Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latrios.eu START 10.07.2014 GODZ 16:30 [Dedyk] [Easy]

Fishu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to nie jest serwer Exoria, o którym ty mówisz.

Jest to zupełnie inny serwer, tzn inna administracja, inna nazwa, pliki podobne, które są NASZE.

Oni padli, bo nie wiedza jakie błędy sa w plikach i nie wiedza z czym mają doczynienia, my mamy wszystko pod kontrolą, zluzuj ;)

Słuchaj mnie kolego : wasz zespół znam na wylot, to wasz nie pierwszy serwer i nie ostatni który prezentujecie . Pliki serwerowe to Averia, masa bugów których nie potraficie ogarnąć, stawiacie serwery na chwilę by trochę kasy wpadło licząc na naiwność dzieciaków, zresztą sami nimi jesteście :D jak chcesz podyskutować i wciskać kit naiwnym to mogę wam zaserwować ciekawe screeny z poprzedników jak sprzedajecie navi, jak pan na A handluje przedmiotami, Kirito mógłby zmienić nick dla niepoznaki i jeść więcej bo suchar straszny, o tym jak perłami handlujecie za sms, wymieniać dalej ?

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchaj mnie kolego : wasz zespół znam na wylot, to wasz nie pierwszy serwer i nie ostatni który prezentujecie . Pliki serwerowe to Averia, masa bugów których nie potraficie ogarnąć, stawiacie serwery na chwilę by trochę kasy wpadło licząc na naiwność dzieciaków, zresztą sami nimi jesteście :D jak chcesz podyskutować i wciskać kit naiwnym to mogę wam zaserwować ciekawe screeny z poprzedników jak sprzedajecie navi, jak pan na A handluje przedmiotami, Kirito mógłby zmienić nick dla niepoznaki i jeść więcej bo suchar straszny, o tym jak perłami handlujecie za sms, wymieniać dalej ?

Pan na A (Asek) którego nie ma u nas w teamie. Pliki nie są pobugowane, ba... skąd te wnioski, skoro ich nawet nie sprawdziłeś?

Nie pieprz głupot, zluzuj bo takim zachowaniem do niczego nie prowadzisz, polecam poczekać na start zobaczyć co i jak i wtedy pisać opinie bo póki co jest to zwykłe wywlekanie przeszłości, która była i nie wróci mogę tego zapewnić.

1754268.jpeg

Opublikowano

Po co mam zmieniać nick?

Nigdy mnie nie widziałeś i mnie nie znasz.

Aska w Teamie nie ma, pliki nie są te same co Asek je udostępniał na MPC na których STAŁA exo*ia :)

Tylko czekałem na to aż jakiś random się przywali do mnie :)

@topic

Serdecznie serwer polecam.

Zapraszam na forum serwera do którego znajdziecie odnośnik na stronie

http://latrios.eu/

Na forum trwa rekrutacja na moderatorów forum!

Aktualnie również odbywa się konkurs na SM.

Opublikowano

Dlaczego w tytule pisze iż server startuje w październiku ? 

Ps. Kiedy start i o której 

Wysłałem raport ale modzi nie reaguja.

Start jutro o 16:30

1754268.jpeg

Opublikowano

Harnaś, ludzie się nie zmieniają :C Jedyne co to mogą wydorośleć.

Będzie niekończąca się strzała?

Ludzie się zmieniają,nawyki się nie zmieniają.

edit : Polecam serwer wygląda dobrze stabilnie pliki no i ta administracja #HOŁHOŁHOŁ.

Opublikowano

Na starcie bede na pewno, ale ckw jak to bedzie z tymi graczami na starcie. ;)

Sam Harnas wiesz jak to jest, bo sam rezygnowales z gry gdy bylo malo osob na serwie, piszac o tym pare razy posty. :)

Takze o reklame sie postarajcie szybko.

I start dopiero 16:30?:D

Z rana sie postarajcie bardziej, ta godzina jest raczej taka, ze nikogo w domu nie bedzie. :)

Opublikowano

Po co mam zmieniać nick?

Nigdy mnie nie widziałeś i mnie nie znasz.

Aska w Teamie nie ma, pliki nie są te same co Asek je udostępniał na MPC na których STAŁA exo*ia :)

Tylko czekałem na to aż jakiś random się przywali do mnie :)

@topic

Serdecznie serwer polecam.

Zapraszam na forum serwera do którego znajdziecie odnośnik na stronie

http://latrios.eu/

Na forum trwa rekrutacja na moderatorów forum!

Aktualnie również odbywa się konkurs na SM.

Oj zdziwiłbyś się mówiąc że kolegi nie widziałem :D znam Cie chłopczyku nie od dziś, także i z poprzednich serwerów, jak również Twoich ziomków, panienkę Karolinkę itd . Co do plików jesteś absolutnie pewien że nie ma tam bugów ? czy po starcie, wyjdą na jaw jak grzyby po deszczu i będziecie robić przerwę techniczną ? może warto by pousuwać zapisane hasła o czym poprzednio zapomnieliście ? albo naprawić pieczęcie bo 3/4 serwera będzie latało na tym ( oczywiście jeśli wystartujecie rzecz jasna ) ? literówki poprawione albo ekwipunek ? jak tam maszyna która ma to pociągnąć ? czy może big lag non stop ? oczywiście serwer polecacie, nie macie innego wyjścia - rzecz w tym że po raz kolejny życie was zweryfikuje . Czekam z niecierpliwością na efekty waszej rzekomej pracy :D

Opublikowano

Oj zdziwiłbyś się mówiąc że kolegi nie widziałem :D znam Cie chłopczyku nie od dziś, także i z poprzednich serwerów, jak również Twoich ziomków, panienkę Karolinkę itd . Co do plików jesteś absolutnie pewien że nie ma tam bugów ? czy po starcie, wyjdą na jaw jak grzyby po deszczu i będziecie robić przerwę techniczną ? może warto by pousuwać zapisane hasła o czym poprzednio zapomnieliście ? albo naprawić pieczęcie bo 3/4 serwera będzie latało na tym ( oczywiście jeśli wystartujecie rzecz jasna ) ? literówki poprawione albo ekwipunek ? jak tam maszyna która ma to pociągnąć ? czy może big lag non stop ? oczywiście serwer polecacie, nie macie innego wyjścia - rzecz w tym że po raz kolejny życie was zweryfikuje . Czekam z niecierpliwością na efekty waszej rzekomej pracy :D

Ja tam mysle, ze Harnasiek zadba o serwer, widac ze sie angazuje w to co robi - nigdy w nim jeszcze nie widzialem takiej checi do osiagniecia sukcesu :)

@aww

Bedzie roska, woda na magie?

Opublikowano

Ja tam mysle, ze Harnasiek zadba o serwer, widac ze sie angazuje w to co robi - nigdy w nim jeszcze nie widzialem takiej checi do osiagniecia sukcesu :)

@aww

Bedzie roska, woda na magie?

Rosek nie będzie, wód też nie.

1754268.jpeg

Opublikowano

Client z tego co widzę jest już udostępniony nawet mało waży w stosunku do averii(jeśli tak patrzymy).Polecam i czekam na start

Opublikowano

Client z tego co widzę jest już udostępniony nawet mało waży w stosunku do averii(jeśli tak patrzymy).Polecam i czekam na start

a nawet nie zauważyłem pisało 0kb i to mnie zmyliło ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się być bardziej medium niż easy... ale z drobną nutką easy więc na pewno zawitam... Pytanie czy będzie BS wbudowany/ dozwolony i czy dungeony można/ da radę samemu. 

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się być bardziej medium niż easy... ale z drobną nutką easy więc na pewno zawitam... Pytanie czy będzie BS wbudowany/ dozwolony i czy dungeony można/ da radę samemu. 

Dungeony ogólnie zrobić się samemu da, ale potrzebne są dwie osoby w pt

KLIENT OFICJALNY DO POBRANIA

https://mega.co.nz/#!btIXzZiC!XVklzHKlHzKgXcaNY79yEQHQtA0s55ikyj4AXGzxVC8

http://pobierz.metin2list.pl/Latrios.eu.rar

http://pobierz2.metin2list.pl/Latrios.eu.rar

http://pobierz3.metin2list.pl/Latrios.eu.rar

Skan(jedynie w takiej formie moge dać bo moj antywirus takie logi daje ze skanowania) http://prntscr.com/40zl9a

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/jx/pj/8l/cw02bo.jpg

1754268.jpeg

Opublikowano

Dungeony ogólnie zrobić się samemu da, ale potrzebne są dwie osoby w pt

"Da się samemu ale potrzeba 2 osób"... pozazdrościć logiki... sam sobie zaprzeczasz. :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

"Da się samemu ale potrzeba 2 osób"... pozazdrościć logiki... sam sobie zaprzeczasz. :)

Chodziło mi to, że da się samemu go wykonać, jednak aby wejść potrzebne są 2 osoby, np ty +buff, lub noob char. Teraz rozumiesz?:)

1754268.jpeg

Opublikowano

Chodziło mi to, że da się samemu go wykonać, jednak aby wejść potrzebne są 2 osoby, np ty +buff, lub noob char. Teraz rozumiesz? :)

Rozumiałem od samego początku... troszkę źle złożyłeś zdanie. :)

Mniejsza z tym, nie róbmy spamu... jak będzie z tym BS'em?

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Rozumiałem od samego początku... troszkę źle złożyłeś zdanie. :)

Mniejsza z tym, nie róbmy spamu... jak będzie z tym BS'em?

BS jest dozwolony, jednak poki co nie dodajemy go do klienta. Lepiej jak swoich będziecie używać, nie chcemy Wam narzucać naszego ;-)

1754268.jpeg

Opublikowano

Dajcie solo dungi, bo to bezsens expic inne postacie na wymagany lvl, a z innymi osobami nie bedzie rownego dropu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...