS?

IS szczerze mówiąc nie odgrywa największej roli w expie, poza pdkami.

Ale nie przewidze Ci w ile wbijesz, bo wiele aspektów na to wpływa.

JvKeuK7.png

Opublikowano

Osobiście moge wam powiedzieć, że exp w stosunku co do averii został pomniejszony wydaje mi się, że grając tak ofensywnie z nockami do 5dni na spokojnie bez is sobie poradzisz.

Opublikowano

Navi ode mnie nigdy nie było więc nie pierdol głupot człowieku.

Serwer stoi na bardzo dobrej maszynie, czego o twoich powiedzieć nie można.

Prosiłbym abyś się nie wypowiadaj jeżeli twoja wiedza opiera się na włączeniu maszyny, jesteś marną imitacją sponsora, aktualnie najgorszy w polsce. Kto normalny wstawia NASZE pliki serwerowe do katalogu, gdzie maja wszyscy dostep? Takie rzeczy tylko u Was, wiec sie nie dziw, ze chlopaki zrobili tak jak zrobili, zasłużyłeś na to.

Pozdrawiam, zerze i nie chce Cie tu widzieć i twoich smiesznych wywodów na temat serwera.

Zapraszam do lajkowania posta na fejsbuku lub w prezentacji, oraz wypowiadania się na forum pamietajcie - konkurs nadal trwa.

Wyniki przed startem, bądź po... zobaczymy jak bedzie z pogodą u mnie.

Klient do pobrania na stronie, rejestracja tez juz online, czekamy do 16:30 ;)

Harnasiu a sam jako pierwszy sie śmiałeś z Nixem i Flourine jak się "próbowaliście" bawić MOJĄ maszyną bo woda sodowa wam odbiła..

Navi od Ciebie nigdy nie było? :) No to w takim razie kolega na kolege zrzuca tak jak na Astivii czy już zapomniałeś? :)

NAJGORSZY W POLSCE! :D

Cholera,myślałem że już na skale światową najgorszy a tu dopiero na Polske :/

Otóż nikt nie stawia! :)

Sam jeśli jesteś "otępiały" i nadajesz chmody na główny katalog to później wielkie oburzenie co się dzieje itd. NADAWAJ WSZĘDZIE CHMODY BĘDZIE ŁATWIEJ :D Teoria móndrego Harnasia :D

Zasłużyłem?^ ^ RACJA!Dałem Flourinowi 600zł od tak w zaufaniu :) Racja,to była głupota żeby takim jak wy chciałem zaufać...

Zerem jedynie tutaj możesz być Ty bo szukasz zaczepki :)

Myślę, że skoro nie posiadasz raczej żadnych informacji, to takie komentarze są zbędne.

Poza tym Tobie polecam się zając swoimi serwerami, gdzie dopiero TY masz komiczną administrację.

Jak najbardziej masz rację,zajmuje się nimi jednakże jeśli ktoś szuka zaczepki na siłę no to niestety niech się nie dziwi :)

Moja administracja jest komiczna?

No patrz,a jakoś serwery się trzymaja...

Z resztą,jeśli u mnie jest komiczna to strach się wypowiedzieć na temat co tu się będzie działo z Harnasiem ^ ^

True jakbys czytaj ze zrozumieniem to byś wiedział, że harnaś nie jest tutaj głownym zalożycielem i nie ma pełnych praw. Co do maszyny to że ty na 1dedyku potrafisz zmieścić 5serwerów to nie jest powód do stania na piedestale skoro uważasz, że serwer stoi na vps to zapraszam na start przekonamy się czy będą lagi.

No patrz!

To jest właśnie mój główny pozytyw jeśli na dedyku który jest duży,umiem zmieścić 5 serwerów!

A czemu jest główny? Przy odliczaniu kosztów główny technik zamiast koszów za całą maszynę dzieli ją sobie na 5 i ma od razu mniejsze straty przy rozliczeniu,i tylko na tym zyskuje :)

Nie muszę stać na piedestale,jeśli chamskim zaczepek w moją stronę by nie było,gwarantuje że nawet słowem bym się tu nie udzielił bo szkoda by mi było na to czasu,jednakże jak "Kuba Bogu tak Bóg Kubie"

Harnaś i tak oboje wiemy jak ten serwer skończy,kwestia czasu...

@To jest ta niekończąca się potka bo nie otrzymałem odpowiedzi :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...